diabolika čestitam od srca ...uvijek se posebno obradujem KBC RI trudnicama
Ajmo Rijeka! Ajmo Rijeka!
svima i posebne vibrice za čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
diabolika čestitam od srca ...uvijek se posebno obradujem KBC RI trudnicama
Ajmo Rijeka! Ajmo Rijeka!
svima i posebne vibrice za čekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
CESTITAM diabolica !
Napokon lijepe vijesti i ovdje, evo malo ~~~~ za cekalice da nam krenu tvojim putem!
Diabolica, cestitkeNanjusila sam ja da bi to mogao biti plusic ali mudro sutim. Bas me zanima kolika ce biti beta
![]()
ajme čestitam diabolica.....stvarno mi je jako drago....svaka čast na hrabrosti ja još uvijek smišljam kako ću to napravit kad za to dođe vrijeme....sretno svim čekalicama
vojvođanka žao mi je, bit će drugi put. Netko ti je rekao da je biokemijska ili ti misliš? Jer 5 uvijek piše na nalazu.
Tigrical meni nikad nije pisalo na nalazu bete 5Dva puta kad sam vadila bilo je 1,20
kika83 ti vadiš u Puli? u Rijeci, na nuklearnoj piše 5.1 < 5.1, dakle ako mi je nalaz 5.1 to znači 0.
Ma, skoro svaki lab ima drugačije. Čitam cure u Zg opet drugačije od nas. U Ri nikad ne piše 0, ako je 0 piše 5.1, nemam pojma zašta, ali sam se na žalost već naučila da je tako.![]()
meni je pisalo <5,0, referentna vrijednost isto ?????
a sestra Mira mi je rekla da je to biokemijska, u petak idem kod Dr. Vlastelića da vidim šta dalje
Sad stvarno ne kužim zašto biokemijska? Mislim da nije, pa onda sam ih ja imala 12!!!
pozz curke!
ja sam koma,ulovilo me grlo,angina izgleda ali ne usudim se nista piti od lijekova valjda ce proci..bas gledam sad na nalazu bete pise da je ref.vrijednost od 5.0,moja beta kad sam ja bila trudna je bila 4683 a bila sam niti 5tj dr nije mogla vjerovat kaze sigurno su blizanci bili jel tako visoka za tako malo tjedana,ali kad sam nakon 5 dana opet vadila pala na 4217 i nakon tjedan dana dospjela na kiretazu...prestao se plod razvijat i srceko se nije culo....joj boze kad se sjetim ....koda je danas bilo.....
di nam je diabolica jel isla betu vadit?
Diabolica je vadila betu danas, javit če vam ona rezultat
Cure![]()
Ako na nalazu BETAHCG Zavoza za nuklearnu medicinu Rijeka pise da je rezultat <5.0 to znaci da je beta manje od 5.0
Kako za referentnu vrijednost (Usporednice ili objasnjenja, kako pise na nalazu) stoji norm: <5.0, to znaci da je nalaz negativan (nema trudnoce), ako je beta manje od 5.
Brojke do 5 se na tom nalazu pretpostavljam ne pisu, jer se radi tek o laboratorijskim odstupanjima koje nemaju klinicke vaznosti (sasvim svejedno je da li je beta 1, 3 ili 4.9 obzirom da u svakom slucaju nema trudnoce). A kada na nalazu umjesto <5.0 bude napisan broj veci od 5 onda znate da se radi o trudnoci.
Prema tome Vojvođanka, ako je na tvom nalazu pisalo <5 onda to nije biokemijska trudnoca, nego negativna beta. Medjutim, ako si ti sestri rekla da je beta 5 i ne manje od 5 time si je zbunila i zato ti je rekla da je to biokemijska.
Posljednje uređivanje od Aurora* : 24.02.2010. at 14:43
Evo drage moje stigla s transfera vraćena mi 2 četverostanična embrija.......nije baš nešto ali kaže biologica da se kvlitetno duplaju.......Diabolica gdje si........![]()
Pozdrav svim curama!
Evo i čitalice na forumu.
Diabolica, suuuuuuper, čestitam od srca!
Dani82, tako mi je žao, ali još ćemo mi zajedno na novi pokušaj.
Lucija83, cranky, barbyRI, vita22, kika83 a posebno mojoj tigricil velika pusa!
Joj, cure ne znam da li smijem, kad se ona ne javlja, ali beta od diabolice je![]()
da da cranky nadam se da ćeš se i ti meni brzo pridružit.....kissssssss
Drage moje...sorry što se nisam javljala do sada ali stvarno je bila fešta...od jutra sam u nekoj jurnjavi, odmah sam se naručila kod endokrinologa jer mi mora pojačati dozu hormona za štitnjaču (jako se bojim još od spontanog jer je to bio uzrok) a poslije me mm počastio sa ručkom/večerom pa smo se malo zadržalijer ovo je ipak za nas stvarno SRETAN DAN!
Moja teta Beta je danas 244...za par dana ponavljam da vidim kako se dupla.....
Nadam se da je to dobro jer kako sam gledala vrijednosti to bi otprilike bilo to....samo me BarbyRI sada malo zbunila sa 5 tjedana 4000???
diabolica i ovdje čestitam!Ma, beta ti je super, malo računam pa nema ni dva tjedna? I par dana kasnije se implantira i to je to! Ljubim te!
Naša barbyRI je uvijek vanserijska!![]()
Vita22Malo ~~~~~~~~~~~~~ da se mrvice čvrsto prime za mamicu.
Diabolica![]()
Dani82 javi nam se, mislimo na tebe
Tigrical ti još malo pa u postupak, još mj dana
Puse svima koliko vas ima![]()
Cranky ja tebe uvijek zaboravimŽelim da ti ovaj aih bude BINGO
Ajmo Riječke trudilice pokrenut se malo, ja hoću još trudnica, idemooooo![]()
kika83, da još mjesec dana, baš se veselim, čim planiram odmah sam bolje volje! Danas sam bila kod moje primarne gin. dogovorila se za pregled i briseve i početkom 4. mj. startam! Vjerojatno i prije jer ću imat dugi protokol 21dc. Pusa!
vita22 čestitam za 2 js i ne brini draga sada će se one lijepo razvijati u tvojoj buši...želim ti što lakše i brže iščekivanje rezultata!
diabolica, čestitke, evo link za vrijednosti bete: http://www.endolabor.kbsm.hr/o_analizama.htm#HCG
tigrical![]()
vita22 čestitam i da se brzo uhvate
diabolica prekrasna vijest...čestitam
da.,da barby je vanserijska....
diabolica vrijednost ti je ok, s obzirom da je to jako mala trudnoca..meni je tada sa nepunih 5tj na utz vidjela gestacijsku vrecicu ali je htjela bit sigurna pa me poslala vadit betu i kad je vidjela tako visoku betu nije mogla vjerovat,kaze ovo koda su dvojcici,a to mi i zena rekla kad sam bila podignut jos me pita koliko ste vi trudni,ja njoj ma malo oko 5tj a ona vi koda ste par mj...medjutim nakon 5 dana me opet poslala vadit betu i ala za dvjestotinjak...i vidjela da nesto ne stima,narucila me za par dana opet radila utz i kao trebalo se vec cut srce ali nije onda opet nakon par dana me naruci kako i tada nista,kroz¸par dana sa nazalost dospijela na kiretazu.....tako da se draga ne sekiraj sve je ok.....vidjet ces.....![]()
Cure ako ste kuci gledajte, kanal ri,dr. Vlastelic govori o neplodnosti
Ajme cure, baš priča o stimulaciji i zamrzavanju jajnih stanica i kako to sve određuju...ajme kao da mi je jučer sve to bilo!![]()
Evo cure ja se javila u emisiju i morala sam se pohvalit, srce me skoro izdalo od uzbuđenja...a upravo slušam našu Tigrical kako postavlja pitanja - bravo draga!! Ajmo Rijeka!! Ajmo Rijeka!
Ne želim biti sama na podforumu trudnica! Neka mi se hitno netko priključi!!!!
tebe sam skuzila,i j...ti rasplakala si me...kako si rekla trudna sam,ej koji filing...sva sam se najezila.a glasic ti drhtao...
tigrical nisam skuzila.....ali super pitanja im je postavila![]()
Ma srce mi otkazalo skoro...ali morala sam im reći da je ipak nekome uspjelo, da im dam hrabrosti da se dalje trude i da ih malo pohvalim....jeste čule cure da prema njima svaki 4. postupak je u prosjeku dobitan....jesam ja to dobro skužila?
Nisam se mogla sjetit šta da pitam, u glavi mi je bilo 100 pitanja, ali sva vezana uz novi zakon, a dr. ne zna još puno u praksi, pa sam bar pitala za anesteziju iako bi on trebao zvati anesteziologa, odnosno trebali bi biti prisutni prilikom punkcija, kao što je to u svim drugim bolnicama, a ne kako on kaže ako ga zovemo da će doć. Dva puta sam pitala za anesteziju i oba puta je rekao da ne rade!!! Pitala sam za gužve i za psihološko savjetovanje koje nije savjetovanje nego testiranje! Kad pacijenti imaju bubrežni kamenac ili bilo koju drugu bolest, ne idu na psihološko testiranje!
![]()
diabolica ja sam skužila da jednoj osobi iz 4 puta uspije.
ne znam vise sta su ni rekli ali nesto 4.sam cula i ja...bas utjesno......
i ja sam pitala za anesteziju da li je moguce da se dobije,rekao je da ne prakticiraju bas osim ako imas vise od 10js onda da sami predloze,to mi je neki dan rekao. a od jedne cure sam u cekaoni cula koja je vec vise puta bila na postupku dali su joj samo jednom anesteziju jel je imala oko 20ak js a druge pute da joj nisu dali jel da su rekli da je tesko kao doc do anesteziloga za takve stvari da su oni vise po operacij.salama na katu gore.![]()
Nema veze...bitno da smo se javile...nadam se da sam sa svojim javljanjem nekoga potakla da se upusti u borbu sa neplodnošću...ima sigurno hrpu parova koji imaju problema a ne znaju ili nemaju hrabrosti se odlučiti za Humanu reprodukciju.
slazem se s tim..kako kaze i vlastelic nazalost sve vise i vise parova dolazi na odjel humane....kaze da oko 61 par mjesecno dodje.
Kad sam čula tebe diabolica počela sam skakat, MM me gledao u čuduNe mora bit potpuna anestezija, u Petrovoj daju neki koktel, totalno te omami, budna si, sve čuješ, ali puno slabije osjetiš, kao da si jaaako pijana, kasnije se budiš sat vremena, ma super!
barbyRI ja sam skužila da 60 parova mjesečno može u postupak? Netko nije dobro pratio! Mislim da je to bio njegov odgovor na moje pitanje zašto se dugo čeka na postupak. Jel' tko zapamtio?
meni je rekao vlastelic kad smo o tome pricali da je to opca anestezija ali kratkotrajna.jel sam ja pitala da li je lokalna on kaze ne...