Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tigrical ti imaš iskustva u pikanju...reci nam gdje je bolje da nas pikaju ruka, bedro, trbuh?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sigurno najmanje boli u trbuh, ali kad si sama daješ! Vjerujte mi to nije nikakav problem. Iglica je jako tanka, samo klizne u špekić i ti sama odlučuješ kojom brzinom i pod kojim kutem ti najviše paše. Gonal me pekao u ruku, a u trbuh manje. Menopur uopće ne peče. Svaka injekcija se daje u ruku, pa tako i Gonal, barbiRI ne brini, možda ti u uputi piše gdje se još može davati, a ruku nisu ni spomenuli jer je to prva opcija (kao pod normalno). U stvari možeš si i u nogu davati, uopće nije bitno gdje. Jedino je za štopericu bitno, svaka je drugačija, ili guza ili trbuh ili ruka. Želite li instrukcije, tu sam, bodem po kućama

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Diabolica ova 4 vodeća folikula su super, još malo će narast i to je to! Na žalost ni ne treba ti više, jer samo tri oplođuju pozdrav Milinoviću! Bitno je da se kasnije dobro dijele, da je endometrij dobar, pripremi si Utrogestane i navijam za tebe! Kao i za sve ostale, naravno!

Velika pusa za moju dragu koja je sutra ujutro na punkciji! Sretno!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Diabolica i Dani sve sam vam već rekla
    Cure

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 bilo bi idealno kad bi svima vraćali blastociste, ali ne prežive kod svakog. Kad se nakon 2 dana počne slabije dijeliti, oni u labu to odmah vide i zovu te 2 ili 3 dan na transfer da ti vrate u prirodno okruženje, da bi se tamo eventualno nastavilo dijeliti. Da puste u posudici do 5 dana, na žalost svi odu. I onda nema ni trasfera ni nade uopće. Je li ti šta jasnije?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sad mi je jasnije... tnx draga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •