Stranica 52 od 55 PrviPrvi ... 2425051525354 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,551 do 2,600 od 2711

Tema: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Koje zatišje na ovoj temi. Kad če nam se Rijeka malo pokrenut? Od toliko postupaka samo jedna trudnica(Diabolica) a ostale... Strašno
    Cure moje šaljem vam

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj kika83 prvotno napisa Vidi poruku
    Koje zatišje na ovoj temi. Kad če nam se Rijeka malo pokrenut? Od toliko postupaka samo jedna trudnica(Diabolica) a ostale... Strašno
    Cure moje šaljem vam
    potpisujem

pa cure jel ima kakvih novosti iz čekaonice?????

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tigrical u kojoj si ti fazi?
    Innu je otišla beštija? Kad startaš?

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Diabolica di su novosti s ultrazvuka??

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kika83 danas sam na papa testu i brisevima i startam s injekcijama 29.03. ako sve bude o.k. Baš se veselim! Bar se nešto događa!

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Evo me, stigla sam sa UZV-a...jučer ga nisam obavila jer je mojoj ginekologici riknuo uređaj a i bolje da ne radim 2 UZV-a za redom....pa sam danas obavila sve.
    Kod mene kuca jedno srčeko, drugo nije izdržalo. Jedno ali vrijedno, i mi smo presretni!
    Čak mogu reći da osjećam i olakšanje jer me previše bilo strah šta će biti...i sam dr. Vlašić jer rekao da je ovako bolje jer iako su blizanačke trudnoće danas normalne ipak ih previše završi sa raznim komplikacijama. Objasnio mi je da su bile 2 gestacijske vrećice ali da se ovaj jači izborio za opstanak a ovaj jednostavno odustao.
    Vidjela sam na ekranu srce kako luuudo ludo lupa i ostalo (posteljica i sluz) je u najboljem redu. Rekao mi je da sada mirujem i da se ne ljuti opće što neću kod njega voditi trudnoću...ostala mi je viška jedna uputnica i rekao je da tamo kasnije dođem ipak malo kod njega na koji UZV...i da bilo šta zatrebam (konzultaciju, pregled, bilo što) da mu se obavezno javim. Čovjek je nevjerojatan! Ja ga ne bih mijenjala ni za šta! Za 2 tjedna se opet moram javiti svojoj ginekologici, počinjem sa pretragama krvi. Dobila sam Trudničku knjižicu i sada sam zvanično trudnica!

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tigrical ma biti če sve ok. Evo malo ~~~~~~~~~~~
    Diabolica draga, žao mi je za jednu bebicu ali za drugu i za malo srčeko koje kuca . Neka sve bude školski do kraja

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

diabolica zao mi je sto ti se dogodilo,ali neka ti ostatak trudnoce bude sretan i neka bude sve ok..pusa

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Diabolica, veliko za ono malecko što kuca u tebi!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica želim ti školsku trudnoću! za

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Diabolica i ja ti želim školsku trudnoću i drago mi je što te nije previše pogodio što je samo jedno srčeko

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Snekica kod koga si ti??

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

diabolica čestitam
    jedan ali vrijedan, kako ti kažeš, želim ti urednu trudnoću

ja sam se upravo vratila od svoje dr opće prakse, između ostalog sam zatražila da mi pripiše Ketonal i Normabel i objasnila joj za što mi trebaju, a dr me je začuđeno upitala: - pa šta ta punkcija boli?????
    pa ljudi moji ako dr. opće prakse nema pojma kroz šta prolazimo kako će ostali "normalni" ljudi znati??????

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica drago mi je da je sve ok,da je ova mrvica super...to je vazno....

zna mozda tko dal ima na rodi tema o zamrznutim js?trazila sam ali nikako da nadjem.
    Posljednje uređivanje od barbyRI : 16.03.2010. at 19:45

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Diabolice naša sretno drago mi je da je sve ok i da si dobro primila ovu vijest o jednoj bebici..........cure pozdrav svima

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

duba13 žao mi je idemo naprijed zajedno, u nove pobjede
    innu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za načistije moguće briseve
    lucija83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da novi početak bude uspješan od prve kao i prvi put
    barbyRI i Igolina1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam smrzlićke budu plodne
    Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da svi nalazi budu ok i da nesmetano kreneš 29.03. (posle ću vibrat da bude uspješno )
    Diabolica predivno!! Srčeko junački kuca (žao mi je za drugu mrvu) samo nek tako sve školski bude i do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Vita22, Dani82 kad krećete ponovo?
    Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam se upravo vratila od svoje dr opće prakse, između ostalog sam zatražila da mi pripiše Ketonal i Normabel i objasnila joj za što mi trebaju, a dr me je začuđeno upitala: - pa šta ta punkcija boli?????
    pa ljudi moji ako dr. opće prakse nema pojma kroz šta prolazimo kako će ostali "normalni" ljudi znati??????
    Ok, to je doktorica opće prakse (mislim nije ok, ali....) Ja sam jučer skoro razbila sestru kod ginekologa. Dođem ja po uputnicu za kontrolu kod dr V i usput kažem joj nek me naruči za redovni godišnji pregled jer mi papu već nije napravio preko godinu dana, a kopaju po meni stalno. Kaže ona meni: kako to, pa sigurno, kad te redovito tamo preghledavaju, su ti i papu uzeli. Ja kažem: nisu sigurno.
    Ona: puno žena uopće ne zna kad im se uzme papa (tonom, glupačo jedna nemaš ti pojma)

Ja: ultrazvučnom sondom se papa ne uzima, a drugo u mene tamo nisu gurali, valjda znam.
    Pogledala me ko da sam je ošamarila i dala mi termin.
    Ok, ne kažem da masu žena koje je kod ginekologa jednom u 3 godine nema pojma šta ime se radi, ali jedna MPO pacijentica pa da ne zna šta joj se radi .......
    Dobro da je nisam zgazila tamo u ordinaciji. GRRRRRRRR
    Zamislite da Mira još i pape treba slat na analizu i javljat nam. Bilo bi mrtvih tamo

innu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

diabolica, super, tako mi je drago za vaše junačko !!!!
    kako to naša cranky lijepo posloži, svakom svoje, da ne citiram, potpisujem!!!!
    ja sam vam jučer radila briseve i sudbinu mi proriču drugi tjedan (nadam se najboljem, spremna na najgore!)
    vojvođanka, je ti bez problema dala recept za normabel, razmišljam i ja da se opskrbim, nikad nisam radila punkciju, pa ne znam koliko boli, (čak sam i ja, neuka, jadna čula da boli- ta doktorica ko da je s kruške pala)
    lijepo vas pozdravljam, sve redom....

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj cranky prvotno napisa Vidi poruku
    duba13 žao mi je idemo naprijed zajedno, u nove pobjede
    innu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za načistije moguće briseve
    lucija83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da novi početak bude uspješan od prve kao i prvi put
    barbyRI i Igolina1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam smrzlićke budu plodne
    Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da svi nalazi budu ok i da nesmetano kreneš 29.03. (posle ću vibrat da bude uspješno )
    Diabolica predivno!! Srčeko junački kuca (žao mi je za drugu mrvu) samo nek tako sve školski bude i do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Vita22, Dani82 kad krećete ponovo?

Ok, to je doktorica opće prakse (mislim nije ok, ali....) Ja sam jučer skoro razbila sestru kod ginekologa. Dođem ja po uputnicu za kontrolu kod dr V i usput kažem joj nek me naruči za redovni godišnji pregled jer mi papu već nije napravio preko godinu dana, a kopaju po meni stalno. Kaže ona meni: kako to, pa sigurno, kad te redovito tamo preghledavaju, su ti i papu uzeli. Ja kažem: nisu sigurno.
    Ona: puno žena uopće ne zna kad im se uzme papa (tonom, glupačo jedna nemaš ti pojma)

Ja: ultrazvučnom sondom se papa ne uzima, a drugo u mene tamo nisu gurali, valjda znam.
    Pogledala me ko da sam je ošamarila i dala mi termin.
    Ok, ne kažem da masu žena koje je kod ginekologa jednom u 3 godine nema pojma šta ime se radi, ali jedna MPO pacijentica pa da ne zna šta joj se radi .......
    Dobro da je nisam zgazila tamo u ordinaciji. GRRRRRRRR
    Zamislite da Mira još i pape treba slat na analizu i javljat nam. Bilo bi mrtvih tamo
    u pravu si,na humanoj ne uzimaju papu.znam po tome jel je moja ginek u 11mj lani zatrazila i napisala da mi u 1mj prije postpka naprave,tj onove papu jel su bile kao neke promjene vidjene i ja pokazem to vlastelicu a on kaze ne mi to ne radimo tu,ona ce vam ponovit,tako da sam ja za sutra narucena kod moje na papu.bas me nekako strah da ne bude opet ok...da mi sve poremeti.
    mislim bas su glupe te neke ginek,koda nebis znala ni osjetila da ti vade papu svasta si umisljaju...vidis moja kad sam ono iza transfera bila bolesna kad me gripa ulovila zvala ju na tel da pitam ako sta smijem uzet da mi temp pade i pitam ju jel opasno da sam se sad razbolila bas kad ne treba ona kaze pa nije to nista ne moze se nista desit a kad je vlastelic cuo da sam bila bolesna dmah poludio kaze pa naravno to vam je unistilo implantaciju.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Obavila sam jučer briseve i papa test i dobila uputnicu za konzultacije u KC Ri.
    Cranky da ne kopiram, potpisujem sve tvoje vibre, iako se ovdje ne smije vibrat... Na žalost mi nekad stvarno znamo više od doktora.
    vojvođanka obožavam te pametne izjave upućenih ginekologa...

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

barbyRI imaš temu "odmrzavanje jajnih stanica"

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Cranky potpisujem tvoj post. Želim vam svima sreću, pozdrav od mene...

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

innu ja sam popila normabel na punkciji i mogu ti rec da mi je jako malo djelovao,ne pijem nikad tablete za smirenje ali ta tableta je bila preslaba za mene..za dr put bi definitivno uzela neku jacu..al naravno svatko ima drukciji organizam..meni nis ne djeluje..

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Diabolica za tvoju srećicu velika pusa

cranky avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Cranky da ne kopiram, potpisujem sve tvoje vibre, iako se ovdje ne smije vibrat... Na žalost mi nekad stvarno znamo više od doktora.
    Haaa
    nego di da vibram???

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Na odbrojavanju se vibra. Znaju nas opomenut tu i tamo.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

evo još jedne, ali vrijedne, informacije
    dobila sam Samiru danas na tel da je pitam da li ima kakvih promjena kod njih s obzirom da su me ljepo upozorili da se ne razočaram ako u 05/2010 ne upadnem na postupak jer sam 20-ta po redu kod dr. Vlastelića - pa mi je rekla da je sve uredu i da uzimaju sve cure koje su upisane - uhh (pao mi je kamen sa srca) - provjerila sam i za briseve - moji zadnji su rađeni 30/12/2009 - pa mi je rekla da priznaju briseve stare od 3 do 6 mj. ukoliko su uvijek do sada bili uredni - jedino ako ja sama želim zbog sebe da ih provjerim - nema šanse! idem sa starima

innu moja dr. opće prakse se ponaša kao da je samoposluga - šta pitaš to ti i da ....
    dala mi je normabel 5mg (nemam pojma koliko su jake i koliko da ih uzmem za punkciju?) i ketonal od 100mg (za kojeg u uputstvu piše da se nesmije uzimati u slučaju kad se planira trudnoća??) - i šta sad?
    cure imate kakav savjet - a voltaren injekciju definitivno više neću uzimati

pozdrav svima

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Vojvođanka normabel od 5 mg ti je dosta jak, obično daju onaj od 2 mg. Možda samo pola da popiješ... A što se tiče tableta protiv bolova, uzmi one koje inače koristiš za glavu, za M i sl. Super da si ipak upisana!

mia74 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Vojvođanka,oprosti što se možda malo mješam u tvoje pitanje o Normabelu i Ketonalu,ali recimo da ja radim s lijekovima pa bih ti mogla objasniti nešto više..
    Naime,one tablete koje koristiš za glavobolju mogu biti jače ili slabije,ovisno koje upotrebljavaš i na što najbolje reagiraš.Inače,Ketonal možeš popiti prije punkcije,bez obzira što piše u uputstvima-oni sve to trebaju napisati da bi se ogradili.Ionako ćeš ih popiti samo kad imaš punkciju,poslije više sigurno ne..
    Normabel od 5 je dosta jak,ako nisi naviknuta na sedative,pa ti se može desiti da te doslovce"šupi" pa je možda bolje popiti od 2mg,ako treba možeš i dodati..
    Sve ovisi kako si naviknuta na tablete-mislim općenito na one protiv bolova i za smirenje.
    Kad ćeš ostati trudna,a to će biti jako brzo,smiješ za bolove koristiti samo paracetamol..
    I sretno....

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i ja sam prije punkcije uzela normabel od 32mg i ketonal.sta se tice bolova nije mi apsolutno pomogao a za smirenje normabel mgu reci da je,bila sam omamljena,smirena samo me neki smijeh tada lovio...sama sebi kazem koda sam drogirana.nisam naucena na te tablete za smirenje pa me valjda omamilo,ali mi je pomoglo bila sam skroz mirna na stolu...cak je i vlastelic to primjetio... jos se zezao sa mirom ne treba joj davat injekcije protiv bolova iovako nam je nadrogirana
    vojvođanka u kojem si ti protokolu bila sad? odmah te je vlastelic pribiljezio?

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

barbyRi bila sam na kratkom protokolu s 3 gonala dnevno (ukupno 24) ali su mi godine visoke pa me dr. pogurao
    hala na odgovoru tigrical i mia74 jer stvarno nisam imala pojma koje su to jačine tableta (mg) koje mi je dr. dala - a ja sam osoba koja rađe stisne zube i trpi nego što popijem tabletu - tako da nemam "u pričuvi" nikakve druge tablete... stvarno sam se iznenadila koliko me je punkcija bolila - na kraju ću prilagoditi broj tableta broju folikula

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cure imam jedno pitanjce i prilično mi hitno treba odgovor: Ako se beta radi poslije 9 sati znači od 9:01 do 10 je li nalaz ß gotov isti ili drugi dan. Je li netko radio nalaz od 9-10??

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

stvarno bi i ja voljela da nas malo preplave lijepe vijesti...nešto je malo trudnica ove dane...a možda sad sa svima nama u 4,5,6 mjesec nastane invazija.
    inače cure dal znate koliko dana nakon menzisa radim briseve? sestra mog ginića je rekla 3 dan nakon menz da joj se javim, a dr.Vlastelić mi je kao nešto drugo spominjao, a nisam točno zapamtila koliko dana, al kao da nije tih 3-6

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure imam jedno pitanjce i prilično mi hitno treba odgovor: Ako se beta radi poslije 9 sati znači od 9:01 do 10 je li nalaz ß gotov isti ili drugi dan. Je li netko radio nalaz od 9-10??
    Slobodno mozes vaditi betu do 10h. To je normalno radno vrijeme na Nuklearnoj za uzimanje krvi tako da je i nalaz normalno gotov isti dan. Meni to vrijeme zapravo najvise i odgovara jer tada obicno vise nema guzve.

Vojvođanka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

dani82 na nuklearnoj (gdje se vadi beta) vade krv od 7:30 do 10 a nalazi se podižu uvijek nakon 13h osim ako na uputnici na piše hitno - onda je nalaz gotov za 1h
    loks meni je moja gin. rekla da nije važno koji dan se rade brisevi, tako da sam ih ja radila 2 dana prije stvari i bili su O.K.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Loks i meni je moj ginić rekao da nema veze kad radim briseve, dali prije ili poslije menge. Kad sam od Samire dobila upute šta moram prije postupka obavit, rekla mi je da briseve nakon menge obavim, pitala sam dal smijem prije i rekla je da nema problema. Da može i prije i poslije.

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Aurara* i Vojvođanka hvala vam cure, frendica mi sutra vadi betu (i ona je s humane ali nije na forumu).

Gizmos u kojoj si ti fazi? Mayice kako ide čekanje bete, ima kakvih simptoma??

Tigrical, Vita, diabolica, Kika, Sara, Innu, Cranky, BarbyRi i svim ostalim curama veliki pozdrav!!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pozz cure!
    ja jedva ziva...od 4h do sad sam bia kod ginek,vadit papu.ajme majko 3 i toliko sati a narucena od lani jos.pap ce mi bit gotova tek krajem 5,pocetkom 6mj.pohvalno,svaka cast nasem zdravstvu.ko zna kakav ce mi biti,nadam se da nece opet los a do tada cekat,za izludit.

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Dani82, ja sam ti u fazi pikanja decapeptylima što MM svakodnevno i stručno obavlja kao pravi "medicinski brat"...
    Diabolica, želim ti da ti trudnoča prođe ugodno i da se mali hrabri ratnik čvrsto prigrli uz tebe!
    Tigrical i ti nam uskoro startaš?

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

barby nadam se da ce ti biti sve ok na papa testu..a jadna ti,stvarno si se nacekala..
    kod mene dani prolaze sporooooo...simptoma nemam osim od 2.dana transfera kao da cu procurit svaki cas..hm..sve dr po starom..pocela sam radit pa malo manje mislim na sve to i tak..
    kissy svima

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Curke pozdrav...evo da se malo javim...moji trudnički dani prolaze kako koji....jedan dan sve ok. stalno sam gladna, drugi dan teške mučnine cijeli dan a npr. jučer cijeli sam dan doslovno prespavala tako da nisam ni svjesna gdje mi je nestao jučerašnji dan. Navečer mi MM masirao leđa jer me sve boli od ležanja.....danas sam trudna točno 7+5....
    Mayice da nam što prije ugledaš veeeliki plus na testu i ne ostaviš me samu u klubu riječkih IVF trudnica.
    GIZMOS i Tigrical da vam ovaj put prođe sve u redu i da završi pozitivnom betom
    Vita, Kika, Sara, Innu, Cranky, BarbyRi, Aurora, Vojvođanka, loks šaljem vam veeeeliki

diabolica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zaboravih ubaciti u pozdrave svoju suborku Dani82 pa da se ne uvrijedi jedan poseban pozdravić za nju

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam u ponedjeljak na uzv, nadam se da je cista puknula ili da če puknut kod iduće menge pa da krenemo napokon dalje. Optimistična sam i nedam se tako lako U pon je dan D
    Cure svima veliki i

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

gizmos startam 29.03. Kupila sam sve injekcije još samo iglice i počinje pikanje!
    kika83 stvarno držim fige da cista pukne, pa da i ti kreneš!
    Pusa svima!

mayica01 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

mislim na tebe kikaa i nadam se da ce ti cista puknuti i da kreces u postupak..
    pusa svima i nasoj trudnici diabolici

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mayica01 nacekala sam se bome da...jos oko mene trudnice,gegaju se,maze se po busicama,a ja jadna okrecem glavu,slatko mi ih vidjet a tuga me lovi.... jos kad me jucer sestra pitala kod vas je trudnoca jelda?meni muka.... drzim fige da ne procuris i da je ovaj put bingo!
    kako ove socij ginek znaju biti blesave,ja joj govorim kako se u 4mj moram javit na humanu radi zamrznutih,al da nemam bas neku vjeru u to....a ona zasto ne pa puno beba je rodjeno sa zamrznutim embrijima.ja kazem pa nisu zamrznuti embriji nego jajne stanice,a ona me gleda...kao da govorim nekom ko nikad u zivotu nije cuo za MPO....ona sta ne zamrzavaju embrije?ja kazem pa ne nego js. joj pa nisam to znala.... mislim si divota!!!
    diabolica drago mi je da je sve ok,da bebica raste...
    pusa svim ostalim curama!

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

e da,pokazala sam malo jucer ginek spermiogram,zgrazala se,kaze jako je los.tesko da cu ikad prirodnim putem ostat trudna a li da se kao cuda dogadjaju...da,da....sad ona mene kao tjesi.... pogorsao mu se jako spermiogram,prvi mu je bio los a sad pak sve gori,uz sve zive preparate.ima samo 1 od 25 pokretljivosti....bas sam tuzna....

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Tigrical i Mayica hvala vam cure
    Hmm, možda sam ovaj put toliko optimistična jer me ništa neboli, nemora značit ali inače me boli jajnik na strani di je cista,i na početku ciklusa me lijevi jajnik bolio i imala sam neki loš osječaj. Ovaj put? Hmmm tko zna
    Pusa drage moje.

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hvala vojvođanka i kika83 za informacije, baš sam bila zabrinuta da mi nije promaklo pa da sam morala prije menz, sad mi je lakše. diabolica veliku pusu šaljem tebi i tvojoj mrvici i svim ostalim curama veliki pozzz...lijepo se nauživajte za vikend!

dani82 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Da li se mora naručivati za cervikalne briseve preko jedinice centralnog naručivanja??

barbyRI avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dani82 prvotno napisa Vidi poruku
    Da li se mora naručivati za cervikalne briseve preko jedinice centralnog naručivanja??
    gdje ih radis?koliko ja znam ne...ja ih kod svoje socij ginek rafim pa sama nosim na mlaku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •