-
Drage cure, držite se tu gdje jeste i daj Bože da nam svima uspije!
Kako sam spominjala moj HSG prije par godina, vraća mi se jedno loše iskustvo sa poliklinike IVF u ZG: Doktor je pokušavao učiniti UTZ HSG i uz veliku muku, mijenjanje sondi/katetera, strašnu moju bol, nije uspio ući u materište. A taj dan mi je bila i ovulacija (grozno). Kad se već nije moglo to učiniti uredno mi je naplatio HSG i napisao svoj nalaz na već mom postojećem nalazu od mog doktora iz RI: "Preporučam učiniti laparoskopiju i histeroskopiju paralelno i odstraniti miom iz maternice". Ja ne želeći ići na LP i HIST, otišla na Cito u Split kod dr. P na rendgenski HSG (jer tada su jedino oni to radili). On se bojao (obzirom na nalaz iz IVF-a) da neće ni on moći, međutim s prve napravio HSG. Nikakvog mioma, ma kakva laparoskopija i histeroskopija. Nalaz savršen, maternica u redu, jajovodi prohodni. Kaže mi: doktor na IVF-u vas je mogao trajno ozljediti. Ali, sve ovo je samo moje loše iskustvo i ničije više. Ako ikad sumnjate, potražite drugo mišljenje. A što se tiče doktora sa MPO svi su oni na svim klinikama već uigrani i iskusni (jedino nemoćni zbog zakona) i mišljenja sam da tamo gdje ženi predstavlja najmanji napor za borbu da dobije dijete, neka tamo i ide.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma