Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica krasna vijest!!!
    kako si to sredila da ides na komplikacije?
    kako ja ne radim sada cula sam da i zene koje su na birou mogu trazit da ih stave na komplikacije pa da i 9mj dobivam novac,jel ovako bi inace samo 1 god po 1600kn...
    ja sam koma,temp narasla 38 od sinoc,sad opet.cas me groznica drzi, cas vrucina....jedva gledam kako mi oci suze...dobila sam ginek na jedvice jade na tel kaze da tek iznad 38 ako bude temp nesto uzmem inace bolje ne.meni temp jako varira,cas mi je 38,cas 37,pa 37.5,36,8 pa opet 38 i dr kaze da to zna biti obicno prvi od znakova implantacije...joj mislim si daj Boze da je to....ali mene je dobrano gripa zgrabila,sve kosti me bole. svaki cas idem pisat,sise me rasturaju ne smijem ih taknut,i sve plave zile mi se po njima pojavile..ali to sve zna biti i od utrica kako sam citala.

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

prvo da poželim dobrodošlicu novim curama i zaželim da čim prije dođu do svojih bebolina.
    Sumskovoce pa otkrivanje problema je prvi korak za riješavanje tog problema. evo sada ste na pravom putu i da vas utješim bilo je parova i sa gorim dijagnozama koji su uspjeli doći do svojih bebača a to želim i vama.
    diabolica beta je vauuu i neka samo tako dalje sve teće u najboljem redu.
    barbyRI pij čim više tekućine, čajeka sa limunom i medom i miruj, nadam se da će te gripa zaobići, iš, iš.
    a moji planovi još uvijek nisu razrađeni, malo sam pustila mozak na pašu ali uvjek se nadam nekakvom čudu.
    svima pozdrav i

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •