duba13 žao mi jeidemo naprijed zajedno, u nove pobjede
innu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za načistije moguće briseve
lucija83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da novi početak bude uspješan od prve kao i prvi put
barbyRI i Igolina1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da vam smrzlićke budu plodne
Tigrical ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da svi nalazi budu ok i da nesmetano kreneš 29.03. (posle ću vibrat da bude uspješno)
Diabolicapredivno!! Srčeko junački kuca (žao mi je za drugu mrvu) samo nek tako sve školski bude i do kraja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vita22, Dani82 kad krećete ponovo?
Ok, to je doktorica opće prakse (mislim nije ok, ali....) Ja sam jučer skoro razbila sestru kod ginekologa. Dođem ja po uputnicu za kontrolu kod dr V i usput kažem joj nek me naruči za redovni godišnji pregled jer mi papu već nije napravio preko godinu dana, a kopaju po meni stalno. Kaže ona meni: kako to, pa sigurno, kad te redovito tamo preghledavaju, su ti i papu uzeli. Ja kažem: nisu sigurno.
Ona: puno žena uopće ne zna kad im se uzme papa (tonom, glupačo jedna nemaš ti pojma)
Ja: ultrazvučnom sondom se papa ne uzima, a drugo u mene tamo nisu gurali, valjda znam.
Pogledala me ko da sam je ošamarila i dala mi termin.
Ok, ne kažem da masu žena koje je kod ginekologa jednom u 3 godine nema pojma šta ime se radi, ali jedna MPO pacijentica pa da ne zna šta joj se radi .......
Dobro da je nisam zgazila tamo u ordinaciji. GRRRRRRRR
Zamislite da Mira još i pape treba slat na analizu i javljat nam. Bilo bi mrtvih tamo![]()