Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nema veze...bitno da smo se javile...nadam se da sam sa svojim javljanjem nekoga potakla da se upusti u borbu sa neplodnošću...ima sigurno hrpu parova koji imaju problema a ne znaju ili nemaju hrabrosti se odlučiti za Humanu reprodukciju.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kad sam čula tebe diabolica počela sam skakat, MM me gledao u čudu Ne mora bit potpuna anestezija, u Petrovoj daju neki koktel, totalno te omami, budna si, sve čuješ, ali puno slabije osjetiš, kao da si jaaako pijana, kasnije se budiš sat vremena, ma super!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

A hoće bit repriza od te emisije? Nema teleteksta pa ne znam kako da provjerim, a nažalost sam propustila jer se nisam mogla spojit na internet neko vrijeme? Znači 60-tak postupaka mjesečno? To je na sva ti doktora?

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

GIZMOS bude repriza nekad popodne da li odmah drugi dan ili petak stvarno nebi znala,znam da nekad okrenem program vidim pise repriza....

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Našla na internetu...u nedelju u 18:00 repriza!

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ja isto mislim da 60 parova mjesečno može u postupak...20 po doktoru....pa da se zato stvaraju "liste čekanja".....

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ima repriza, ali ne znam kad, javim kad saznam. Ja sam skužila da je rekao 60 postupaka mjesečno. Pretpostavljam da je to na tri doktora, jer koliko sam ja čula 20 postupaka mjesečno ima svaki doktor, pa to je to.

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

prvo da čestitam prvoj ovogodišnjoj riječkoj trudnici diabolici i želim ti mirnu i školsku trudnoću
    vita čuvaj i mazi svoje dvije mrvice da se udobno smjeste jer nema mrdanja narednih 9 mjeseci
    dani82 tako mi je žao draga ali svaki poraz nas čini jačima pa vjerujem da ćeš i ti uskoro u novu borbu po svoju bebolinu.
    barbyRi želim da ti brzo prođe vrijeme do pozitivne bete.
    tigrical nadam se da će nalazi biti ok kako bi mogla po svoje mrvice, ideš opet kod dr.reša ili imaš neki drugi plan?
    Vojvođanka želim da ti naredni postupak bude dobitni
    svim trudnicama, trudilicama i mamicama šaljem i veliki pozdrav svima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •