vecer!
kao prvo mozda ste vec i cule nista od moje trudnoce,proslo sve.....
sad slijedi poduzi izvjestaj...i jako sam razocarana....
prvo u bolnicu sam dosla nesto prije 8h izasla iz bolnice u 15h...prepreprestrasno!!!!!!ovo jos nisam dozivila.znala sam po 2,3 h cekat ali 7h nikada...javim se sestrama u sobu i kazem da sam procurila,ona kaze ok cekajte dr doci ce za 10ak min sa predavanja...ja cekala do 9 i 30 i jos ga me nisu primili,onda sam cula da je otisao na sastanak.otisla ja u medjuvremenu vadit betu iako sam sumnjala da nista od svega toga jel sam ja jutros procurila jace i sve tamnije i gusce...i dobro odem ja izvadit betu zamolim ih da mi bude cim prije gotova jel da sam gore na humanoj i da cekam da ju pokazem dr.i kazu mi bit ce za sat vremena nek se u 10 i 30 vratim.tada se vec vlastelic vratio.i ulovim ga na odijelu i kazem da sam procurila i da cekam da vidim sta cemo dalje i on me odmah pita jesam vadila betu ja kazem jesam sad cekam rezultate..odem ja u 10 i 30 po betu kad meni beta nije gotova kaze mi na salteru javite se u laboratorij pitam tamo kazu joj mi smo zaboravili vam stavit radit betu...sad cemo...opet cekanje....
kaze za 30 min ce bit,opet nista onda za 20 min odem ja prođirat se,vratim jos par min....luda kuca....ta beta je bila gotova oko podne tek...uzas! i zena iz laboratorija mi vice gospođo beta je pozitivna u redu je...ja happy ne mogu vjerovar odmah mi misli kroz glavu kako a ja krvarim sve jace,sta je sad? uzmem ja nalaz ono 5,dodjem kod samire pokazem ona kze nista nema trudnoce cekajte dr isao je na operaciju,i ja cekam cekam...vratio se 5 min otisao opet na operaciju nakon toga valjda na porod hitno...uglavnom docekala ja cijelo radno vrijeme tamo....i napokon ono najglavnije dodjem kod njega.on meni kakos te prokrvarili?ne mogu, ne mogu jednostavno vjerovat.ovo se jos nije desilo vjerujte mi da netko ovako u kratko nakon tek 7 dana procuri....obicno ako zene procure,procure ali nakon 2tj ovako rano ne....i sad on sjeo stalno razmislja iscuđava se ne moze sebi doci....beta gleda negativna....opet ne kuzi i kaze skinite se napravit cu utz a ja krvarim ko luda komadici iz mene poceli ici jos od tog silnog cekanja,nerviranja danas..i gleda na utz sve cisto,sve kaze super...ni ciste nema mislio je da je mozda cista se pojavila..i sjedemo mi za stol opet se cudi on.i ja njemu onako bezveze napomenem a dr da li mozda ima sta veze to sta je mene prehlada i gripa ulovila?on meni ko iz topa,kad,kad?ja kazem pa odamah iza transfera i imala sam temperaturu .a on pa sta ne kazete ja mozgam sta bi moglo bit,kaze pa sigurno da je to krivo sigurno,koliko vidim po utz izgleda da je bilo ugnjezđivanje ali je ta vrazja gripa vam bebu unistila...kad su se meni oci napunile suza,pocela sam gutat....jos kazem kako nidsam htjela ni tablete pit od straha za smanjivanje temp....to da je najopasnije ako te ulovi u dane implntacije..kaze bas ste peh kuda vas je bas tada ulovilo,ja sam uvjeren da bi postupak bio uspio....e kad mi je to rekao..ja sam bila gotova.ajme tuge i boli....ja gripu nisam valjda od srednje skole imala da me ono bas zgrabila ko sad...pa da nisam peh.....mislim da cu je zapamtiti dok sam ziva... i pitam ga ja kad cete me opet u postupak upisat on kaze necu vas pisat ja gledam kako necete?kaze ne upisujem vise jel kako ste culi vlada kaos u zdravstvu ne upisujemo jel se moze desit da osoba uopce ne dodje na red kako je krenulo....divno! i ja ga pitam dal mogu na neki blagi protokol on kaze necu vas mucit s tim to kod vas ne pali....na dugi ope tmogu ali negdje 7,8mj je spominjao....da se javim u 5.mj pa da cemo vidjet kakva je situacija jel da sve manje love ima za MPO...hvala gospodine Milinovicu,svaka cast!!!!!!
i pitam ga sta sa zamrznutima on kaze e da vi ih imate zabor. sam ako zelite mozemo vam sljedeci mj odmrznut pa vratit nazad.kaze ne preferiram bas to jel je to postotak 3-5% samo ali ajmo pokusat ionako nemamo sta izgubit.tako da u 4mj kad dobijem stvari se moram javit da mi naprave transfer...bolje it o pokusat nego cekat milost ocu ikad vise stici na red za normalni postupak...sta je ovo doslo boze te sacuvaj,da me nisu narucili za sljedeci postupak i da moram bit u strahu ocu ikad imat svoje dijete u rukama...zalosno!
evo to bi bio moj poduzi izvjestaj...sve u svemu osjecam se............da vam ne govorim kako....![]()