BarbyRI ~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak bude sve ok
Dani82 za veliku betu sutra ~~~~~~~~~~~~~~~~
Cranky i Duba13 samo nam vi uživajte sa svojim mrvicama.
Diabolice trudnice naša
Vita22 da čim prije prođu ovi dani do bete i da se nakon toga veselimo
Tigrical tebi šaljem veliki
Lucija83 vi se to planirate drugog bebača?
Mayica jako sam tužna zbog tebe, šaljem ti veeeeeeliki
Innu, Sara38, Gizmos i ostale koje sam možda zaboravila, ~~~~~~~~ za šta god vam treba![]()

..... svim drugim curama želim puno sreće...

) bilo mi je mučno, slabo, budila sam se sa željom - katastrofa - MM me je izbjegavao
tjedan dana
. 
baš sam se nadala da će ipak sve bit ok
A bila sam sigurna da si trudna. Drži se, budi jaka i idemo dalje..
ovo jos nisam dozivila.znala sam po 2,3 h cekat ali 7h nikada...javim se sestrama u sobu i kazem da sam procurila,ona kaze ok cekajte dr doci ce za 10ak min sa predavanja...ja cekala do 9 i 30 i jos ga me nisu primili,onda sam cula da je otisao na sastanak.otisla ja u medjuvremenu vadit betu iako sam sumnjala da nista od svega toga jel sam ja jutros procurila jace i sve tamnije i gusce...i dobro odem ja izvadit betu zamolim ih da mi bude cim prije gotova jel da sam gore na humanoj i da cekam da ju pokazem dr.i kazu mi bit ce za sat vremena nek se u 10 i 30 vratim.tada se vec vlastelic vratio.i ulovim ga na odijelu i kazem da sam procurila i da cekam da vidim sta cemo dalje i on me odmah pita jesam vadila betu ja kazem jesam sad cekam rezultate..odem ja u 10 i 30 po betu kad meni beta nije gotova kaze mi na salteru javite se u laboratorij pitam tamo kazu joj mi smo zaboravili vam stavit radit betu...sad cemo...opet cekanje....
A za krizu u zdravstvu više nekomentiram jer se samo iživciram, a neće mene taj kre...n iživcirat a tako je lijep dan
Po mojoj računici i kako inače bude trebala bi baš u pon dobit.