-
Svojevremeno dok sam bila na humanoj u RI, vodio me dr. Vlastelić i puno puta bi me netko drugi pregledavao i obavljao postupke što mi nije baš bilo uredu, ali opet nisam se mogla buniti kad je kod njih takva organizacija, tko je taj dan dežuran taj dr. obavlja postupak (ako je vikend) a mene bio obično dopao vikend, ili je dr. morao na operaciju i sl.
Mislim da bi dr. koji rade MPO trebali raditi isključivo to a ne svašta pomalo pa onda dođeš svaki put u ruke kod nekog drugog...
A što se tiče sestara nikad neću zaboraviti sestru Miru i njezinu neljubaznost, jedanput smo došli ja i mm na AIH u 8 kako nam je dr. rekao i čekali do nekih 10 i pol nitko nas nije prozvao, svi se izredali za folikumetrije a mi niti dali uzorak niti to obavili, onda sam pokucala na vrata da pitam što je s nama, pa mi je sestra Mira odbrusila da nek čekam a kad sam joj rekla da sam za AIH onda se razderala na mene na hodniku da gdje smo mi bili jer nas je ona prozvala... ja sam rekla da smo od 8 ujutro tu kako nam je dr. i rekao i da čekamo i onda je usljedilo još valjda 5 min. prepirke i tek mu je onda dala čašicu da obavi što ima.
Bila sam toliko bijesna da sam zamalo otišla van iz bolnice... mislim od kud joj pravo da se tako izderava na pacijente???
A to joj nije bilo prvi put, masu ljudi koji bi došli nešto pitati na ona vrata bi tako neljubazno otkantala u stilu "Što sad vi hoćete", mislim da nekim osobama više nije mjesto u bolnici ako su preživčan za to, meni je bitno da su sestre ili dr. stručni u svom poslu ali prije svega da su i humani (kao što se i zove onaj odjel na kom rade)!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma