Stranica 47 od 55 PrviPrvi ... 374546474849 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,301 do 2,350 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pozz!

ja prvi dan bez temp pa sam odmah bolje....danas cijeli dan osjetim onako lagano nabijanje u trbuhu kao da trebam dobit....
    diabolica kad ides na prvi utz i pregled kod ginek?
    znaci nakon postupka ako je uspio idemo dalje kod svojih socij ginek na preglede do poroda ili se jos koji put pojavimo dolje na humanu?ne znam kako to ide...?
    onaj clanak u NL me jucer bas uznemirio,uzas... kako je krenulo i kako kaze Bebel necemo doc na red ni nakon 3 god...divno! tako da cemo radjat sa 40ak god prvi put....

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

A a a gledala emisiju Diabolice super da si se javila vidilo se da je i Vlas. bilo drago kad je čuo vijest.......

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I ja sam gledala emisiju i slušala vas Riječanke naše. Diabolica totalno si bila uzbuđena... i ja bi na tvojem mjestu Tigricel super postavljena pitanja.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala draga! Ja sam se opet rasplakala kad sam slušala Diabolicu!

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

evo gledala i ja emisiju (reprizu), diabolice i meni su navrle, jako sam bila sretna, a vidilo se da je i doktor...drag čovjek! sretnooo

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage moje.....ja sam danas u šoku....bila sam na UZV i moja ginekologica mi pokazala dvije gestacijske vrećice....sad još gledam sliku sa uzv-a i ne mogu k sebi doći....ja izgleda nosim blizance !!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme!!! Samo neka sve bude u redu! Pusa!

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ajme Diabolica! Super!

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

...........jeeeeeeeeeeee prvi pa twinsi...............kisssssssss mamice...............

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Diabolica super Samo neka bude sve ok
    Vita kako si nam ti?
    Tigrical jesi još u "banani"?
    Ja sam totalno depresivna, neznam šta mi se dešava. Ako nebude ništa od ovog postupka(mislim na cistu) mislim da ču na neko vrijeme odustat i razmislit malo o svemu šta me prati zadnjih 3godine pa...
    Mayica za folikuliće sutraˇ~~~~~~~~~~~~~~~
    Kissi svima

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

lijepa vijest diabolica! koliko si trudna tocno,kako ti je izracunala? ja se danas malo preforsirala,malo vise napravila po kuci i odmah osjetim lagano nabijanje kao pred stvari....jos 10 dana tocno do moje bete!
    Posljednje uređivanje od barbyRI : 01.03.2010. at 12:47

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Danas sam trudna 4 tjedna i 4 dana....napravila mi je uzv da provjeri trudnoću....odmah mi je rekla da vidi 2 gestacijske vrećice...da je 1 mala a 1 veća i dala mi slikice.....ali da je to i normalno tako u blizanačkim trudnoćama......za 2 tjedna ponovo na uzv ....ali u međuvremenu otprilike za tjedan dana jer nemaju još raspored idem kod dr. V na uzv pa ću sve znati....uglavnom sam se jako iznenadila...bila sam ja svjesna rizika ali nisam mogla vjerovati da će mene potrefit...i ovo je za mene veeeelika sreća što sam od prve ostala trudna.....
    barbyRI ovo čekanje je nemilosrdno ali izdrži~~~~~~~~~za pozitivnu betu
    Kika83 molim te ne odustaj!
    vita22~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu da bude ogroooomna!
    mayica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike i lijepe folikuliće!
    dani82~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu kojoj sam ja kuma
    sara, tigrical, cranky, loks, innu, GIZMOS i sve koje sam možda zaboravila a tu su s nama

Deki77 javi nam se kakvo je stanje kod tebe? Jesi vadila betu? Bez obzira na ishod mi mislimo na tebe!
    Posljednje uređivanje od diabolica : 01.03.2010. at 13:07

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cranky jel odmaraš? Velika pusa za tebe.
    Kika83 ma sve će biti dobro, stiže proljeće a s njim i novi uspjesi.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tigrical doći če i naše vrijeme kad če i nama zasjati sunce ali neznam kad. Vjerujem u tvoj uspjeh u 4mj, to je inače moj mjesec(imam rođendan) i mora biti sretan! MORA. Drži mi se jer tvoj put do željene bebe jako dugo traje, svaka čast na hrabrosti. Ja mislim da bi već u Vrapću završila.
    Šaljem ti veeeeeeliki

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Diabolica za 2 mala ...tako mi je drago zbog tebe!!!
    Cranky jel bio AIH? Hoćeš ponovno ostat doma? Želim ti da ti je ovaj put dobitan

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika83 hvala ti, draga! Bol je fizička, a još gore i psihička, ali prevelika je želja za bebom da bi završile u ludnici Svaki životni put koji izaberemo je težak, a naš MPO je najteži, ali s najljepšim ciljem i zato ustrajemo!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Diabolica to je odlično .... čestitam na dva mala !!!!!!!!!! I ja sam sutra na transferu nadam se da ću dobit dvije male mrvice i biti trudna makar ovih 15 dana do bete !!!!!!!!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

duba13 sretno sutra i budi trudna 9 mjeseci, a ne do bete!!!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

duba13 sretno sutra! Za dve male mrviceda se uhvate što prije za mamu!
    tigrical draga bravo za stav!

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Diabilice čestitke od
    Diabilice čestitke od

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo mene na čekanju. Ovaj put je sve bilo na vrijeme, moja 2 lijepa folikula su dočekala AIH u nepuknutom stanju (sad me baš žiga, znači da pucaju) Počela sam s utrićima i ležim ko prasica cijeli dan, a planiram ostat doma cijeli tjedan

Drage moje nema odustajanja, idemo naprijed. Čelom naprijed protiv cijelog svijeta, ako treba. Kakva sam ja bila, sva u k. , pred par dana... a danas sam opet ona stara. Zato smo si tu da se bodrimo i tjeramo dalje kad neka od nas malo posustane

Diabolica predivne vijesti, ali po meni i očekivane obzirom na ogromnu betu, ČESTITAM i ČESTITAM još jednom.

Ostale drage moje (da ne nabrajam pa nekog zaboravim) šaljem vam svima ovu moju trenutnu pozitivnu vibru ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Cranky sretno uživaj do bete a i poslije.......Kika evo dobro sporo vrijeme prolazi ali nadam se da vrijedi čekati...........duba 13 sretno sutra...............cure sve sve kisssssssss........diabolica tebi dupli kissssssssss.......

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Duba13 sretno sutra bit ce to sve u redu!!!!! da poskocim za tvoje dvije mrvice !!!!!! i evo ~~~~~~~~~~~~~ da se sto prije uhvate !!!!!!
    Diabolica čestitam ti i ~~~~~~~~~~ za tvoje dve mrvice !!!!
    Svim curama saljem puse !!!!!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Duba13 želim ti da sutra prođe sve dobro (javi nam kako je prošlo) i da ti ovaj put bude dobitan.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

cure help!!!
    sva sam u soku...bila malo vani,vratim se kuci,odem na wc,na dnevnom ulosku ko sukrvica,popisam se,obrisem i onako crveno smedjkasto....sva sam zabrinuta...sta je sad?da nije znak pred stvari?oko 5. bi trebale doc(mislim ne trebale ali tad im je vrijeme)

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI nastavi s utrogestanima dok stvarno ne procuriš (ako procuriš). Ne moraju biti stvari, svako tijelo drugačije reagira. Nemoj paničarit, opusti se. Držimo fige da sve bude o.k.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

da,da nastavit cu normalno ih stavljat...vidjet cu kako ce sutra biti...citam da to moze kao i od utrica biti i kao implantacija,ali kad uvijek mislis na on o najgore....bas sam tuzna ful..... koda su mi sve ladje potonule...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 kako se ti držiš? Jesi napravila koji testić?

pak avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

diabolica za tvoja dva
    dani82 ~~~ za lijepo duplanje
    barbyRI drzim fige da je ovo bila lazna uzbuna i da nas ubrzo razveselis
    Novim curama zelim dobrodoslicu i da sto prije presele na drugi podforum i malo ~~~ za sve Vas za sto gad Vam treba

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Čini mi se da se dobro držim, testić nisam napravila i neću izdržat ću još dva dana.

BarbyRi koji ti je jučer bio dpt i krvariš li i danas još uvijek? To je moglo biti i implantacijsko.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Čestitam ti trudnice naša, jer ti to svakako jesi, menga bi definitivno bila stigla da nije tako. Neka beta bude barem do neba!
    Posljednje uređivanje od GIZMOS : 02.03.2010. at 07:51

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Big blue evo samo da te pozdravim. Nadam se da nas čitaš, da je sve ok i da ćeš mi se javiti na PP!

Coolerica gdje si nam ti nestala?

Često vas se sjetim i pitam se što je sa vama, nadam se da sve ide po planu!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI kakva je situacija danas?

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Duba13 sretno danas i da se vratiš sa dvije mrvice u buši.
    Cranky uživaj i neka bude ovo zadnji AIH.
    BarbyRI nadam se da je to bila implantacija i da je danas sve ok.

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

BarbyRi i ja se nadam da je to bilo implatacijsko krvarenje, cure nema predaje dokle beta ne pokaže svoje, zato glavu gore i idemo dalje!
    Crancky želim da ti ovaj aih bude zadnji i dobitni.
    Duba13 sada već sigurno maziš svoje mrvice, neka se ugodno smjeste.
    svima pozdrav!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

dani82 jucer kad mi je pocela ta sukrvica bio je 7 dan od transfera
    jutros mi opet onako lagano sukrvica,i zna me malo zabolit ali nista strasno.ne znam jel to normalno ipak je vec 8 dan danas.nadam se da je ipak rijec o implantaciji

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Poruka za Gizmos:
    Pokušala sam poslati poslati pp odgovor na tvoje pitanje u svezi Bromergona ali mi javlja da ti je inbox full i da moraš napraviti mjesta. Evo mog ogdovora:
    Nemoj se brinuti- ja taj bromergon pijem već jako dugo (skoro 3 godine) sad sam trenutno u trećem postupku u Mariboru. Prije toga sam imala 2 postupka u poliklinici IVF. Svi doktori su mi savjetovali da pijem Bromergon cijelo vrijeme bez prekida jer on pomaže da dođe do trudnoće. Dakle niti jedan od njih mi nije rekao da se ne može piti kontracepcija i Bromergon u isto vrijeme a to sam ih izričito pitala. Čitala sam i sama dosta o tome i nisam od nikoga pročitala da se ne smije piti Bromergon sa kontracapcijom ili lijekovima za stmulaciju. Čitala sam dosta i strane forume pošto dobro znam njemači i engleski pa ni tamo nisam nigdje pročitala da se ne koristi kontracepcija sa Bromergonom ili Dostinexom. Ja sama nisam također imala baš nikakvih nuspojava. Ispočetka probaj par dana piti po četvrtinu tabletice pa po pola pa tri četvrtine pa cijelu i tako povisuj do preporučene doze jer Bromergon inače zna izazvati mučnine i vrtoglavice ako ga previše prenaglo uzmeš i probaj uvijek piti na pun želudac.
    Eto ako imaš još pitanja javise, sretno!
    Posljednje uređivanje od Suzanaab : 02.03.2010. at 13:41

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja bila na wc ta sukrvica mi jos jaca sad,onako vise smedjkasta rastezljva,morala sam stavit ulozak veci.ne znam sta da mislim.......

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Barby smiri se. Ako se nastavi da možda odeš izvadit betu? Ja neznam šta ti reći na to, nego samo da se previše nebediraš. Možda stvarno nije ništa.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve ok.

Cure, ja brojim još nekih 7-8 dana i znati ču dali idem u postupak ili ne. Moram priznati da me sve više frka.

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ma necu vadit do 11.3 jedino ako prije procurim onda necu ni tada ..... sad citam na temi nakon transfera kaze jedna forumasica da je to kasno da bi bila implantacija..ne znam vise ni sama... sta Bog da bit ce...

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

BarbyRI ma zašto čekati 11.03., ja bih na tvom mjestu već otišla vaditi, pa da budeš sigurna.
    Kika83 velika pusa i izdrži.

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

cure hvala vam na podršci !!!!!!!!!! evo ja doma ležim sa svoje dvije 4-stanične mrvice,danas ću malo ležati,a idućih dana malo usporit i više odmarat,pa šta bude !!!!
    Posljednje uređivanje od duba13 : 02.03.2010. at 16:23

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

E cure Barby ne bediraj se bez veze nije svima ista implantacija sigurno nije ništa loše,duba13 čestitam ti na 2 mrvice takve su i meni bile nek se samo lijepo razvijaju ........,Sara38,Kika,Tigrica,Gizmos,Lucija, Innu ma svi kissssssssss .........................Dani i Diabolica......Mayica još malo i ti na redu.............Crancky kako ležeći dani............ja uživam...........ciao

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

duba13 uživaj sa svojim mrvicama
    vita22 i Cranky jel' odmarate i mazite trbuh?

dibolica gdje si nam ti? Trudnice naša, ljubimo te!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sve tuznija i tuznija sam...... isjedak je sad crvenijii jaci,nije onako ko stvari ali jaci nego jutros.cijelo popodne sam provela glavom zabijenom u jastuku..tako se grozno,bjedno osjecam ,ne znam kad sam se ovako osjecala.samo mi se place.ici cu vadit betu cetvrtak,petak svejedno cisto da potvrdim,kad vec imam uputnicu .utrice i dalje stavljam.zvat cu humanu mozda sutra da vidim sta oni kazu na sve to.i da vidim kad ima sljedeci slobodni termin.sigurno tamo prije kraja ljeta nista....ko ce do onda izdrzat?izludit cu od tuge,razocarenja i svega....

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

BarbyRI draga hug hug hug

ps: ja na VV u ZG

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Drage moje kako je meni divno doma
    Ovo vam nisam rekla jučer, ako mi ovo ne upali (a hoće naravno) dr je rekao da nećemo više AIH nego IVF i zapisao me tek za 9 mjesec, do onda je sve popunjeno Užas!

Dani82 za visoku ß u četvrtak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Duba13 za 2 mrvice da se čvrsto prime za mamicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kika83 da što prije uđeš u postupak i nemoj bit nervozna
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Vita22 za visoku ß (kad je ono vadiš?)~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
    barbyRI nadam se da će ovo samo bit neka glupost i da će sve bit u redu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nadam se da nisam opet nekog zaboravila
    Ma evo svima još malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

danas ista situacija,mozda mrvicu manje sukrvice ali me zato trbuh jace boli,tako me nabija od jutros.....zvala sam humanu nema dr vlastelica na predavanjima je,zvat cu opet poslije... uzasno se osjecam,nije mi do nicega....jucer mi je bio jedan od najgorih dana u zivotu....imala sam osjecaj da mi se cijeli svijet srusio.....

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

opet zovem humanu najprije zauzeto po obicaju stalno,onda zvoni ne dizu,sad ih konacno dobila i kaze samira da je dosao sa predavanja i otisao na rengen,nece ga bit sigurno sat i pol.krasno!

lucija83 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Zar je zbilja tolika guzva na humanoj da narucuju za 9 mj tek?? Trebala bi onda ici ovih dana....
    Barby Ri evo vibriram ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da to nije vjestica.... svim curama pozzic !!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •