Aurora* prvotno napisa
Ma ne trebas ici ni par puta na injekciju, dosta je i jedanput. To je zbilja krajnje jednostavno, pogotovo Decapeptyl koji je vec gotova injekcija, samo skines kapicu, istisnes zrak i piknes se u trbuh kojeg si prvo ocistila alkoholom. I gotovo. Kada si poslijepodne mislila ici na injekciju? Procitaj na onom topiku koji sam ti dala sta su cure pisale o vremenu davanja injekcija, ali ja mislim da mozes komotno i poslijepodne i da je najvaznije uvijek u isto vrijeme.
7 Decapeptyla bi ti trebalo biti dovoljno taman negdje do menstruacije. Kad dobijes M moras se javiti sestri, ili ako slucajno ne dobijes takodjer se moras javiti kad potrosis sve Decapeptyle. S Decapeptylima ne smijes raditi pauzu. Osim naravno ako prije ne zagledas plus na testu, kada se opet obavezno moras javiti sestri.
A to sto pise na uputama za lijek, to pise na svakom lijeku i samo zbog toga ne brini. Ako sumnjas na trudnocu napravi dakle test kad mislis da je vrijeme za to ili pricekaj M, koja bi ti trebala doci za cca. 7 dana prema ovome sto kazes.