Hi Cure,
Vojvođanka hvala na savjetima, btw šta je HSG? A MM, koje on pretrage mora obaviti? Logično mi je da mora ponoviti spermiogram...pa se brinem kakvi su uvijeti u KBC Ri nije lako dati takav uzorak ako se ne možeš opustiti, a to raditi u bolničkom WCu bilo bi vrijedno medalje...
Gizmos, Pula više ne radi inseminacije mi smo tamo krenuli (kod dr. Prenca) koji je bio super prema nama, ali rekao da Pula nema licencu za IUI pa moramo za sve u RI. Moja gin je Doris Pilato i za sada mi se čini OK. Čak su i sestre kod nje sve ljubaznije prema meni...možda me žale zbog problema koje imam...boh?????
Dani82 - med. sestra kod moje gin mi je preporučila dopunsko zdravstveno jer sterilitet više nije na teret HZZO-a Mogu ju zamoliti da upiše šifru 69 (pretpostavljam da to znači sterilitet) ali vjerujem da bih mogla kakvu jezikovu juhu pokupiti....
Vita22 - tnx na željama, i mi samo želimo ući u postupak i probati....šta bih dala da postanem trbušasta
Barbi - pls reci mi da li se osjećaš čudno od hormonalnih terapija? Ja malo cvikam od pomisli da ću morat ikakve hormone piti, jer je inače kod mene stanje normalno a poneke dane u mjesecu muku mučim s hormonima koje mi majka priroda dala .. a šta ću i kako ako bude bilo još umjetnih u meni, ne znam.

I svima curama hvala na dobrodošlici i lijepim željama, šaljem dobre vibre za vaše postupke već u tijeku i nadam se da ćemo se sresti uskoro