dan cure!
da vam javim kako je bilo na folikulometriji...kao prvo cekala sam dosta dugo od 7 i 40 pa sve do 10 i 15,imao dr dvije punkcije.kaze da se sve razvija vise nego dobro,da sam jako dobro reagirala na sve to,da je jako iznenadjen,toliko se cudio i kaze da je sve kao po planu kao nacrtano,sestri mariji kaze ovako nesto vec davno iskreno nisam vidio...vjeruje da ce bit uspjesno...e sad to je vec drugi par rukava,vazno je sta ce se dogodit u labu i bit ce kako Bog dragi da..
da ne duljim vise,u srijedu mi je punkcija..danas jos moram popodne na injekcije i u 22h primit stopericu,Chpregon sam dobila..da li se ona prima samo u guzu ili moze i u ruku?ajme tako sam uzbudjena ali prije svega prestrasena....nije mi rekao koliko folikula imam jos jel je docentica ga nesto tlacila da ako ju kao moze zamjenit da mora negdje otici i onda su se dog,a ja ssm otisla se presvuc u kabinu...recite mi cure da li se na dan punkcije odmah radi spermiogram i vidi jel bolji ili losiji nego oni do sad?znaci ja ne uzimam nista za presvuc taj dan tamo dobijem i papuce i spavacicu?samo u grudnjaku ostanem?