Stranica 32 od 55 PrviPrvi ... 22303132333442 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja moram 25.1 bas cudno da mi nisu rekli kad.pitat cu cetvrtak na humanoj...a gdje se ide to pravniku isto u rodilistu ili?
    mene pocelo nesto probadat svako toliko dolje,pogotovo ujutro kad se pomokrim.. a danas me i tokom dana zabolilo par puta..strah me da me ne ulovi opet onaj jaki cistitis.. i zadnjih mjesec dana dosta jako mokrim...ali nista me ne boli dok mokrim samo iza toga...
    drzite mi fige sutra idem vidjet za nalaz briseva sta mi nisu dali da vidim ocu ga uspjet dobit... a od hormona nikom nis nema ga i dovidjenja...bas sam bjesna na njihov nemar...

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj barbyRI prvotno napisa

r....bit ce nas u 2.mj hrpa....a cure jel znate vi kojeg datuma ste narucene tocno? jel pocela koja sa stimulacijama?
    Ne mogu ti reći točno koji si datum naručena za postupak jer ne znaju točno kada ćeš dobiti menstruaciju.... Meni su rekli da nazovem 1 dan kad dobijem i tada je točan dan... Mislim da svi koji dobiju iza 16.,17.1. tada ulaze u postupak jer će puncija i transver u tom ciklusu biti u 2. mjesecu... Tako da si izračunaš kad bi otprilike trebala dobit stvari i znat ćeš kad ulaziš u postupak.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni ne vade T3 i T4 više...jer mi je TSH u redu...nema potrebe ih vaditi...bitan je TSH....

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

E da....jučer sam dobila recepte od svoje ginekologice za Klomifen i Utrogestane....sad stvarno sve imam i čekam stvari ...trebam dobiti 29.01.
    Ajde curke trudilice za 2. mjesec javite koja je prije a koja poslije mene na redu?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa

r....bit ce nas u 2.mj hrpa....a cure jel znate vi kojeg datuma ste narucene tocno? jel pocela koja sa stimulacijama?
    Ne mogu ti reći točno koji si datum naručena za postupak jer ne znaju točno kada ćeš dobiti menstruaciju.... Meni su rekli da nazovem 1 dan kad dobijem i tada je točan dan... Mislim da svi koji dobiju iza 16.,17.1. tada ulaze u postupak jer će puncija i transver u tom ciklusu biti u 2. mjesecu... Tako da si izračunaš kad bi otprilike trebala dobit stvari i znat ćeš kad ulaziš u postupak.
    kad ja ne znam kad cu ih dobit tocno,imala sma ovaj mj 5. ali ja ih bez dabrostona ne dobijem u zadnje vrijeme.morala bi ga opet pocet pit ako mislim dobit ih,sutra cu vidjet sa vlastelicem ako ga uspijem ulovit i ako stignem jel idem kod endica a ko zna koliko cu tamo cekat..

danas ujutro isla po nalaz kod ginek,odgodila druge obaveze sta sam imala,jucer mi je rekla da je zvala zavod i da ce mi konacno nalaz u 9h bit 100% tu.. ja dodjem tamo nalaz nije stigao,i ona flegma nisu ga poslali i to je to..a meni za sutra treba... kaze odite na zavod nek vam daju prijepis..i lijepo placat moram radi njihovog nemara

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa
    E da....jučer sam dobila recepte od svoje ginekologice za Klomifen i Utrogestane....sad stvarno sve imam i čekam stvari ...trebam dobiti 29.01.
    Ajde curke trudilice za 2. mjesec javite koja je prije a koja poslije mene na redu?
    :D :D ... mi cemo biti na blizu, ja bi trebala dobit 25.1. ...

BarbyRi grozni su!!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

dani82 ajme umirem od napetosti, svaki dan križam na kalendaru

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ja.... a meni muž danas: Ma kako smo vi to već u postupku :shock: .... šta nismo mogli to odgodit za neku godinu dvije... Jadan prestrašen je sav, kaže da poslije transfera uopće neću ništa radit samo ležat.

Diabolica i tebi je ovo prvi put... joj, joj :D

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

moj meni kaze neki dan ajme mene je strah za tebe sta se vise blizi taj 2.mj kako ces ti to sve izdrzat,te injekcije i ostalo.....zna da sam inace kukavica sta se tice injekcija,igala... ja kazem kako su druge cu i ja valjda.... smo da bude poslije rezultata sve se to izdrzi....

cure moje zelim vam od sveg srca svima da vam postpak bude uspjesan i da sljedeci put kad se budemo nalazile sve budemo sa busicama,da budemo debeje i da se jedva gegamo....

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dan!
    od 8 ujutro sam po bolnici i pregledima.obavila na zavodu,digla nalaz,napravili mi prijepis naravno platila ga iako nisam smjela,ali dobro uglavnom da sam nalaz ja dobila.i ok je kalmidija negativna :D
    isla dignut i ginek. hormone,koliko se ja kuzim u redu su i oni..za sad je s moje strane sve ok,samo muza spermiogram nas muci....da se bar jos i to popravi.. obavila sam i endokrinologa,kaze da se super mi snizio tsh,i da su ok nalazi...za 4.6 mj na kontrolu kad zatrudnim ranije(ako zatrudnim ) i redovito svaki mjesec vadit hormone...
    isla na humanu do vlastelica i dodjem dolje nikog nema.u ambulantama sve nesto sreduju,radnici rade na veliko..kad izadje sestra samira i ja pitam gdje je vlastelic kaze nema ga isao je kuci bioje dezuran danas a inace cetvrtak radi na humanoj tako da nisam nista obavila.u ponedjeljak idem kod psihologa pa cu onda navratit..

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ej cure ja obavila skoro sve još 26. psiholog ostalo u redu čekam stvari 5.2. pa krećemo svi na humanu jeeeeeee........ :D :D :D :D

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure, sutra je kavica! Stižete li?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa
    Cure, sutra je kavica! Stižete li?
    ja da........ :D ali cini mi se da puno njih ne,mnoge su se javile sad nema ni glasa od njih...

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

I ja stižem :D :D :D

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

vitta22 i ja ćemo skupa doć s otočića.... vidim se ubrzo

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Da naravno Dani....i ostali mi stižemo.........jeeee

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

I Kika stiže :D :D :D :D :D

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

:D :D :D

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure a kad moramo dat kopiju vjencanog lista i osobnih iskaznica?to mi ne treba sutra kod psihologa :?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Barbi, kod psihologa ti ne treba ništa (samo putnica) i super je! Ja sam bila oduševljena doktoricom. Testovi sami po sebi su mi bezveze, ali razgovor je bio ugodan i pozitivan! Sretno sutra

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

bila jutros na humanoj,vise nemaju radove... :D
    odmah sam bila gotova ,vlastelic mi pogledao nalaz od stitnjace,kaze super,snizio se tsh,ali jos uvijek mi nije rekao koje lijekove da narucim... da kad obavim psihologa i prvnika 25.1 da se javim da cemo onda...ja pitam sta nece bit kasno jel ko zna koliko se ceka kod moje socij. ginek.za lijekove on kaze ako ne uspijemo u 2.mj onda cemo u 3.mj u postupak..
    obavila sam danas psihologicu...karin je strava zena toliko draga,smirena..jos je jedna bila psihologinja s njom.obe su super ajme koliko pitanja,mila majko.a smotana pitanja da ne mogu biti smotanija. dobili smo potvrdu da smo sposobni biti roditelji

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

barbyRI ajde super nek si to obavila...šta su promijenili/obnovili na humanoj sa ovim radovima? Jel se šta vidi ili?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa
    barbyRI ajde super nek si to obavila...šta su promijenili/obnovili na humanoj sa ovim radovima? Jel se šta vidi ili?
    pa nista posebno nisma primjetila koliko sam bila dve minute unutra..mislim da su samo farbali zidove..
    ej draga ti si rekla da je pravnik u onoj maloj zgradi,kucici ispod nuklearne jelda,pise anestezilogija? ja danas kazem samiri pravnik je tamo jela tako,jel nije mi rekla u koliko sati kad me narrucila..a ona kaze kakvoj maloj zgradi,kakvoj anestezilologiji,isto u poliklinici je gdje i psiholog samo je ovo na prizemlju. valjda su promjenili....kamo ste vi ostale cure bile?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

joj cure danas kad sam bila gore na 5. katu kod psihologice koliko beba sam vidjela,bas su ih vozile po sobama mamama..ajme malih pincica,sve crne duge kosice,bas sam se raznjezila...a stalno su plakale kaze kuljanicka tako cete i vi uskoro,i vidimo se mi brzo na ovom katu...
    pozlatile joj se rijeci :D

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure pa gdje ste?nema nikog vec par dana...
    ne glava ne prestaje opet bolit,dabrostoni me unistavaju... a sta cu kad ne mogu bez njih.... zadnjih dana sam mamurna,samo me neki san,umor lovi...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ne glava ne prestaje opet bolit,dabrostoni me unistavaju... a sta cu kad ne mogu bez njih.... zadnjih dana sam mamurna,samo me neki san,umor lovi...
    Draga, mi smo ti zadnje dane na fejsu

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa
    Draga, mi smo ti zadnje dane na fejsu
    a tako,pustile ste me samu tu...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme, štrajkate! A šta ću ja čitati?

Svima

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ja ne štrajkam, tu sam! Nemam ništa protiv fejsa, ali kada informacije dođu ovdje i drugima su korisne, pa šteta da se ne dopisujete više ovdje.
    Uskoro će se zaredati i vaši postupci i ja ih s nestrpljenjem očekujem i želim svima puno, puno uspjeha...(žao mi je što nisam mogla na rječku kavicu pa se nadam da ću se za drugu moći bolje organizirati, ali teško mi je bilo tražiti promjenu smjene jer ionako stalno nešto molim, tražim i već mi je pomalo neugodno na poslu).
    Tigrical, kakvi su tvoji planovi?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ajme, štrajkate! A šta ću ja čitati?

Svima
    Ma ne, malo smo se zapričale na fejsu

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Gizmos svi smo se pitali gdje si (na kavici), drugi put se, nadam se, vidimo.

Ja čekam da prođe par mjeseci od postupka, pa opet kod dr. Reša, mislim u 4. mjesecu.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Čak sam razmišljala, s obzirom da po novom zakonu imam još tri bespl. postupka, da ih ubacim između skupljanja eurića za Slo, ali nemam snage čekati, naručivati se, papirologija...možda.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Onda čemo skupa u deželu u 4 mjesecu, a što se tiče Hrvatske i meni je najgori dio ova papirologija, ali odradila sam i psihologa i pravnika pa mi je to sad spremno za "nekad" kad mi bude trebalo. Razmišljam čak o Svetom duhu ili nekoj zagrebačkoj klinici...jednostavno mi je potrebna neka promjena, u rijeku sam počela iči sa grčem u želucu zbog nekih x faktora

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gizmos kojih to faktora? Koliko si uopće postupaka napravila u Rijeci??

Evo ja sitno brojim do početka svog postupka, izgleda da ću ja probijat led

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Pet inseminacija sam imala u Rijeci, i sada bi trebala u drugom na klomifenski, ali ne mogu zbog Maribora jer moram krenut s pilulama.
    A o x faktorima ne bi jer su to moja gledišta na koja drugi možda gledaju iz drugog kuta i stvari izgledaju potpuno drugačije. A možda neka nova klinika donese nova, potpuno drukčija iskustva. Dok ne probam neću znati!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dani82, sretno! Kad očekuješ menzis? Kad krečeš?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Gizmos neka ti dežela bude dobitna, pa nećeš u Zg!

dani82 još malo, pa akcija! Još neki broje sitno, a iako je samo čitač šaljemo joj

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

joj cure mene svaki dan vec par dana nabija u trbuhu koda cu dobit,nekako cudno.a moram ih dobit tek oko 5-8.2. sad sam tek na dabrostonima,jos 8 dana moram pit...sta bi to moglo bit :? papa mi uredna,utz ok,brisevi ok,hormoni ok.... :?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tigrical draga jedno pitanjce za tebe
    Kolika pauza mora biti između stimuliranih postupaka? Dali se između tih stimuliranih može ić na klomifen?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Gizmos hvala na lijepim željama.... ja se također nadam da do Zagreba nećeš ni doć jer ćeš dobit malog janeza ili janezicu ili oboje

Tigrical.... da tvoja frendica i ja smo dan razlike, ja trebam dobit 25.1. ali kod mene je to uvijek +2 -2 dana, tako da ćemo vidit kad točno.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

E da zaboravih pitat: Vi koje ste bile u Ri na postupku do koliko ste sati prijavljivale 1dc?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

E da zaboravih pitat: Vi koje ste bile u Ri na postupku do koliko ste sati prijavljivale 1dc?
    Kako misliš prijavljivale?? Zoveš ujutro, svejedno.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kika83 trebala bi bit pauza od 4 mjeseca, to je dovoljno. A što se tiče klomifena mislim da se može između ubacit, jedna suborka je bila sa mnom u postupku u 11./12. mj. i sad je na klomifenu za 01./02. mj.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kika83 trebala bi bit pauza od 4 mjeseca, to je dovoljno. A što se tiče klomifena mislim da se može između ubacit, jedna suborka je bila sa mnom u postupku u 11./12. mj. i sad je na klomifenu za 01./02. mj.
    Super, tnx

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa
    Kako misliš prijavljivale?? Zoveš ujutro, svejedno.
    Krivo sam se izrazila... Do koliko sati trebaš dobit da bi ti se to računalo ko 1dc?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

dani82 u Rijeci na Humanoj kazu da ako dobijes do 15h onda to racunas kao 1. dc. Ako dobijes poslije 15h onda 1. dc racunas tek iduci dan.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sad sam našla papirić na kojem sam zapisala što mi je Samira rekla za 1dc, a nisam ga mogla nać.... piše do 14 sati.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad sam našla papirić na kojem sam zapisala što mi je Samira rekla za 1dc, a nisam ga mogla nać.... piše do 14 sati.
    Je, imas pravo! Sad sam isla provjeriti i ja taj podatak. Upamtila sam da se radi o nekom zacudjujuce ranom satu do kojeg priznaju 1. dc. 15h mi je valjda ostalo u sjecanju jer sam ja u svom prvom postupku M dobila bas oko 15h (par minuta iza ) i sestra mi je rekla neka drugi dan brojim kao 1. dc.

Inace ja za 1. dc brojim uvijek onaj u kojem mi M stvarno dodje pa radilo se to doslovno i o pet do ponoci. Ali, prilikom stimulacije u Rijeci sam napravila tako kako su rekli. Kod Resa sam brojala vec po svoje.

I oba puta je bilo sve OK.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Šta nije 14h malo prerano? Ja računam ako dobijem do 18h onda mi je to 1dc a ako dobijem poslije 18h onda idući dan. Tako mi je rečeno od više ginekologa, pa :/

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mislim da je stvar u tome da su oni tamo do 14 sati i do onda im se može javit, a za stimulaciju nije velika razlika od kojeg dc je počneš koristit kad je stvar u samo pola dana (barem je tako za klomifen, s ostalim stimulacijama nisam upoznata).

Ja inače isto računam 1dc onaj dan kad sam dobila dok ne odem spavati.

.... sad mi je palo na pamet, a što ako dobijem u subotu i nedjelju kako da im javim 1dc??? Pretpostavljam da treba javit u ponedjeljak.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •