Citiraj GIZMOS prvotno napisa
Sad i mene to buni. Diabolica da li je pravilo da se prvo ide kod psihologa ili si ti tako slučajno jer pravnik nije još bio ustrojen na KBC-u? Ja sam samo banula jutros na humanu, bila je Mira i ja sam rekla da bi termin za pravnika i ona mi ga je dala. Ništa me drugo nije pitala niti je spominjala psihologa ali sam mislila sutra skoćit do doktora i tražit uputnicu.

BarbyRi, što ti sve piše na tom papiru da ti treba od nalaza?
Ja imam dosta toga doma ali ne znam da li traže neke stvari da budu friško napravljene, jer ja sam hiv, hepatitis i one druge gluposti povadila još u 4 mjesecu radi konzultacija u MB i to ne vjerujem da će mi dati gin dati uputnice za ponovo vađenje, a po meni nije ni potrebno.
A šta je s onim drugim mišljenjem MPO specijalista, da li nam i to treba i koga čemo to uopće pitati?
GIZMOS imam brdo toga za obavit...........ovako pise da ja i muz moramo napravit krvnu grupu,Rh faktor,markere na hepatitis, B i C,HIV.ne starije od 3mj.onda ja bakteriol. briseve cerviksa,IF chlamydya,ureaplasma urealyticum et hominis.te dodatno ponovit sve ginek.i hormone stitnjace.......
onda to psihijatra,pravnika proc,vjencani list kopiju,i kopiju osobnih iskaznica.

Tigrical zao mi je....drz se
innu pitala sam dr opce prakse kad sam bila kaze da umjesto dabrostona postoje samo neke injekcije ali da to mi ne preporuca...jos i da se tu moram bost...

cure recite mi a jel vi sve vec znate koje idete u 2,3mj na postupak kakvu ce te stimulaciju koristit?meni nis nije reko jos.........