Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
Mene je strah da ćemo se za 9 mj. morat nać na kavi na nekoj velikoj terasi, na otvorenom, jer koliko vi jedete niti jedan kafić nam neće bit dovoljno velik
bome da...kako je krenulo... jos kad se ja pridruzim uskoro..mne danas posebno rasturaju jajnici kad sjedem i umirim se a kad hodam bas ne osjetim tako..ali dosta kao da cu svaki cas dobit...
cure moje ovo vam moram ispricat danas kad sam popodne bila na injekciji bila je jedna cura i dosla do sestre kaze ocu doma daj te mi da potpisem ja idem necu tu biti..a ujutro sam ju srela isto u cekaoni kraj humene dosla se upisat za bolnicu..i kad je otisla kaze mi sestra boze ludog stvorenja i tako mi pricale malo,kaze da je dosla na abortus i to treci u par mj,87 god je cura totalno luda isla ca i buba vratimai smije se ko munjena ja je gleda,moj muz,sestra kao da je bila u discu..a kaze sestra daje u 13h na kiretazi bila i u 17h trazila kuci da ne zeli bit u bolnici.da joj je rekla pa zasto se ne zastitis ne mozes dalje ovako treci put na abrtus a ona njoj pa sta koda je problem ja cimse poseksam ostanem trudna pa vidite kako sam plodna..sestra je bila tako bjesna kaze da joj je dan upropastila da stalno zanovijetala nesto da bolje da se pokupila a li da vjeruje da nece dugo proc da ce opet doc...a ja na sve to da krasno bas ona na abortuse a mi tu jadne na pikanje i muke prolazimo.kako je zivot nepravedan...