Stranica 30 od 55 PrviPrvi ... 20282930313240 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,451 do 1,500 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa
    vidjela sam tamo na papiru da pise da je za taj dan narucena i neka tamara,pise u redku skupa samnom...je to koja od vas mozda :? i u produzetku pise nesto DUGI...sta bi to moglo biti dali mozda stimulacija ili? znate vi mozda cure?
    dugi protokol je stimulirani postupak kojem prethodi uzimanje kontraceptiva.

inače, mislim da nije lijepo spominjat imena na forumu, pogotovo nešto što si vidjela na papiru u ambulanti.
    forum ne služi za upoznavanje (na takav način), a pogotovo ne za otkrivanje identiteta treće osobe.

nisam navedena osoba, ali svakako ne bih voljela svoje ime pročitat na forumu, bez obzira bi li ga neko povezao sa mnom ili ne.
    moramo imat na umu da forum ne čitamo samo mi, koje smo u MPO svijetu, nego to može pročitati bilo tko.

bez zamjerke... samo iznosim svoj stav.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

lisa nisam znala da ce te to tako uznemirit...mislim da u tome nema nista loseg niti sam ista lose mislila kad sam to spomenula......
    ako jesam neka mi i ostale cure to kazu.....

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo i ja sam danas bila kod docentice.... ne moram ništa više obavit. Podsjećam vas da sam se bojala da ću još neke briseve radit jer mi je moj ginekolog uzeo samo aerobne briseve, ali kako je taj sterilan kaže docentica da ni ne moram vadit ove druge.
    Odredila mi je protokol... klomifenski postupak, pijem klomifene od 3-7 dc i to 3 kom jednokratno, a onda 8dc folikometrija.

Eto to je to od mene do veljače.... i to negdje pred kraj jer ću tako nekako dobit menstruaciju.
    Zadovoljna sam jer sam sve na vrijeme obavila i sad mogu bez nekog presinga čekat postupak.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

lisa nisam znala da ce te to tako uznemirit...mislim da u tome nema nista loseg niti sam ista lose mislila kad sam to spomenula......
    ako jesam neka mi i ostale cure to kazu.....
    draga, znam da nisi ništa loše mislila. nisam ni ja.

samo mislim da nije u redu. ne moraju ti sad sve cure to reć da bi se uvjerila u to. nit se ja želim natezat s nekim i raspravljat. na ovom forumu smo sve ravnopravne i anonimne. ako se neko želi upoznat privatno, ima mogućnost i za to - preko privatnih poruka.
    najgore je što ta cura možda i nije na forumu, a ovdje ju se spominje.

da se radi o mom identitetu, sigurno bih burnije reagirala. ovako... samo sam htjela skrenut pozornost na to i zamoliti da se ipak pazi šta se iznosi ovako javno.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 drago mi je da si to obvavila :D

lisa84,kako kazes sve smo ovdje ravnopravne i anonimne...istina... ali ne znam cemu tolika hajka radi toga sta sam necije ime spomenula,kao da sam s time nekom zlo napravila...uostalom sama si rekla da ta cura vjerojatno ni nije tu na forumu i cemu onda rasprava tolika?pa pod tim imenom ima na tisuce cura... a mi cemo se jednog dana,odnosno za manje od mjesec dana sve skupit i upoznat,i opet jedna drugoj saznat ime i sta je u tome tako lose :? cemu tolika anonimnost?ja se ne bojim nikome predstavit...
    no,nije vazno ne zelim se prepirat,nije uopce ovo mjesto za to,ja i dalje tvrdim da nisam nista mislila lose sta sam necije,tko zna cije ime spomenula.....

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dobro jutro! Evo neki dan kad sam bila u rijeci i srela sam jednu curu koju sam više puta sretala tokom postupaka i koja je prošla sve i svašta i jako, jako me obradovala njezina vijest jer je u ruci držala jako, jako pozitivnu betu pa su i ona i dr. zaključili da je velika vjerojatnost da nosi dvojke. Bravo Rijeka! Žao mi je samo da je na forumu tako mali odaziv riječanka je ovakve priče stvarno ohrabruju i baš bi nam dobro došle!

Ja sam dobila protokol za 2 mjesec (klomifen 150 mg kroz 5 dana) i jučer sam bila sva u razmišljanjima što učiniti, ali eto skupa sa MM i nekim forumašicama (hvala im na savjetima) sam došla do zaključka da odustanem od postupka u Rijeci i da se polagano počmem spremati za 04 mjesec i za MB. Žao mi je jedino što se neću s vama družiti u čekaoni, ali bit će još prilika! Svakako ću si spremiti one potvrde od psihologa i pravnika već kad sam naručena-nadam se da mi neće trebati, ali nikad ne znaš pa...

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

anja hvala na javljanju,treba nam takvo ohrabrenje!
    barbyRI sve si sredila, super, sredit ćeš ti i te hormone!!!
    gizmos skužila sam da imaš nekih nedoumica u vezi sa stimulacijom, ne razumijem se u to, i ne mogu ti nikako pomoć, interesira me da li postoji mogućnost da ipak iskoristiš ovaj termin u 2mj u ri, pa onda u mb, svakako si ga dugo čekala, ili tu opciju ostavljaš za kasnije?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nažalost, i jedno i drugo ne dolazi u obzir. Ako bi išla u Rijeku to bi trebao biti čisti, prirodni postupak bez klomifena, ali onda mi je sve skupa prenatrpano i premda radim u državnoj službi nezgodno mi je više s tim silnim bolovanjima i zamjenama smjena. Želim biti smirena i opuštena i koncentrirati se na jedan postupak jer ovo srljanje me ubija u pojam, a jučer sam bila koma. Ne želim si to više. Žao mi jedino to što sam jako htjela svoju prvu stimulaciju odraditi u Rijeci jer bi vjerovatno bila malo pametnija s jednim iskustvom više i da sam dobila tu priliku (ali ne klomifen) vjerojatno bi bila odgodila Maribor za par mjeseci odnosno pokušala zamjeniti termin s nekim. Kad već moram riskirati nove ciste neka to onda barem bude konkretna stimulacija, a ne klomifen koji pogoduje pogoršanju moje dijagnoze. To valjda mora biti tako kad se stvari planiraju previše unaprijed pa uvijek nešto ulati da ti se ispriječi!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Dani super da si to riješila i sad si na miru, čekaš svoj pustupak bez nekakvog presinga
    Gizmos baš je zbrčkana tvoja situacija :/ Neznam ja bi možda na tvom mjestu čak i probala IVF prirodnjak ili sa klomifenom a odgodila za mj, dva Slo. Možda bude prvi i dobitan, nikad se nezna.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Pozdrav curke...ja se danas vratila iz Slovenije....toplice su me potpuno opustile....baš mi je to trebalo sada prije postupka da se malo odmorim i psihički pripremim za sve šta me čeka....
    Vidim da ste puno tipkale....
    Svima vam želim čestit i radostan Božić i da je konačno posljednji bez naših budućih mrvica koje nas čekaju tamo negdje u idućoj godini samo da ih uzmemo k sebi.....

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

...Evo cure da se i ja malo javim,jučer sam bila kod dr.Vlastelića i ipak se vama pridružujem idemo i mi na ivf ....sad meni tek počinju ove vaše skoro gotove muke.......SRETAN VAM SVIMA BOŽIĆ........zaželite si najljepše želje............

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Evo i mene, neznam dali ču stići sutra pa vam svima želim Sretan i blagoslovljen Božić. Neka nam ovaj Božić bude zadnji da ga slavimo bez naših beba. Pusa svima

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj vita22 prvotno napisa
    ...Evo cure da se i ja malo javim,jučer sam bila kod dr.Vlastelića i ipak se vama pridružujem idemo i mi na ivf ....sad meni tek počinju ove vaše skoro gotove muke.......SRETAN VAM SVIMA BOŽIĆ........zaželite si najljepše želje............
    I meni draga vita ,i ja sam prvi put u svemu ovome...sve mi je to novo...

i od mene zelim svim forumasicama,posebno trudilicama SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOZIC DA VAM SE ISPUNE SVE ZELJICE I DA NAM OVA 2010 GOD SVIMA DONESE VELIKE BUSICE!!!!!!!!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Drage moje Riječanke i Istrijanke, sve vi koje ste u postupcima, pripremate se za njih ili čekate, sretan i blagoslovljen Božić vam želim i da idući, kao ja ovaj, dočekate uz svoje bebice.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ svim forumašicama i da slijedeću kavu dogovaramo kao trudnice!!!!!!!!!!!!!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

zna mozda tko,za koliko dana budu nalazi briseva gotovi?radila sam ih lani pa se ne sjecam vise.. sutra idem to obavit.nalaz krvne grupe i rh faktora mi je gotov.jos cekam od hiva i hepatitisa,rekli su od 7-10 dana.
    i da li treba uputnica za pravnika?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Nama u Puli budu gotovi za dan, dva na Zavodu, ali ako ih šalju poštom se čeka i do 2 tjedna, ovisni... Za pravnika ti ne treba uputnica. Ja idem danas pa vam javim kako i šta. Pozdrav i svima želim ljepe i sretne blagdana i da 2010. bude godina za svih nas!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pozdrav svima!!! ...nadam se da uživate u blagdanima!!!

Kako to da neke od nas moraju vadit krvnu grupu i rh faktor, a neke ne... ili sam ja jedina kojoj nije rečeno da treba vadit to.... zbog čega je uopće potrebno vadit krvnu grupu i rh faktor :?

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ne znam zasto od nekih traze, mozda ti se javi netko upuceniji. Recimo, mi smo bili na Citu i tamo su me trazili krvnu grupu i rh faktor te sve moguce briseve, hiv i hepatitis i uzv grudi, hormone... a u Ri me nitko nije nista pitao ali kad sam vec vukla svu papirologiju dr je bacio oko na sve to ali nije komentirao. Mozda bi me i trazio ali sam vec sve imala.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Meni isto to nije trebalo za prvi IVF. Nekužim zašto neki trebaju a neki ne, možda sad to treba po novom zakonu :?
    Hiv i hepatitis to sam odmah na početku riješila, prije AIH ali krvnu grupu ne.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zna li netko za što uopće treba taj rh faktor i krvna grupa?

zvijezda  danica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Prvenstveno treba u slučaju da se, ne daj Bože, nešto desi kao npr. veliko krvarenje pa da ti treba transfuzija krvi. Ako ne bi znali tvoju krvnu grupu i rh faktor mogu ti dati pogrešnu krv i može se umrijeti od toga. I nače 0 ide svima tj. svi je mogu primiti, ali oni koji imaju 0 oni mogu samo 0 i primiti. svi ostali ako nema 0 moraju primiti krv ona koja je njihova tj. ista njihovoj po krvnoj grupi i po rh faktoru.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja bila danas kod ginek,briseve vadit.i onda ih nosila na zavodna mlaku.ginek mi rekla da nece biti prije 12-14 dana gotovi a tamo na zavodu rekli da je nalaz vec za tjedan dana kod ginek.poludila sam cekat kod ginek,od 3 do 6 i 15 uzas zivi!!!dala mi uputnicu odmah za ginek. hormone vadit kad prokrvarim napokon.rekla sam joj da mi sa svim dabrostonima stvari traju po 1 dan samo ito slabo.ona kaze da moze biti da imam manjak estrogena,da ce se sad sa hormonima vidjet.stigao mi jucer kod ginek i nalaz od hiva i hepatitisa sve negativno,ok... ja kazem dr ajde bar to da je ok,ona kaze jos najboje da nije ni to... a nikad se ne zna,nedaj bog....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj zvijezda danica prvotno napisa
    Prvenstveno treba u slučaju da se, ne daj Bože, nešto desi kao npr. veliko krvarenje pa da ti treba transfuzija krvi. Ako ne bi znali tvoju krvnu grupu i rh faktor mogu ti dati pogrešnu krv i može se umrijeti od toga. I nače 0 ide svima tj. svi je mogu primiti, ali oni koji imaju 0 oni mogu samo 0 i primiti. svi ostali ako nema 0 moraju primiti krv ona koja je njihova tj. ista njihovoj po krvnoj grupi i po rh faktoru.
    Ok, ako je tako ali zašto neke cure vade a neke ne? :? :?
    Ja možda nemoram jer ga imaju u bolničkom spisu od laparo šta mi je rađena u 5mj ali ostale cure :/

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa
    vjerojatno ako dodje do nekih komplikacija nedaj boze,ili poslije na porodu mozda...meni su vadili krvnu grupu kad sam imala spontani prije kiretaze i imaju tamo upisano ali opet traze.a dobro nije problem napravit,drugi dan je odmah nalaz gotov.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

I meni su vadili krvnu grupu kad sam bila na laparoskopiji jer mi nisu priznali papir iz Pule iz 2006. (ne znam zašto, nije da mjenjamo krvnu grupu), ali sada mi je rekla da ponovo napravim krvnu grupu, Rh faktor, merkere hepatitisa, hiv i briseve i da ne smiju biti stariji od 3 mjeseca. MM je markere radio u 8 mjesecu i sada ih mora ponovo...ma, glupost. Jednino će nam briseve priznati jer smo ih radili u 12 mjesecu. Uglavnom, meni je dala jedan papir na kojem je popis svega što nam treba i to bi trebali dati svima ali zaboravljaju. Mišljenje druge ustanove nam NE TREBA nego nam ga daje doktor iz iste ustanove ali mi s time nemamo ništa tj, ne trebamo ići po to drugo mišljenje nego se ono podrazumijeva. Kod pravnice je sve prošlo glatko, bili smo unutra punih 5 minuta. Možda će se jedino parovima koji još nisu bili u nikakvom postupku malo više posvetiti. Mi smo odmah rekli da nam je sve jasno i to je to. Dobili smo potvrdu sličnu onoj što su neke cure same pisale i nosile kod odvjetnika.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ej Dani ja ti neznam al ja sam dobila prošli tjedan taj papir i piše na njemu da je to novi zakon koji se provodi od 1.1.2010

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ma uopće se ne želim zamarat time.... ako mi nije rekla, valjda i ne treba... kad sam bila kod nje rekla je da je to to, dala mi protokol i kaže da uživam do veljače.... tako će i bit

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ma uopće se ne želim zamarat time.... ako mi nije rekla, valjda i ne treba... kad sam bila kod nje rekla je da je to to, dala mi protokol i kaže da uživam do veljače.... tako će i bit
    ......ja mislim da bi ti rekla već nešto ti si već prije kod njih a ovo ti je sad prije Božića bilo jer sam i ja trebala tek u prvom kod Vlastelića a on me zvao da dojdem po taj papir zbog promjena........ :D :D

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vita22 ja sam ti kod njih od 10-og mjeseca ove godine... tako da sam ti i ja nova.... o kakvim se sve promijenama radi??

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

ej cure ne mogu nać na starim postovima da li netko od vas zna gdje se vade brisevi na kbc rijeka jer mi moj gin. to ne radi .........hvala

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

nisam do sada bila toliko u toku ali kako od trudnoce nista vec 14 mjeseci slijedi posjeta specijaliste da se razmatraju daljni postupci ili procedure koji bi meni odgovarali....
    zanimalo me je naime o zakonu o umjetnoj oplodnji koliko sam uspjela skuziti preko interneta jedina kvaka je ta u tome da parovi moraju biti vjencani(sto mi nismo),i da nema zaledivanja jajne stanice a to znaci bol,bol i jos boli ukoliko nemam srece prvi put!?????
    molila bih da mi to netko malo razjasni,i nadam se da nisam postala na krivo mjesto
    thx :/

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ej cure ne mogu nać na starim postovima da li netko od vas zna gdje se vade brisevi na kbc rijeka jer mi moj gin. to ne radi .........hvala
    vita a jel imas uputnicu za vadit briseve?kako to da ti tvoja ginek to ne radi :? bas cudno...trebala bi...ja sam prekjucer bila kod svoje i onda sam ih sama nosila na ZZJZna mlaku.a vjerojatno se vade onda na poliklinici,probaj tamo pitat...nisam sigurna...

renesmee nebi znala,ali koliko sam cula mislim da parovi trebaju biti u braku,tako su nesto govorili sad da li je to vec tako,......

zvijezda  danica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

renesmee prvo dobrodošla

Parovi ne moraju biti u braku za ići na MPO, već mogu žijeti u izvanbračnoj zajednici koja se potvrđuje kod javnog bilježnika ovjerenom izjavom. Malo više o tome imaš na ovim mjestima;
    http://www.roda.hr/forum/viewforum.php?f=100
    http://www.potpomognutaoplodnja.info...layout=default

I drugo je to da nema više zaleđivanja zametaka, a ne jajnih stanica.Tu je velika razlika.Jajne stanice se smiju zaleđivati kod nas, ali pošto je to u svijetu još uvijek u eksperimentalnoj fazi to se kod nas i nije prakticiralo još i to se odnosi samo na žene koje boluju od teških bolesti pa moraju proći recimo zračenje, pa da im se omogući da budu majke u budućnosti tada im se zamrzavaju jajne stanice.
    http://www.potpomognutaoplodnja.info...id=9&Itemid=56

I još nešto, a to je da je ispravan naziv potpomognuta oplodnja, a ne umjetna oplodnja (ne mislim ništa loše kada ovo pišem ovo je samo ispravak) . Jer u svemu tome nema ništa umjetno nego se pomaže ženama tj. parovima da ostvare trudnoću bilo kirurškim zahvatima, lijekovima koje stimuliraju rast jajašaca ili IVF,ICSI i drugim metodama.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

renesmee dobrodošla i čim prija otišla s ovog pdf-a!
    Novi zakon je grozan .... ali ipak ne onemogućava paru koji nije u bračnoj zajednici da umjetnom oplodnjom pokuša doći do svoje bebe, znači vi trebate donijeti potvrdu pravnika da živite na istoj adresi određeni broj godina i naravno osobne koje to potvrđuju... čak i ako do sad niste službeno bili na jednoj adresi nije problem jer znam parove koje su te potvrde dobili skoro ist dan kad su se na policiju prijavili na istu adresu.

Tvoje drugo pitanje je već malo zeznuije, naime baš sada ima zamrzavanja jajnih stanica, ali u tome je problem.... do sada su se zamrzavali zameci koji su imali puno više šanse "preživjeti" odmrzavanje od jajne stanice.... od 100 % odmrznutnih jajnih stanica preživi 1%.... ali to ti ne smije biti prepreka, ko zna možda kod vas upali iz prve
    NIsi nam napisala u čemu je kod vas problem.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Drage moje, želim vam da u Novu godinu uđemo pune optimizma, da nam bude bolja nego ova i da što prije budemo trbušaste!

svima!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

vita a jel imas uputnicu za vadit briseve?kako to da ti tvoja ginek to ne radi :? bas cudno...trebala bi...ja sam prekjucer bila kod svoje i onda sam ih sama nosila na ZZJZna mlaku.a vjerojatno se vade onda na poliklinici,probaj tamo pitat...nisam sigurna...

renesmee nebi znala,ali koliko sam cula mislim da parovi trebaju biti u braku,tako su nesto govorili sad da li je to vec tako,......
    ej barby imam uputnice al nijedna ne glasi direktno gdje moram ali zvala sam ZZJZ tamo moram po epruvete pa kod ginekologa na kbc i onda vratiti nazad te briseve u ZZJZ.....hvala ti ......sve naj naj vam želim za 2010 godinu.......kissss

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Nadala sam se u 2007g da ču imati jednog princa ili princezu i nije se ostvarilo, pa je došla 2008 i opet ništa. Sad je 2009 na odlasku i opet ništa. Nadam se da me 2010 neče iznevjerit, kao ni sve vas.
    Drage moje želim vam sretnu novu 2010 i da vam se ostvare sve želje koje si zaželite a posebno ona najveća

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i ja vam svima zelim sve najbolje u ovoj sljedecoj godini i da nam se ispuni nasa zelja da sve budemo trbusaste!!!!! :D :D :D

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mene je danas obradovala jedna lijepa vjest od prijateljice koja se nekoliko godina muči sa začećem i prošla je u 2009. godini 2 neuspjela IVF-a i odustala od svega u 9 mjesecu i sada je trudna...prirodno, nenadano...Meni je to definitivno još jedna potvrda da malo usporim u 2010. godini i da se više posvetim trenutku i ljubavi (naravno i dalje uz pomoč MPO, ali malo laganijim tempom).
    Večeras Vam svima želim da se lijepo provedete i da u 2010. zakoračate puni elana i pozitivnog duha koji će nam svakako trebati u daljnjoj potrazi za našim malm blagom! Sretno svima!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

SVIMA ZELIM SVE NAJBOLJE U OVOJ GODINI I DA USKORO UGLEDATE PLUSICE!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage moje, svima želim što prije velike plusiće u Novoj 2010. i puno zdravlja, sreće i ljubavi....a i malo više love neće škoditi !

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

drage moje suborke i suborci, želim vam svima u 2010. godini sretan završetak ove mpo pustolovine i da jednog dana postane samo lijepo sječanje kako ste došli do svojih mrvica, a vama koje već imate te slatke mrvice želim da uživate s njima u svakom trenutku i da vam ništa ne pokvari tu čaroliju. svima odreda još veelika sretno

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Drage moje suborke želim vam sretnu novu 2010. godinu s puno zdravlja i ljubavi i da vam se ožele sve lijepe želje koje imate!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cure di ste? :/
    Imate kakve nove vijesti vezane uz humanu ili vas?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa
    Cure di ste? :/
    Imate kakve nove vijesti vezane uz humanu ili vas?
    i ja se pitam....vec danima nikog nema...

ja cu poludit.... popila sam dabrostone,i opet ju nisam dobila...sta se to smenom dogadja :? jutros sam bila vadit hormone stitnjace,proslo mi je mjesec dana otkako pijem vecu dozu euthyroxa da vidim ako se tsh snizio...ako nije nista od postupka... poludit cu...

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Hey, ja sam neki dan bila na humanoj, ali nema nikoga, svi su na godišnjem odmoru. sutra imam psihološko savjetovanje pa čemo vidjet kako će to proči. I mene malo zabrinjava nedolazak menstruacije jer danas mi je već 39 dan, ali nadam se da je to samo zboga laparo i da će se opet sve ustaliti. Kada je vama došlo nakon laparo? (ja sam zadnju imala 27.11.)

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Hey, ja sam neki dan bila na humanoj, ali nema nikoga, svi su na godišnjem odmoru. sutra imam psihološko savjetovanje pa čemo vidjet kako će to proči. I mene malo zabrinjava nedolazak menstruacije jer danas mi je već 39 dan, ali nadam se da je to samo zboga laparo i da će se opet sve ustaliti. Kada je vama došlo nakon laparo? (ja sam zadnju imala 27.11.)
    Kako već sutra imaš? Pa kad si se naručila da su te za tako brzo upisali :?
    Meni je menga nakon laparo došla 39dc.
    Ah, ja imam za dobit 10.1 i sto posto sam sigurna da nisam trudna

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pa nema nikog na humanoj da,do 11.1 su na godisnjem.ja cu iza 14. ici jel moram pokazat vlastelicu nalaze od hormona stinjace .imam osjecaj gadan da od moje MPO u 2.mj nista

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa
    Citiraj GIZMOS prvotno napisa
    Kako već sutra imaš? Pa kad si se naručila da su te za tako brzo upisali :?
    Meni je menga nakon laparo došla 39dc.
    Ah, ja imam za dobit 10.1 i sto posto sam sigurna da nisam trudna
    Naručila sam se isti dan kao i ti, bio je utorak, ali su meni dali termin prije jer sam na listi za 2 mjesec. Ja u postupak neću ići ali svakako će mi potvrde trebati za kasnije pa sam to odlučila spremiti već kad sam se naručila.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •