Citiraj Aurora* prvotno napisa
Ma ne trebas ici ni par puta na injekciju, dosta je i jedanput. To je zbilja krajnje jednostavno, pogotovo Decapeptyl koji je vec gotova injekcija, samo skines kapicu, istisnes zrak i piknes se u trbuh kojeg si prvo ocistila alkoholom. I gotovo. Kada si poslijepodne mislila ici na injekciju? Procitaj na onom topiku koji sam ti dala sta su cure pisale o vremenu davanja injekcija, ali ja mislim da mozes komotno i poslijepodne i da je najvaznije uvijek u isto vrijeme.

7 Decapeptyla bi ti trebalo biti dovoljno taman negdje do menstruacije. Kad dobijes M moras se javiti sestri, ili ako slucajno ne dobijes takodjer se moras javiti kad potrosis sve Decapeptyle. S Decapeptylima ne smijes raditi pauzu. Osim naravno ako prije ne zagledas plus na testu, kada se opet obavezno moras javiti sestri.

A to sto pise na uputama za lijek, to pise na svakom lijeku i samo zbog toga ne brini. Ako sumnjas na trudnocu napravi dakle test kad mislis da je vrijeme za to ili pricekaj M, koja bi ti trebala doci za cca. 7 dana prema ovome sto kazes.
hvala ti jos jednom,lijepo si objasnila sve....milsila sam napravit testic ali i ds je sta prerano bi bilo za vdit...samo me nervira to da se oni ne sjete samo nas pregledat ili utz napravit prije psotupka,ipak postupak nije mala stavr ipak je to ozbiljno...asta slucajno ako se desi da ne dobijem stvari,sta onda?jel ja ih u zadnje vrijeme i uz dabrostone imam samo po 1 dan...
vidjet cu sutra kako je to pa da si onda sama dajem ubuduce bilo bi lakse da ne moram svaki dan trcat tamo...

diabolica evo dosao je i taj dan,a kao da je jucer bio 9.mj kad sam saznala i zapisala se za 2.mj.
onda nas puno ima koje cemo uskoro postat trbusaste! :D
cure moje zelim vam svima da vam se ostvari vas najveci san i da se sljedeci put nadjemo na kavici bar sa malim busicama ....