Citiraj barbyRI prvotno napisa
Citiraj kika83 prvotno napisa
cure recite mi a jel vi sve vec znate koje idete u 2,3mj na postupak kakvu ce te stimulaciju koristit?meni nis nije reko jos.........

Ja sam se preko tel dogovorila s Vlašićem da idemo probati još jedanput klomifen. Nije mi jasno zašto ti ništa neznaš o stimulaciji koju češ koristit. Jesi pitala?
sve do proslog puta nisam uopce znala u kakav cu,da li u prirodan ili stimuliran...i onda ga pitam on kaze stimuliran reci cu vam drugi put(kao danas)i dat papir sta morate narucit kod socij. ginek i na kraju danas m i nije rekao ni sta ni kako :? bas sam radi toga zabrinuta...ko zna koliko se ceka za te lijekove,pogotovo kod moje,aljkava je i zeza me uvijek nesto.u petak idem da mi da uputnice za ove briseve,i ostalo sta moram obavit pa cu vidjet ocu imat opet problema sa tim.... i ljuta sam kako me pita lovu za lijekove a ja nisam duzna nista dat,..........
Sorry što upadam ko grom iz vedra neba!

Ja kad sam bila kod dr. Vlašića, prije 10-ak dana, on i Mira su komentirali da će lijekovi za stimulaciju (dakle ne Klomifen, nego baš za pravu stimulaiju) ponovno ić preko njih, a ne soc. ginića.
Iako to još nije ziher, možda zato tebi Barby Vlastelić nije dao upute šta da naručiš. :/
Kao ni prijateljici od tigrical...