cure moje kako slusam, citam sve me strah da nam se lose pise,bar nama koje smo tu u postupcima....kako je krenulo.....ja niti ne znam sljedeci termin,sta ce bit,ocu ikad doci na red?svaki dan sam sve tuznija,razocarana,uzasno se osjecam...nikakvu nadu nemam..
jos danas me zove frendica i isprica mi odvratnu pricu..njena sogorica(od muz sestra)ima god ko ja a vec kcer od 12god,rastavljena je,ima drugog decka lani na ljeto je ostala trudna,2 i pol mj bila i isla na abortus.uz sve anti bebi pilule sta pije,njena ginek nije mogla vjerovat to...i jucer da ju ova zove i kaze ej znas sta ima ja cu se ubit,vec 20ak dana mi je slabo samo bi jela i radim danas test opet sam trudna,i naravno opet ide na abortus.ja jednostavno ne znam sta reci na to,rekla sam samo necu nista komentirat jel sta god bi rekla bi me mogao Bog dragi kaznit...zamislite vi to ona 2 puta ostane trudna i ide abortirat a vidi nas koje muku mucimo,nesretne smo....stvarno je nepravedan ovaj zivot a prije nego je malu rodila je imala isto abortus,i nakon toga bez problema malu rodila.pa ne mozes vjerovat....bas sam u bedu cijeli dan danas,mislim si sta sam tako Bogu zgrijesila???