Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tigrical hvala ti bože što te imamo jer nam sve tako dobro objasniš .....otkad sam sa dani82 pričala o tim blasticama stalno o tome razmišljam...već sam mislila da nisu normalni što ne vraćaju blastociste svakom....ah, i koliko god da sve detaljno proučavam u vezi IVF uvijek ima nešto da ne znam....
    BarbyRI koliko si ono rekla da si pikaš Gonala? Ajme, ako sam dobro skužila 2-3 na dan...baš me zanima kako ćeš ti reagirati!
    Kika83
    dani82 moja suborko, želim ti odlične vijesti u subotu...
    i svima ostalim curkama šaljem veeliki optimističan pozzzzzzz

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica 2 gonala na dan i decapeptyl.kako cu reagirat?bog dragi zna.....nadam se da necu puknut od svega toga ,kad ti kazes da od jedne se tako napuhujes a sta cu ja onda...bas mi treba, iovako sam napuhnuta....
    cure a da li se nakon prestanka pikanja gonalom ta napuhnutost povuce,mislim jel budes i poslije sav ko balon ili?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

BarbyRI - 3 Gonala su jedna injekcija! Dakle, dobit ćeš Decapeptyl i u jednoj smućkana sva 3 Gonala! Pusa!

Nakon 9 postupaka i 7 godina truda, bar da služim za nešto, pa eto, vama za savijete, drago mi je!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    BarbyRI - 3 Gonala su jedna injekcija! Dakle, dobit ćeš Decapeptyl i u jednoj smućkana sva 3 Gonala! Pusa!

Nakon 9 postupaka i 7 godina truda, bar da služim za nešto, pa eto, vama za savijete, drago mi je!
    a tako..znam da mi je rekla mira danas da uzmem uz decapeptyl svaki dan dvije kutije gonala jos...znaci ta gonal je dosta velika,dugo ce trajat i pec....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI ide ti jedna ampulica tekućine, a dva praha, tako da ne traje ništa duže nego bilo koja druga injekcija. Nemoj se toliko brinut unaprijed. Pusa!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    barbyRI ide ti jedna ampulica tekućine, a dva praha, tako da ne traje ništa duže nego bilo koja druga injekcija. Nemoj se toliko brinut unaprijed. Pusa!
    ok ...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •