-
Evo mene, cjelo jutro sam bil u Ri jer nisu imali spremno otpusno pismo pa smo morali čekati i čekati i čekati, ali dobro je barem sam malo mirnija. Uglavom, ja kakve sam sreće, opet sam danas naletila na jednog bezobraznika koji je bio toliko grub kod vađenja šavova da mi je došlo da vrištim i da ga zviznem po glavi, ali sam stisla zube i to je sada iza mene. Ono što me naljutilo je to što doktor meni ne vjeruje da me boli bez obzira što jedva dignem nogu na onaj njihov stolac za pregled. On ne vidi nikakvu upalu za njega je to to, a ja, po stoti put neshvaćena u toj bolnici nikako da zaustavim suze (poslje mi je bilo žao što sam mu dala gušta). Kaka sam odlučila ne otići iz bolnice bez da znam šta mi je, MM je uhvatio jednog doktora na hodniku, objasnio mu situaciju sa doktorom br.1 ovaj me odmah pozvao u amb i pregledao me ponovo (a nije uopče trebao jer se nisam ni sestrama javila ni ništa). potvrdio je da nema upale ali mi je ljubazno objasnio što su mi radili na laparo i da ja takva bol očekivajuća i da će proći. Rekao je da je godinama radio u amb. za neplodnost pa smo usput pričali i o mojoj dijagnozi i dijagnozi MM. Na kraju mi je rekao neka se sada ljepo opustim i da ne budem toliko u grču i da će sve bit ok! Eto, koliko par ljepih riječi uljepša i prosvijetli dan. Kad sam mu se na kraju ljepo zahvalila, rekao je da nije napravio ništa posebno i da je to dužnost svakog doktora- da nam objasne sve što nas zanima!
Još jedna dobra vijest je ta da sam sinoć napravila uzv dojki i prepune su cista (ipak ih nisam umislila) ali radio se o dobročudnim cistama tj.masteopatiji i rekao mi je dr. da zaboravim na iscjedak i ciste i da nemam razloga za brigu. E sad još taj PHD da prođe i da konačno mogu poćet mirno spavati i vratiti se prvotnom cilju u malo polaganijem tempu...
Tigrical, kakva je beta? Jesi prokrvarila skroz ili? Nadam se da nisi, da je ipak bilo ono trudničko krvarenje...
Innu, tako mi je glupo što te šetaju tako. Pa šta je moguće da se spermiogram tako pogoršao od zadnji put ili su dr to ignorirali? Pa mogli su vas odmah na IVF kad su vidili stanje...
Diabolica i ja sam se danas ujutro naručila za pravnika i dobila termin 28.12.09.. Primjetila sam na listi da upisuju samo po 4-5 na dan i to od 10-12. Vjerojatno si ti nazvala malo poslje mene kad nije više bilo mjesta 28.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma