Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    barbyRI možeš ić u prirodne postupke. Pratit kad će O i onda.
    pokusat cu ga pitat jel opet da 6mj stojim prekrzenih ruku a vrijeme ide...ne svidja mi se bas..
    ja cu poludit zovem dr i kazem kako imam temp jel mi je jucer rekla da ako budem imala da joj se javim odmah i nakon sto pokusaja dobijem konacno sestra kaze kraj radnog vremena nam je a ja njoj al imam temp i rekla mi je dr da nazovem ako udem imala i ona meni drsko cekajte na tel,ja 20min cekam na kraju mi spusti slusalicu i sad opet zovem ne javljaju se...kako su odvratne majko mila..moze covjek krepat po njima.sutra mi tek popodne radi a ici direktno kod nje i doci na red ispo 3h nema sanse da dodjes prije na red...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI nemoj se uzrujavat, pa temperatura ti nije tako visoka, pij čaja, c vitamina i odmaraj. Ne utječe ti na postupak, zato bez nervoze!

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

dani82 baš mi je žao ma i tebi je to bila generalna proba, a sad idemo zapravo

sara38 pa napokon

Hvala vam svima na vibricama i lijepim željama sutra idem na folikulometriju da vidim šta smo ovaj put napravili s klomićima, koje btw ovaj put katasrofa podnosim

A sad malo od mene za vas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •