Citiraj kika83 prvotno napisa
Citiraj barbyRI prvotno napisa
kika stvarno ne znam sta bi to moglo biti... :? ma mnogima zna tako biti nakon keksanja..to sam vec cula..ako nastavi krvarenje i danas mozda najbolje da se javis ginek.
ja bas danas malo razmisljam,ja sam kao u 2.mj narucena na postupak i icu u stimulirani tako mi rekao vlastelic,aja uopce nisam dobila jos papir da narucim lijekove a znam da se cekaju neko vrijeme..a njih na humanoj nema do 11.1..bas krasno!!!!!!!!! i sta da ja sad radim??? da nobavim sve ove pretrage,psihologa,pravnika i na kraju da ne idem...ne pijem ni taj dabroston,necu ih sigurno ni dobit i sta onda?koga da pitam sta cu i kako dalje??? bas me strah,imam neki osjecaj da ce mi sve propast to...a polako se vec mjesecima psihicki pripremam.....
Zvat češ 11.1 i reći če ti šta da naručiš, stiči češ sve. Reci ginekologici da ti je hitno i da ti čim prije naruči kad dobiješ uputu šta češ uzimati.
ja se nadam da cu imat lijekove na vrijeme... ako se ne varam neki dan je netko spomenuo da ce po novome se sad u bolnici,na humanoj narucivat lijekovi....jel to istina? ja milsim da bi to bilo logicnije i jednostavnije...