Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

sretan dan žena svima, pa da ubrzo to pređe i u nešto više mi smi u rijeci i imam punkciju u četvrtak. jutros mi je na folikulometriji dr. Vlašić rekao da imam 4-5 folikula u lijevom i još nekoliko u desnom jajniku... pasad neznam da li se smije i jeli bed da ga pitam postoji li mogućnost anestezije pri punkciji, jer sam jako teško podnijela HSG...što vi mislite o tom, jer je jedna cura danas na punkciji i dat će joj anesteziju na 6 jajanih stanica...pa sad?

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj staff prvotno napisa Vidi poruku
    sretan dan žena svima, pa da ubrzo to pređe i u nešto više mi smi u rijeci i imam punkciju u četvrtak. jutros mi je na folikulometriji dr. Vlašić rekao da imam 4-5 folikula u lijevom i još nekoliko u desnom jajniku... pasad neznam da li se smije i jeli bed da ga pitam postoji li mogućnost anestezije pri punkciji, jer sam jako teško podnijela HSG...što vi mislite o tom, jer je jedna cura danas na punkciji i dat će joj anesteziju na 6 jajanih stanica...pa sad?
    mi smo sad u 4mj. bili na konz kod dr. Vlastelića i rekao je da anesteziju daju ako je preko 5 folikula,ako pacijentica želi naravno. tako da slobodno pitaj, a možda ti dr i sam predloži

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •