duba13 žao mi je idemo naprijed zajedno, u nove pobjede
innu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za načistije moguće briseve
lucija83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da novi početak bude uspješan od prve kao i prvi put
barbyRI i Igolina1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam smrzlićke budu plodne
Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da svi nalazi budu ok i da nesmetano kreneš 29.03. (posle ću vibrat da bude uspješno )
Diabolica predivno!! Srčeko junački kuca (žao mi je za drugu mrvu) samo nek tako sve školski bude i do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vita22, Dani82 kad krećete ponovo?
Citiraj Vojvođanka prvotno napisa Vidi poruku
ja sam se upravo vratila od svoje dr opće prakse, između ostalog sam zatražila da mi pripiše Ketonal i Normabel i objasnila joj za što mi trebaju, a dr me je začuđeno upitala: - pa šta ta punkcija boli?????
pa ljudi moji ako dr. opće prakse nema pojma kroz šta prolazimo kako će ostali "normalni" ljudi znati??????
Ok, to je doktorica opće prakse (mislim nije ok, ali....) Ja sam jučer skoro razbila sestru kod ginekologa. Dođem ja po uputnicu za kontrolu kod dr V i usput kažem joj nek me naruči za redovni godišnji pregled jer mi papu već nije napravio preko godinu dana, a kopaju po meni stalno. Kaže ona meni: kako to, pa sigurno, kad te redovito tamo preghledavaju, su ti i papu uzeli. Ja kažem: nisu sigurno.
Ona: puno žena uopće ne zna kad im se uzme papa (tonom, glupačo jedna nemaš ti pojma)

Ja: ultrazvučnom sondom se papa ne uzima, a drugo u mene tamo nisu gurali, valjda znam.
Pogledala me ko da sam je ošamarila i dala mi termin.
Ok, ne kažem da masu žena koje je kod ginekologa jednom u 3 godine nema pojma šta ime se radi, ali jedna MPO pacijentica pa da ne zna šta joj se radi .......
Dobro da je nisam zgazila tamo u ordinaciji. GRRRRRRRR
Zamislite da Mira još i pape treba slat na analizu i javljat nam. Bilo bi mrtvih tamo