Citiraj barbyRI prvotno napisa Vidi poruku
zao mi je vita.....
idemo u nove pobjede.....jesi dogovorila sljedeci termin? sve mi ovo malo cudno...cure koje su iza mene bile na transferu dobile su termin a meni vlastelic reko da do daljnjega nista radi krize..ne kuzim nista.. i mayica01 mi kaze da je zapisana za 9.mj ako joj ovaj postupak ne uspije,danas joj rekli.jedva cekam da u 4.mj kad dobijem stvari odem na humanu i porazgovaram sa vlastelicem,ovo me ubija cekanje cekanje a ne znam kad cu i da li cu uopce na doci na red......
Hej BarbyRi, ja mislim da ti doktor nije dao novi termin baš iz razloga što su ti zamrznuli jajne stanice što je i za očekivati i to objašnjava tvoje pitanje zašto drugima daje termin a tebi ne. To zapravo i ima logike i zato se nemoj zabrinjavati previše. ako u 04 mjesecu odlučiš otići na postupak odnosno odmrzavanje jajnih stanica i ako tada ne uspije, ja sam sigurna da će te onda doktor upisati za dalje. Tu mi se čini da na neki način nemaš izbora bez obzira da li će se to brojati kao jedan od 6 postupaka jer ćeš na neki način biti prisiljena tako napraviti da bi mogla krenuti dalje. A i da imam bilo kakve šanse (čak 3-5%) ne bi se dvoumila...Ipak su to tvoje stanice i ipak su to tvoje potencijalne bebe (to je surova istina "hrvatske medicinske scena"i dok to ne promjenimo svi ćemo snositi posljedice).

Vita22, drži se i naoružaj strpljenjem! Ostale cure....uživajte u lijepom vremenu i ukusnoj kavici (i ja bi rado s vama, ali dužnost zove)!