-
Curke evo da ja opišem kako sam sve obavila da ne lutate: prvo sam tražila uputnicu od svoje dr. opće prakse za psihologa, na njoj piše psihijatrijska dijagnostika vezana za postupak IVF - nalaz i mišljenje...onda sam se naručila na centralno naručivanje i dobila sam za par dana termin kod Karin Kuljanić. Ona je bivša žena od dr. Vlašića, jako jako ugodna žena, upućena u sve naše probleme, ljubazna i topla, puna pozitivne vibre tako da mi je baš drago da ju srela u životu...odmah drugi dan se dobije potvrda, odnosno dvije potvrde sa kojima se može ići i na druge klinike....MM nije trebao uputnicu jer je išao na moju, ali muževi moraju obavezno biti prisutni. Dr. Kuljanić iam kancelariju odmah do rodilišta, na 5. katu, mora se zvonit. Ugovara termine na nepuni sat, odnosno na pola jer joj savjetovanje traje 1,5h i za to vrijeme se ispunjavaju testovi i ona obavi jedan ugodan razgovor sa vama. Ona mi je i rekla da se odmah spustim na humanu i rezerviram termin kod pravnice je ordinira samo ponedjeljkom. Za pravnicu nije potrebna uputnica samo se upišete kod sestre Mire i ona vam da termin. Pravnica je na poliklinici i ordinira kako je već netko napisao ponedjeljkom od 10-12h.
Uputnicu za hepatitis i HIV sam dobila od svoje ginekologice i krv se vadi na ZZJZ. Nalazi se šalju u roku 7 dana nazad kod ginekologa. Evo to je to.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma