Pokazuje rezultate 1 do 50 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika83 kužim. Ja sam je imala i dr. je htio operirat, a moja primarna gin. nije dala, pa sam čekala par mjeseci, Dabroston i otišla sama, ali meni se nije žurilo u postupak, tad sam imala pauzu, a prije toga sam bila već dva puta operirana, pa nisam htjela opet. Držim fige da sve bude o.k.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tigrical neželim niti ja opet pod nož. Tek če mi biti godina dana da sam bila na laparo.Ali neželim niti čekati 3,4 ciklusa pa nek ne pukne svejedno ču morati i onda oporavak 3 mj prije stumulacije i eto već če nam 2011 pokucat na vrata.
    Ipak se nekako nadam da če puknut ako ne sad, onda sa idućom mengom. Nije on meni odmah reko idući mj idete na operaciju ali ako bude i dalje rasla dovodi me u rizičnu situaciju, neželim jajnik izgubit. Da je sad bila oko 2,3 cm onda nebi još ni spominjao laparo ali ona je već 6cm i za 15 dana može biti i 8,9cm šta mi se več i desilo.
    Tako sam tužna i slomljena danas, užasan mi je dan. Toliko sam čekala ovaj postupak i opet sam na početku priče. A valjda če sutra biti bolje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •