Stranica 36 od 55 PrviPrvi ... 26343536373846 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,751 do 1,800 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

znaci ok je u ruku..danas mi je rekla sestra da stopericu daju samo u guzu...njima na odijelu je najlakse ocito u guzu a ostele u ruku pa tako i rade...ja sam jednom primila u trbuh zamlila da mi da pa da vidim i da si sama mogu davat pa me bolilo uzasno.valjda mi je krivo nekako dala.ma bas njih briga zapice samo da se rijese i pice dalje,vec sam u ovih 9 dana se nagledala toga.samo jedna sestra stariaj je dosta njezna i brizna a tu rijetko vidim....a sta ce biti sa gonalima u subotu tek,strah me..3 injekcije za redom...stisnut zube i gotovo,drugo mi ne preostaje..ali cini mi se da je na gonalima igla puno deblja i veca nego na decapeptylu..
    dani82 sta do podne i pol si cekala?ajme uzas,jadna ti...znaci ipak je dr bila u sali kako su rekli..

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tigrical hvala ti bože što te imamo jer nam sve tako dobro objasniš .....otkad sam sa dani82 pričala o tim blasticama stalno o tome razmišljam...već sam mislila da nisu normalni što ne vraćaju blastociste svakom....ah, i koliko god da sve detaljno proučavam u vezi IVF uvijek ima nešto da ne znam....
    BarbyRI koliko si ono rekla da si pikaš Gonala? Ajme, ako sam dobro skužila 2-3 na dan...baš me zanima kako ćeš ti reagirati!
    Kika83
    dani82 moja suborko, želim ti odlične vijesti u subotu...
    i svima ostalim curkama šaljem veeliki optimističan pozzzzzzz

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica 2 gonala na dan i decapeptyl.kako cu reagirat?bog dragi zna.....nadam se da necu puknut od svega toga ,kad ti kazes da od jedne se tako napuhujes a sta cu ja onda...bas mi treba, iovako sam napuhnuta....
    cure a da li se nakon prestanka pikanja gonalom ta napuhnutost povuce,mislim jel budes i poslije sav ko balon ili?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

BarbyRI - 3 Gonala su jedna injekcija! Dakle, dobit ćeš Decapeptyl i u jednoj smućkana sva 3 Gonala! Pusa!

Nakon 9 postupaka i 7 godina truda, bar da služim za nešto, pa eto, vama za savijete, drago mi je!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Ej cure vidim da je ovdje postalo gusto napokon DANI I DIABOLICA ništa se ne brinite to je sve super ja ni s 4 klomifena nisam imala ni jedan folikul pravi........BARBY samo hrabro ......legendo TIGRICA L pozdravi čitalicu i joj reci da mislimo na nju .......svima kiiiiiiiisssss KIKA INNU GIGA LUCIJA GIZMOS KIKICA .........a di je CRANKY
    ja sutra po svoju dozu pikalica........

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

vita22 sretno s pikanjem!

Cranky je jučer bila na AIH-u, čekamo da nam se javi...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    BarbyRI - 3 Gonala su jedna injekcija! Dakle, dobit ćeš Decapeptyl i u jednoj smućkana sva 3 Gonala! Pusa!

Nakon 9 postupaka i 7 godina truda, bar da služim za nešto, pa eto, vama za savijete, drago mi je!
    a tako..znam da mi je rekla mira danas da uzmem uz decapeptyl svaki dan dvije kutije gonala jos...znaci ta gonal je dosta velika,dugo ce trajat i pec....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI ide ti jedna ampulica tekućine, a dva praha, tako da ne traje ništa duže nego bilo koja druga injekcija. Nemoj se toliko brinut unaprijed. Pusa!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI ide ti jedna ampulica tekućine, a dva praha, tako da ne traje ništa duže nego bilo koja druga injekcija. Nemoj se toliko brinut unaprijed. Pusa!
    ok ...

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dobro jutro cure! Čitajući vaše dojmove i novosti osječam se kao da i sama startam sa svime time i strah me i pomisliti da i mene sve to čeka uskoro. Najviše od svega me zapravo plaši to samodavanje injekcija jer će mi biti prvi put, a počet ću se pikati prije uzv u Mariboru pa mi neće imat tko pokazati kako se to radi. Dobro je jedino što se MM ponudio da će on obavljati taj dio posla pa će mi "možda" biti malo lakše, ali otom potom...
    Jedva čekam da krene odbrojavanje! Dugo, dugo vremena nije bilo ovako aktivno na Potpomognutoj u Rijeci i nikad na snije toliko puno bilo odjednom u postupku i nadam se da će biti puno, puno uspjeha...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Gizmos, možda sam već i dosadna jer to stalno spominjem, ali meni je odlazak na MPO postao lakši od kad si sama dajem injekcije. Nitko mi nije pokazao, vjeruj mi, to stvarno nije problem. Prvu sam si teško dala, ali svaka slijedeća sve lakše. Sad se znam našalit da ujutro jednom rukom perem zube, a drugom se pikam istovremeno koliko mi je to ušlo u rutinu. Vidim po potpisu da nisi nikad bila na IVF-u, ali ja sam u prva tri postupka išla svako jutro po injekcije u bolnicu i to mi je bilo tako teško, pa čekaš red, pa kasniš na posao, pa te svi pitaju di si, a sad 5 min. posla.
    Kad ti startaš? Nadam se da će ti dežela biti dobitna! Pusa!

Hrabrica29 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke, evo dugo se nisam javljala. naime imam jedan problem i mislim da bi ste mi mogle pomoći. Tražim ginekologa koji ima iskustva sa pacjenticama koje idu ili su išle na potpomognutu, jer moja gin. nema pojma o ničemu i radi mi probleme. molim vas da mi pošaljete par imena. hvala

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hrabrica29 ja sam ti kod ginek Mihovilovic Vukovic i ona je upoznata sa tim pa ako zelis mozes se javit tamo ako bi te primila.sestra je katastrofa tao da se ne zacudis ali dr je ok.ko te zanima jos sta slobodno se javi na pp.
    cure meni opet jedan dan trajale stvari,danas ih skoro ni nemam...oce to sta smetat za postupak i injekcije?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Barby opet se ti brineš oko tih stvari? Joj, joj, joj
    Cure, imam jedno pitanje ako koja zna. Čitam malo po drugim bolnicama daju nakon transfera i andol Ja ga nisam dobila a niti ove cure koje su bile samnom na transferu isti dan. Zašto kbc Ri to nedaje ili je netko od vas možda dobio?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Znam da se daje inače za bolju prokrvljenost maternice ali zašto ga i mi nedobivamo? I normabel isto propisuju.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika83 meni je Andol propisan prvi put kad sam išla na MPO u Zagreb, a u Slo od 5 postupaka, samo zadnji put mi je rekao da ga uzmem od dana transfera. Što se tiče Normabela ja ga pijem na dan punkcije, da se mišići opuste, pa manje boli, a i za povišen prolaktin tu i tamo.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tigrical da li se normabel moze dobit na recept ili samo bez recepta znas mozda?a kako djeluje praxiten npr?jel meni je vlastelic spominjao i neku injekciju protiv bolova...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI Normabel se daje isključivo na recept, ne možeš ga kupiti. Daje ti ga tvoja soc. gin. Praxiten, Apaurin, Normabel, sve imaju slično djelovanje, umirujuće, opuštajuće, ovisi od koliko je mg. nekima se jako spava. Ta injekcija protiv bolova što ti je spominjao dr. je Voltaren injekcija. Dakle, možeš doma prije punkcije i ti sama popiti nešto protiv bolova što inače piješ, jer će te od ove injekcije više bolit guza nego što djeluje.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Da se samo nadovežem na Tigrical, ako tražiš tu injekciju(voltaren) traži ju pola sata prije punkcije jer ako ne nema djelovanje. Tako je meni rekla Mira.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ovu poruku sam pokušala poslati i na Fejsu ali nešto šteka.....
    Evo me ženske moje....kad sam došla na posao oko 9,30h odmah sam odletila na sastanak i nisam ni računalo upalila i evo do sada sam bila...nikako da dođe kraj sastanku....
    Evo kratak raport...ja imam 4 dominantna folikula...sad su na lijevom jajniku 3 i to po 16mm i na desnom 1 vodeći isto po 16mm....dobila sam danas po jedan Gonal i sutra ujutro još jedan i onda navečer Ovitrelle. U ponedjeljak u 8h trebam doći na punkciju. Vlašić je jako zadovoljan, rekao je da smo na tih 4 folikula i računali....ja sam mu se požalila da sam jučer bila dosta zabrinuta a on meni da se nemam šta brinuti i da je on tu da brine i misli o mojim folikulima i da se ja samo opustim i odmaram.....stvarno je za deset čovjek...toliko mi je drag i super me utješi.....a i sestre su danas imale užasnu gužvu (strašno puno parova je danas bilo...živa invazija na HR)...pa su bile super ljubazne sve.....dobila sam taj Gonal i štopericu za doma...al ići ću na odjel na pikanje sutra ujutro i navečer...Kika u koliko da se pikam sutra navečer?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica super raport i super rezultati! Dr. ti je odličan. Da se ja samo ubacim, a cure će me demantirat ili potvrdit štoperica je obično u 22,00.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tigrical kako je naša čitalica? Jesi se šta čula sa njom...javi nam kako je prošla na punkciji i jel bilo bolno?
    Srele smo se danas. Bila je dobre volje i vesela! Ona mi je rekla da je bila navečer po štopericu u 21,50h na odjelu...

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI Normabel se daje isključivo na recept, ne možeš ga kupiti. Daje ti ga tvoja soc. gin. Praxiten, Apaurin, Normabel, sve imaju slično djelovanje, umirujuće, opuštajuće, ovisi od koliko je mg. nekima se jako spava. Ta injekcija protiv bolova što ti je spominjao dr. je Voltaren injekcija. Dakle, možeš doma prije punkcije i ti sama popiti nešto protiv bolova što inače piješ, jer će te od ove injekcije više bolit guza nego što djeluje.
    a tako onda cu pitat dr da mi prepise ga...koliko ga moram uzet prije punkcije otprilike?a protiv bolova?iako mi sve to prije hsg nije pomagalo ali dobro ne kosta me popit a injekciju voltarena necu ni trazit kad tako buba....
    diabolica ja samcula da neke cure i u 23h znaju primit stopericu,znaci oko 22,23h je valjda ok.draga zelim ti da te sto manje buba,da sto prije sve to prodje i da nam na sljedecem susretu budes sa mrvicom u busici.....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Diabolica draga meni je rečeno zadnji put od V. a on je naš ginić, točno u 22h.
    Trebalo bi ti to pisati na nalazu. Meni je pisalo u 22h a i rekao mi je tako. Jesi ga pitala za endometriji kakav ti je? Super, još će ti se folikuli povećat do štoperice
    Dani sretno sutra na folikulometriji

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hvala Kika

Koji točno voltaren da kupim??? Sad me zbunila teta u apoteci.... kaže da je jedan za kosti a drugi za glavu... a nudila mi je i neofen.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI Normabel ti nije za bolove, nego za opuštanje mišića. Za bolove popij tabletu koju inače piješ za M. i uzmeš sat ili pola sata prije punkcije, koliko joj treba da djeluje.
    dani82 pa za takvu vrstu bolova ti je ovaj za glavu. Da li inače piješ voltaren? Meni ništa ne pomaže. A ona injekcija što daju prije punkcije ništa bol ne popušta od nje, samo te boli guza 2 dana. Kupi ono što inače piješ za bolove.
    diabolica čitalica je super. Ima 5 JS i ništa je nije bolilo. Sve je super prošlo i sad vibramo za tulum u labu~~~~~~~~~~~~~~. Da, ona je primila štopericu u 22,00.
    Puse svima!

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

GIZMOS i ja sam se prije bojala igla i mislila sam da se nikada neću moći sama pikati ali kada mi je prijateljica lijepo objasnila i pokazala uspjela sam a sada sam kao i tigrical pravi ekspert u tome, zato ne brini vjerujem da ćeš i ti uspjeti.
    dani82 protiv bolova ti je voltaren rapid i ja sam ga uvjek pila prije punkcije, nisam htjela inekciju jer sam ionak bila već sva izbodena.
    neko je pitao za andol100 ili aspirin100 - da on služi za bolju cirkulaciju, ja sam ga pila u zadnjem postupku po preporuci dr.V i dr.Reša, ali nakon što sam bila napravila koagulogram i faktore trombofilije gdje su mi utvrđene neke niske vrijednosti pa sam ga zato morala i koristiti.
    štopericu treba primiti kada vam to dr.kaže, pa on vam to mora reči a i napisati na zadnjoj folikulometriji jer s tim nalazom navečer dolazite na odjel kod sestre kako bi ona znala što i kada vam mora dati, barem je meni tako bilo u zadnjem postupku.
    pozdrav svima i sretno!

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja sami za punkciju zdrmala dva brufena i neke dvije tablete na biljnoj bazi za umirenje (valeral ili tako nesto) i stvarno se ne mogu zaliti da me bolilo. Ne znam da li im je to jos obicaj, ali meni je dr okrenuo ekran tako da ga i ja mogu vidjeti, objasnio sta je folikul a sta igla tako da te u biti i to malo zaokupi a i pripremis se na to pikanje pa nekako manje boli. U svakom slucaju ne traje tako dugo, ne boli toliko jako a sto si opustenija i smirenija mislim da ce bit lakse. Sretno!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tigrical ajme blago čitalici, kakva sreća, stvarno lijepo.....vibram za nju....i obavezno nas obavještavaj o svemu.....
    kika83 endometrij mi je super 11mm debljina, kaže V da bolje ne može...
    dani 82 nadam se da se vidimo sutra u 8h i da idemo na jednu dooobru kavicu.....
    barbyRI ja ću popiti Helex za opuštanje i Ketonal protiv bolova zajedno jer se mogu piti skupa, pitala sam danas u ljekarni i kažu mi da je to dobra kombinacija.

Jedino me brine rok valjanosti Ovitrelle, piše mi na kutiji 02/2010 i na uputama da se ne smije koristiti nakon isteka roka valjanosti. Malo sam ljuta jer su mi dali sa tim rokom. Šta mislite jel to do kraja 2. mjeseca vrijedi ili da ne riskiram i tražim sa friškim rokom?

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ma nije mene strah od inekcija nego više činjenice da ću sve morat sama bez da mi netko pokaže prvi put, a u Rijeku se ne usudim ternutno ići jer nisam spominjala postupak u sloveniji i sumnjam da bi mi netko izišo u susret. (možda i bi ali se ja ne usudim). Probat ću zamoliti za prvi put jednu medicinsku sestru koju poznajem, a za drugu će već biti lakše kad skužim princip. Ima i onih filmića o davanju inekcija gdje je sve objašnjeno, ali nekako mi nije to to...
    Tigrical...ja i ti ćemo se skupa tješiti u 04 mjesecu...jedva čekam.
    Ameli, jesi se ti oporavila? Šta planiraš za dalje? Reš ili?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica mislim da to vrijedi do kraja 2. mjeseca. Ali uzmi sa sobom sutra ujutro i pitaj da ti daju novu, ako te to brine. Pusa!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj diabolica prvotno napisa Vidi poruku
    tigrical ajme blago čitalici, kakva sreća, stvarno lijepo.....vibram za nju....i obavezno nas obavještavaj o svemu.....
    kika83 endometrij mi je super 11mm debljina, kaže V da bolje ne može...
    dani 82 nadam se da se vidimo sutra u 8h i da idemo na jednu dooobru kavicu.....
    barbyRI ja ću popiti Helex za opuštanje i Ketonal protiv bolova zajedno jer se mogu piti skupa, pitala sam danas u ljekarni i kažu mi da je to dobra kombinacija.

Jedino me brine rok valjanosti Ovitrelle, piše mi na kutiji 02/2010 i na uputama da se ne smije koristiti nakon isteka roka valjanosti. Malo sam ljuta jer su mi dali sa tim rokom. Šta mislite jel to do kraja 2. mjeseca vrijedi ili da ne riskiram i tražim sa friškim rokom?
    Obično vrijede još neko vrijeme nakon isteka roka pa mislim da se ne trebaš brinuti, ali kad istekne rok- više ih ne smiju prodavati. Ako ti je usput odi ih zamjeniti ili barem pitati u ljekarnu. Pretpostavljam da si tek naknadno primjetila da im istiće trajanje.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

GIZMOS danas mi je sestra Mira dala kutiju Gonala i kutiju Ovitrella. Nisam išla za tim uopće da provjerevam rok .....pa valjda vode brigu o roku trajanja?? Pitat ću sutra kad budem išla na pikanje ujutro da mi zamjene.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Čitalice za js. Evo malo za dobar tulum u labosu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
    Zašto nam se čitalica ne pridruži?
    Tigrical već kad nemogu nju pitat, da pitam tebe. Koji protokol je imala? I dali je razgovarala s ginićem šta če sa ove dvije js ako joj se tri oplode? Dali če joj zamrznuti? To je novo u kbc-u pa da saznamo nešto iz prve ruke.
    Diabolica pa to je mrak za endo, bravo I ti se nešto brineš, trebalo bi te dobro istuć
    Ostalim curkama šaljem

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nisam čitalicu stigla pitati koliko je imala folikula? Zna li netko?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

tigrical znam da je normabel za smirenje da nije za bolove....a za bolove cu uzet voltaren rapid kao sta sam i za hsg to mi je sestra rekla.da li je jedna protiv bolova tableta dosta,se moze jos jedna uzet?
    diabolica mislim da ti je stoperica ok da vrijedi do kraja mjeseca ali mozda da uzmes sutra i pitas svejedno sestre.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

e cure vidim da je sve super za sad DIABOLICA super je to vidiš da se nisi trebala sekirat ,DANI tako češ i ti sutra...........čitalica drago mi je da smo se vidile i sretno
    TIGRICA će nas obavijestit o svemu cure ciaaaaaaaaaaaooo

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kika neki dan dok sam čekala je sa mnom čekala i cura koja je išla na transfer, ona je imala 9 js, od tog su joj se sve tri oplodile, 3 su joj zamrznuli, a one ostale 3 valjda nisu bile dovoljno kvalitetne/zrele za zamrzavanje.

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Javljam da mi Ovitrelle vrijedi do kraja mjeseca. Očito su trebali potrošit zalihu.
    Dani82 jesu tebi danas dali štopericu kao i meni. Ako jesu daj pogledaj datum...da ti isto nije pri kraju roka trajanja.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Haj cure! Čitalica je imala kratki protokol, Decapeptyl + 2 Menopura. Dobila je 5 js. Ne znam za zamrzavanje, vidjet ćemo na transferu.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo da vam i tu javim, danas sam bila na folikulometriji, bit će 5 folikula...ali imam problem s endometrijem, tanak je, samo 4mm, to mi je izgleda od klomifena. Docentica mi je dala Vagifem koji trebam korisiti tek od punkcije... ali nekako mi nije davala neku nadu, rekla je da mi se još može zadebljat koji mm...ali da je i to malo
    Punkcija mi je u ponedjeljak.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Diabolica ja sam dobila Choragon500 - mora se miješat tako da ću otić na hitnu da me oni piknu.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 nekako bi najbolje bilo da je endometrij od 7,5 mm na više, ali godinama pratim ovaj forum i ima trudnoća sa endo 4mm. Meni je uvijek sve savršeno, pa ništa. Zato ne brini, može se bebač ulovit i za 4 mm!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ciao curke!
    evo bila na pikicama,ajme gonal je strasan...pece ko sam vrag...deset puta jace od decapeptyla,zube sam stisnula i nekako prezivila ruka me jos i sad nabija...

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja dobila stvari jutros Ajme čemu se ja veselimTo znači još ovaj ciklus i slijedeči i ja krećem u postupak(ako bude sve ok naravno).
    Dani i Diabolica sretno vam sutra na punkciji, nemojte mislit na bol i neće bolit
    Želim vam puno js i onda čemo vibrirat za tulum u labosu
    Vita22 sretno pikanje i nek bude puno lijepih folikulića.
    Ostalim curama šaljem

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Super kika! hočete probat još jednom s klomifenom ili još ne znaš stimulaciju? Mene tako zanima kako će to iči u Mariboru. Meni piše da kupim 28 decapeptyla i 25-30 gonala, ali to napišu svima pa mjenjaju tokom postupka. Nadam se da ih ipak neću trebati više od 20 obzirom da je prvi IVF (i da ih moram platiti, a ne koštaju malo...).
    Cure, sretno sutra na punkciji i da prođe pto bezbolnije!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica i dani82 sretno na punkciji sutra! Držimo fige da sve prođe bezbolno! Puse!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure sretno na punkciji .... da vas sto manje buba....mislim na vas

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Super kika! hočete probat još jednom s klomifenom ili još ne znaš stimulaciju? Mene tako zanima kako će to iči u Mariboru. Meni piše da kupim 28 decapeptyla i 25-30 gonala, ali to napišu svima pa mjenjaju tokom postupka. Nadam se da ih ipak neću trebati više od 20 obzirom da je prvi IVF (i da ih moram platiti, a ne koštaju malo...).
    Cure, sretno sutra na punkciji i da prođe pto bezbolnije!
    Gizmos tako sam i ja mislila prvi put da mi neće trebati puno ampula pa mi je dr. odredio 4 na dan zbog endometrioze, što ne mora biti i kod tebe ali bolje je i uzimati više pa da dobiješ neki optimalan broj j.s. nego da koristiš 2 ampule pa da ne bude više od 3 j.s. a znaš i sama koliko košta postupak tamo tako bar ja razmišljam

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Cure koje ste bile u Ri na psihološkom savjetovalištu kako to izgleda?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •