Joj cure hvala na podršci , da vas sad polovim

tigrical - dr. V. mi je rekao da još nisu definirali broj postupaka i da stalno šalju dopise putem ravnatelja dr. Halera , ja sam kod doc. i ona mi je rekla isto to i da moram kupiti sama ljekove zbog godina , dali je pobrkala nešto i šta joj bi neznam još ču se raspitati , a prvi slobodni termin za postupak ima u 7-om mjesecu

diabolica - u mojih 7 godina iskustva i 13 posupaka ( i sve ostalo što piše u mom potpisu) prešla sam sve riječke doktore i nekako najviše uspjeha (ako to mogu nazvat uspjehom iako sa lošim ishodom ) imala sam kod docentice. Da malo je posebna ali ja sam sa njom skoro na TI i imam neki poseban odnos sa njom valjda kako se postaviš , ona meni u glavu a bogami i ja njoj , nebi sada mjenjala a i kod dr.V i dr. V se isto tako čeka, eventualno druga klinika. Najbolje naruči se odmah sad pa si tako rezerviraj termin da te čeka u slučaju da ne uspiješ , a želim ti da ti ovaj put bude velika beta a drugi termin rezerviran za drugu bebu za dvije godine - pusa
ja sam malo pauzirala od 3-eg mjeseca odnosno 6-og kad sam bila na prirodnom i tada mi je pukao folikul taman par sekundi prije punkcije , i eto sad moram toliko čekat , a nakon tog postupka mogu dolaziti svaki mjesec po zamrznute JS jer u mom slučaju dobivam svaki put oko 20-tak.

mare41 - hvala na linku , isprintat ču i odnest na odjel

GIZMOS - kako sam shvatila , gledajući te njihove liste , svaki doktor ima pravo na 20 pacijentica mjesečno, a to se nažalost brzo skupi , isto tako požalili su mi se da ima i bezobraznih žena koje si rezerviraju termin i ako odustanu ( iz već nekog razloga ) ne jave se da ga odjave i tako taj termin ostane neiskorišten a mi druge neka čekamo

loks - u četvrtak 11.02. oko podne ( jer su mi tako rekli telefonski ) sam došla sa uputnicom kod sestre a moja sreća je valjda bila ta da je docentica imala slobodne termine odmah u ponedjeljak 15.02. za konzultacije isto tako iza podne , ali mislim da se i inaće ne čeka dugo za konzultacije

tia - stara moja kolegice iz klupe MPO , prvo velika pusa Borni, tebi i TM
da morat ču se malo više raspitat ili izboriti za besplatne ljekove , ići ču u dugi protokol ( decapeptyl dobivam na odjelu ) , a što se tiće 7-og mjeseca , prenatrpani su ( gore sam već pisala o tome ) , moje zdravlje i ciklusi nikad bolje , papa više nego uredan
a za konzultacije - uzmeš uputnicu od primarne gin. dođeš oko podne kod sestre Samire ili Marije (mislim da se tako zove) nađu ti prvi termin koji bude relativno brzo , dobiješ potvrdu o narudžbi pacijenta i sa istom onom uputnicom koju ti vrate dođeš kod doc. na konzultacije
baš mi je i Kikica poslala isto pitanje na SMS , na uputnici mislim da mi je pisalo humana reprodukcija - vaš pregled

nadam se da sam vam pomogla - pusa svima