Results 1 to 50 of 2711

Thread: POTPOMOGNUTA NA KBC RIJEKA

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post

Hi curke!
    Potvrđeno u petak, MM i ja moramo na IVF...dr kaže da IUI ne bi imala smisla, pre mali broj plivača
    Sada me zanima info od vas iskusnih - koliko otprilike treba vremena od prvog razgovora do prvog pokušaja IVF-a?
    I budući da su sredstva za potpomognute jako skresana u proračunu ministarstva, pa tako i u proračunu bolnice, da li se
    može dogovoriti da sami snosimo one troške za koje bolnica nema u proračunu???? Ako mi platimo jedan dio, ima li veće
    mogućnosti da se IVF odradi nešto ranije? Koja su vaša iskustva???

tigrical's Avatar

Quote Originally Posted by Sumskovoce View Post
    Hi curke!
    Potvrđeno u petak, MM i ja moramo na IVF...dr kaže da IUI ne bi imala smisla, pre mali broj plivača
    Sada me zanima info od vas iskusnih - koliko otprilike treba vremena od prvog razgovora do prvog pokušaja IVF-a?
    I budući da su sredstva za potpomognute jako skresana u proračunu ministarstva, pa tako i u proračunu bolnice, da li se
    može dogovoriti da sami snosimo one troške za koje bolnica nema u proračunu???? Ako mi platimo jedan dio, ima li veće
    mogućnosti da se IVF odradi nešto ranije? Koja su vaša iskustva???
    Sumskovoce po novom se svaki post od novih na forumu prvo provjerava, pa tek onda prikaže, tako da mislim da cure ovo nisu vidjele, pa ti nisu ni odgovorile, jer ga je vremenski vratilo unazad. Ja mislim da sada, nakon konzultacija, naručuju za 9. mjesec. Ovo da sami snosimo troškove, nisam baš sigurna, treba provjerit.

Tnx Tigrical...stoput sam gledala da li ima odgovora na moj post i ništa pa se malo zabrinula. Inače 9. mjesec ne zvuči baš daleko nakon dvije godine neuspjelih (prirodnih) pokušaja.... sutra zovem sestru da dogovorim prve konzultacije...nadam se da će me primit u 9. mj...ostaje samo nada
    Nego da li mene itko u pita kod kojeg bih ja doktora ili me dodijele kod koga žele? Sve curke hvale Vlastelića i Vlašića, a o doc Smiljan ni riječi...a šta ako baš kod nje dospijem?
    Ja inače emotivac zadnje vrste, pa ne bih voljela dospjeti kod neke oštre osobe...znaš i sama kako je prvi kontakt zbunjujuć....