Nisam se mogla sjetit šta da pitam, u glavi mi je bilo 100 pitanja, ali sva vezana uz novi zakon, a dr. ne zna još puno u praksi, pa sam bar pitala za anesteziju iako bi on trebao zvati anesteziologa, odnosno trebali bi biti prisutni prilikom punkcija, kao što je to u svim drugim bolnicama, a ne kako on kaže ako ga zovemo da će doć. Dva puta sam pitala za anesteziju i oba puta je rekao da ne rade!!! Pitala sam za gužve i za psihološko savjetovanje koje nije savjetovanje nego testiranje! Kad pacijenti imaju bubrežni kamenac ili bilo koju drugu bolest, ne idu na psihološko testiranje!
![]()

, a dr. ne zna još puno u praksi, pa sam bar pitala za anesteziju iako bi on trebao zvati anesteziologa, odnosno trebali bi biti prisutni prilikom punkcija, kao što je to u svim drugim bolnicama, a ne kako on kaže ako ga zovemo da će doć. Dva puta sam pitala za anesteziju i oba puta je rekao da ne rade!!! Pitala sam za gužve i za psihološko savjetovanje koje nije savjetovanje nego testiranje! Kad pacijenti imaju bubrežni kamenac ili bilo koju drugu bolest, ne idu na psihološko testiranje!