Citiraj Aurora* prvotno napisa Vidi poruku
barbyRI ti si velika sretnica, jer ocito imas kvalitetne jajne stanice i jer ce ti vratiti blastociste. Doci do blastociti od samo tri oplodjene jajne stanice nije mala stvar! A sto se tice tvoje racunice da ce ti zamrznuti 4, ako ti vrate 2 to nazalost nece ici jer je zamrzavanje embrija zakonom zabranjeno. To znaci, ako kojim slucajem budes imala 3 blastocite jednu ce ili baciti ili ti vratiti sve tri uz rizik da ostanes trudna s trojkama.
ja nis ne kuzim sad,sve mi je to pomjesano malo...kako trojke?ja sam rekla vlastelicu da postoji mogucnost da imam blizance i sa moje i muza strane,jel je muz blizanac,baka je imala blizance i mamin brat ih ima.i da bas nebi htjela iskreno ,naravno da bi za godinu,dvije jos jedno ali sad jednostavno nisam u mogucnosti,neka me nitko krvio ne shvati...

Citiraj vita22 prvotno napisa Vidi poruku
Brojim sitno do štoperice rekao mi je V. da obavezno dođem ranije da mi daju inekciju protiv bolova da bez toga ne idem.....Barby jesi ti dobila šta ili si išla samo s normabelom......cure puse svima i hvala ..........
meni su jos prije rekli da mogu nesto protiv bolova uzet i za smirenje i ja sma tako napravila sat vremena prije sam popila normabel i ketonal forte.i omamio me normabel skroz,samo me neki smijeh lovio koda sam drogirana jos se vlastelic smijao smenom,kaze vidi se da ne uzimate lijekove za smirene pa ste omamljeni..ja ga pitala da li trebam jos koju protv bolova popit on kaze ne dosta ste drogirani vec....posto sam popila tablete rekao je da onda ne treba injekcija jel ju je sestra pripremala da ce mi je dat.kazu da poslije nje danima guza boli.

zanima me da li se prije transfera treba popit isto protiv bolova nesto i normabel?