evo ja bila danas sa frendicom u bolnici isla je na pregled i ja usput vadila na transfuziologiji krv za hepatitis,hiv,krvne grupe i rh faktor.jedan nalaz mi je sutra vec gotov drugi tek za 7-10 dana..odmah sam skoknula na humanu,da vidim ako me mogu narucit za pravnika,i narucila se ja ,za 25.1 a kad sam neki dan zvala preko tel. rekli mi idemo na godisnji nema nas do 11.1 nazovite poslije toga,nemamo raspored...ipak vrijedi doci direktno tamo...upisla me sestra samira,bio je i dr vlastelic tamo odmah smo pocakulali malo...pitala sam ga sta cu sa mojim stvarima,da cu morat 3 .dan ciklusa vadit hormone a kako kad ih bez dabrostona necu sigurno dobit...onda mi je rekao da ih pocnem opet pit danas i tako 10 dana.pitala sam odmah za stimulaciju kad cu lijekove narucit?rekao mi je da mi nije dao do sad jel da u 1.mj moramo vidjet kakvi ce mi bit hormoni stitnjace oce TSH se snizit..ako ne..ocito necu moc na postupak...ful sam tuzna....... vidjela sam tamo na papiru da pise da je za taj dan narucena i neka tamara,pise u redku skupa samnom...je to koja od vas mozda :? i u produzetku pise nesto DUGI...sta bi to moglo biti dali mozda stimulacija ili? znate vi mozda cure?

dani82 ja sam ti bila oko 9-9 i pol tamo,nigdje nikog nije bio niti jedne osobe,neke kutije pobacane u cekaoni samo,sestra mira je slagala..bio je i dr vlasic tamo,pricao sa vlastelicem..
da li za pravnika isto treba upitnica ili ne,zabor. sam tamo ih pitat?