Stranica 20 od 51 PrviPrvi ... 10181920212230 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sanjička, dobro nam došla.Svaka Petrovka je ovdje dragocjena jer nas je stvarno jako malo.Vidim u potpisu da si imala pozitivnu betu.Kolika je bila i sta se desilo?I mene interesira ovo sto i tlatincicu za zamrznute js.Jel ti dr.V sta objasnjavao kako to ide i zasto bi radili prirodnjak kad imas 5kom?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Sanjička dobro nam došla i da što prije ostaneš trudna ali da ovaj put bude školski do kraja.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ma joooooj cure moje sve mi je to nekako komplikovano!!!Ja mislim(nije mi dr. rekao nista direktno) da je bolje ici sa svjezim zametkom pa makar i jednim neko sa odmrznutim js.To je sad ono o cemu se stalno prica da odmrzavanjem jajne stanice gube svoju kvalitetu,vitalnost......Znaci,to je moje misljenje jer mi on ni u jednom trenu nije spomenuo js.Tek na moje pitanje mi je rekao da se mogu koristiti,ali je isto potrebna ovulacija.One se odmrzavaju na dan ovulacije,oploduju i nakon par dana vracaju.

Nakon dva tjedna sam vadila betu i bila je 168(s tim da sam je radila na rebru a petrova nekako drugacije izrazava vrijednosti).Javila sam se sestri Ireni i rekla je da za tjedan dana ponovim i beta je pala na 7,7.I tek nakon dva dana sam pocela krvariti.
    Bila sam nakon toga na konzultacijama kod dr i on kaze da moze biti nesto genetski.MM i ja smo radili prije postupka kariograme i uredni su,ALI ne mora biti do nas nego do samog ploda pa ga je organizam sam odbacio.Zatim,moze biti i do koagulacijske strane(faktorII,faktorV).Izvadila sam krv prosli tjedan i do kraja ovog tjedna bi trobalo biti gotovo.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sanjička, imala sam sličnu situaciju, beta 141 i nista.To je biokemijska trudnoća i vrlo su ceste.I ja sam isla na pretrage vezano za koagulaciju i sve 5.Jednostavno se desi zbog kromosomske greske ploda.Zelim ti vise srece sada.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ma da,biokemijska kazes!?To nitko nije spomenuo.Mozes mi malo pojasniti sta to znaci?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pa tako ti se zove trudnoća koja ode prije nego se utvrde otkucaji srca.Znaci, utvrden je porast bete i desila se implantacija ali je sve skupa vrlo kratko trajalo da bi plod ozivio.Jako puno i prirodnih trudnoća tako završi.Meni je i nakon 2.IVF-a beta bila blago povisena (16), svi mi doktori rekli da je biokemijska dobar znak jer se ipak dogada implantacija, ali iz mog potpisa vidis da mi to bas nije pomoglo.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Dugo vas već čitam, ali tek sad sam se odlučila i pridružiti...jer izgleda najbolje informacije zapravo dobiješ na ovakvim mjestima, a ne tamo gdje bi ih trebali davati.

u svakom slučaju, upisana sam za postupak IVF u Petrovoj u lipnju, pa me zanima cijela procedura. Naime, rekli su mi da dođem u svibnju i da tada krećemo, pa me zanima što to točno znači. Inače imam PCOS sa neredovitim ciklusima (naravno) pa pretpostavljam da će mi tada dati nešto da mi izazove menstruaciju (jer ne znam kako bi drugačije?!)

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bok Suzzie,ne mogu ti pomoci glede PCOS,ali samo da ti prva zazelim dobrodoslicu u klub Petrova.Nisam ni ja mnogo duze od tebe ovdje,ali dijelim tvoje misljenje glede najboljih informacija.I ja sam narucena za postupak(IVF/ICSI) u 6.mjesecu i receno mi je doci prije men.u 5.mjesecu naruciti se na pregled kod lijecnika koji ce me voditi i koji ce mi odrediti protokol,a takodjer i da dobijem te odredjene lijekove koje cu trebati u 6.mjesecu.Ti ces vjerovatno krenuti u postupak krajem ciklusa u 5.mj.ali sigurno ce ti se javiti neka cura sa PCOS koja je to prosla.Kako napredujes sa nabavom dokumentacije?Pozdrav

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala na dobrodošlici Sela!
    Skupljanje papira i dokumentacije smo tek počeli. Inače, po mom mišljenju većina stvari koje traže je nepotrebna, jer sve te potvrde ne moraju značiti da je bilo tko sposoban proći kroz ovaj postupak ili biti roditeljem! No što je tu je! Sve vrijedi ako na kraju dobijemo male štruce u ruke!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Jel netko možda u petrovoj u ponedjeljak? Ja idem po protokol i lijekove. Još nisam obavila psihologa i pravnika i krv, baš mi je to nekako mrsko.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bok Osijek, ma obavi to pa si mirna. Gdje ideš po te potvrde? Jel Petrova kaj organizirala ili ćeš to u Osijeku obaviti? Ja sam išla u Sisku psihijatru, žena me obradila za 5 minuta, napisala, potpisala bez puno podpitanja, čista formalnost. Pravnika imam poznatog pa to računam na brzaka obaviti kad mi bude trebalo. Ja čekam idući ciklus za hesteroskopiju, miora maternica biti tankog endometrija, inaće bi to obavila jućer.

Suzzie2, samo da te pozdravim, to volim kad se curke jave, pa saznajemo više info. Nemam iskustva sa PCOS, ali ne sumnjam da će ti se netko javiti. Pozz

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Bok ženske

Pitala sam sestru koje nalaze moram ponoviti za 06/10. Da ponovim, ja sam prvi put bila u 12/09. Dakle, ne treba ništa osim briseva, što mi je i logično.
    Onda, trebaju 2 uputnice jedna za bolničko liječenje bez datuma u druga za kontrolni pregled sa datumom.

Ja sam danas bila na još jednoj inseminaciji, iako mi se nešto poremetilo sa materničnom sluznicom (jako se stanjila pa teško da može izdržati oplođeno jajašce) tako da teško da će išta biti od ovoga.
    Danas u bolnici sve puno specijalizanata, i kaže mi jedan dok sam ležala na stolu da večeras ponovimo odnos da zabetoniramo, na što je muž bio: stvarno? pa: stvarno? pa: OK

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Bok Tlatinčica, ma ne kužim zašto su ti radili aih ako endometrij nije baš nešto. Samo vi betonirajte, a možda da počneš sa utrogestanima, čuj, oni pomažu maternici da prihvati jajašce i očuva trudnoću. Jednoj frendici koja prirodno zatrudnila već drugi puta, znaći, nema problema sa plodnošću, dr. dao utriće preventivno. Probaj se raspitati malo, pozdrav

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Počela sam sa utrićima ali oralno, jer sutra popodne idem napraviti briseve. Sestra mi je rekla da dođem po protokol u svibnju, pa nek imam rezultate briseva pripremljene.
    Da ne zaboravim; na pultu kod sestre Matilde piše: Pacijentice kojima ostane višak lijekova od protokola DUŽNE su taj višak vratiti u bolnicu.

Cure dolazite li na Bundek na Zelendan u subotu?

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Tlantičice, držim fige za ovaj put

Budući mi je ovo prvi IVF (a što se moglo zaključiti i iz mojih postova), zanima me cijela procedura od dolaska u bolnicu - punkcije (ne znam da li sam to dobro i nazvala, trebalo mi je neko vrijeme da pohvatam pojmove - naravno i tu je forum pomogao) do transfera i da li to radi moj doktor ili netko drugi?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ovaj link ti može dati odgovore na dosta tvojih pitanja http://potpomognutaoplodnja.info/ind...skoj&Itemid=81
    Što se tiče doktora, većina voli napraviti i punkciju i transfer svojim pacijenticama, neki to prepuste drugima, a nekad ovi prvi nemaju vremena pa i oni to prepuste drugima.
    Moj doc je do sad uvijek bio uz mene kod mojih raznih postupaka, osim ovaj put jer je imao veliku gužvu u ambulanti.

Ako trebaš još info, samo pitaj
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 15.04.2010. at 08:20

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Suzzie2, kod kojeg si dr?

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Kod dr. Vrčića i za sad sam zadovoljna.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Tlatinicice, hvala na linku!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ej suzzi,dobro nam dosla.I ja sam ovdje medu novima ali imam isti problem kao i ti(SPCO-anovulacija).I cak smo kod istog lijecnika i mogu ti reci da je stvarno super!

Ja u 11. mj radila papa test i cervikalne briseve
    Nalazi su bili gotovi za 3 tj a ja sam u 12. mj imala termin u petrovoj za dogovor o lijekovima i postupku.Kad sam dosla kod njega pogledao je nalaze hormona jos iz ljeta i prema tome mi je odredio Gonal F Low dose step up protokol.Postupak u sijecnju.
    S obzirom na moju menstruaciju ja nisam mogla znati kad ce ona doci,a on mi nije regulirao ciklus,ja sam sama sebi kupila u ljekarni dabroston i popila 10 dana 2 tbl. dnevno.Dobila sam menstruaciju 27.1.10. i krenula drugi dan na pikice.
    Osmi dan sam imala prvi ultrazvuk i to se otegnulooooo.Zbog policisticnih jajnika velika je sansa za hiperstimulaciju pa je isao na produzeni ciklus.
    23.2.10. sam imala punkciju i bilo me uzasno strah jer ne znas sto te ceka.Moram priznati da je bilo sve ok iako su mi fulali anesteziju(apaurin i nesto protiv bolova).Tako da je sve islo na zivo.Malo je boljelo,ali sve se to da izdrzati kad imas opravdan cilj i zelju za malim bebicama.Vjeruj mi!!Postupak je trajao 10ak minuta.Izvadeno mi je 10 js.Nakon aspiracije sam lezala u sobi 1,5 h.I nakod toga ides kuci.Od tog dana sam pila utrogestan(ne znam tocno kako,to ti kaze sestra kad odlazis doma) i drugi dan zoves embrioloski lab da provjeris kako je tamo proslo i da ti kazu kad je transfer.
    Moj je bio 26.2.10.U osam sati sam morala doci na odjel,oko devet je bio transfer i bilo je super.Nista ne boli,osjecaj je divan kad znas da ti usaduju male kuglice!!!
    Nakon transfera sam opet lezala u sobi sa jastukom ispod guze otprilike 2,5- 3 h.Nakon toga ti sestra dodese povijest bolesti na kojoj ti je sve napisano sto se tice postupka.Ides kuci s uputama mirovanja i za 2 tj vadis prvu betu.
    Ako si citala moje postove vidjela si ishod.....
    Ono sto mi je najvaznije od svega je to da je prof radio sve od pocetka pa do kraja postupka.A i misljenja sam da bi tako i trebalo biti jer je to ipak osjetljiv posao i nekako ti tvoj lijecnik daje neku sigurnost!
    Zelim ti svu srecu ovog svijeta i da sto prije budes sretna trudilica!!!!
    Ako imas neko pitanje ili ako sam nesto izostavila pitaj slobodno!!!!!!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Suzzie2, kod istog smo dr. iako ga ja ne posjecujem posljednjih godinu dana ali intenzivno smo se "druzili" vise od 3 godine pa ti mogu reci kakav je njegov sistem rada.On ti u pravilu prati svoje pacijente i na folikulometriji i radi punkcije i transfere, ne ostavlja drugima ako nije npr. vikend ali i tada se cesto pojavi.Ima vrlo laganu ruku tako da stvarno mozes biti mirna i opustena kad si kod njega.Ono sto meni nije pasalo je njegova prezatrpanost pacijentima, mislim da je tamo najzaposleniji i svo to cekanje po Pertovoj mi je odnosilo dragocjeno vrijeme.Detalje o postupku pitaj kad krenes jer ce ti dosta toga biti jasnije kad vec upadnes u proceduru.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Dođem kod svoje socijalke za briseve i ona me pošalje u Petrovu po medije? Zar se to nije uzimalo gore na Šalati (Rockfellerova)?

Ja sam zadnji put išla privatno, ali sad hoću da mi HZZO to plati

Gdje ste vi išle?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tlatinčica, ocito stalno nesto mijenjaju.mene bi nekad slali a nekad bi mi to odma sve obavio soc.gin i samo bih odnijela.Ali ja sam isla u zavod za javno zdravstvo u Mirogojskoj, tamo bude brze nalaz nego u Rockfellerovoj.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku

Dođem kod svoje socijalke za briseve i ona me pošalje u Petrovu po medije? Zar se to nije uzimalo gore na Šalati (Rockfellerova)?

Ja sam zadnji put išla privatno, ali sad hoću da mi HZZO to plati

Gdje ste vi išle?
    Moj soc.gin uzme bris(malo se zustrije propitivao zasto mi treba i tko me salje i tak)i ja nosim epruvetice u Rockefellerovu....Podizem nalaz za 10 dana.Ne moze jednostavnije...

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sanjička puuuuuuuuuuuno hvala na informacijama, stvarno si bila iscrpna!

Malo me doduše zabrinuo onaj dio sa promašenom anestezijom! šta to znači? jel mogu ja ipak odlučiti o nečem malo jačem od apaurina?

Čitala sam tvoje postove i žao mi je radi ishoda . Slično sam i ja imala u 12 mjesecu, ali nije bio IVF nego AIH kod Podobnika. Stvarno ti srce pukne od tuge, jer u jednom trenutku pomisliš napokon to je to, a u drugom je sve gotovo.

Kod mene je bilo u pitanju blighted ovum - znači iz nekog razloga se plod ne razvija. Čitala sam o tome puno, i zapravo je u većini slučajeva riječ o nekoj anomaliji, pa priroda na taj način sama radi selekciju. To naravno ne utječe na bilo koji način na tvoju slijedeću trudnoću, niti ukazuje na veću mogućnost da se to ponovno dogodi. Moguće da je i kod tebe bilo tako nešto, jer se najčešće događa u ranom stadiju trudnoće i ponekad žene ni ne znaju da su trudne. Budući smo mi malo drugačije i osluškujemo tijelo malo više, vadimo krv i sl. mi svakako takve stvari primjetimo.

Promaknulo mi je kad ti je termin za slijedeći postupak?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sa Petrovom u kombinaciji to ide ovako:
    1. po uputnicu kod socijalca
    2. po podloge u petrovu
    3. po bris kod socijalca
    4. briseve odnesi u Petrovu
    5. Nalaz za 3 tjedna od 12-14
    Može li jednostavnije?

Raspitala sam se koja je razlika između jednih i drugih, i dobila skroz neslužbeni odgovor od poznate osobe koja radi u zdravstvu: razlika je u dobavljaču (čitaj: farmaceutska industrija i njezine nuspojave- profit, prodaja, profit).

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Nemoj se nista brinuti s anestezijom.Kod mene su problem vene."nemam ih"-imam, ali su duboko i jako su tanke tako da mi ni krv ne mogu izvaditi nego mi vade iz sake ili zapesca.Tako da je meni anestezija otisla pod kozu a ne u venu kuda je trebala.Cijelo vrijeme punkcije je uz mene bila sestra koja me bodrila i prof je stvarno lake ruke tako da je sve bilo super.
    Ne znam da li mozes traziti jacu anesteziju,to bi cak mogla pitati sestru,ali mislim da stvarno nije potrebno!!
    Ja ti sada cekam M i probat cemo u prirodnom ciklusu ako bude ovulacije.Ako ne bude onda vjerojatno stimulirani postupak u 09/10.Sve opcije su otvorene ovisno o UZV 10i dan!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ja sam briseve radila u Fran Mihaljević sa uputnicom svog soc. ginekologa. Oni tamo imaju svog ginekologa koji ti uzme briseve.
    Briseve rade ponedjeljkom i srijedom ujutro od 7-9 (treba doći malo ranije jer primaju samo 20 pacijentica), nema naručivanja i brisevi gotovi za deset dana.
    U svakom sl. na taj način izbjegneš raznošenje i hodanje unaokolo.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Nakon skoro 4 mjeseca, konačno bez uložaka, Dr. Radončić mi dao dozu estrogena u tableticama i završena priča. Pa ZAŠTO je trebalo toliko puno ganjati po doktorima?#$%&# Kad dođe i prođe idući ciklus idem riješiti polip i onda ću se javiti u Petrovu. Pozdrav curke

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

4 mjeseca? Čovječe... ja sam nakon redovnih tjedan dana luda i jedva čekam da ih maknem...
    Zauzeta, možda se i sretnemo kod slijedećeg ciklusa

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Osijek, kako je prošlo? Kakva je sad procedura, tj. dobiješ li lijekove odmah ili ih naručuju za tebe?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Osijek

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Jel netko možda u petrovoj u ponedjeljak? Ja idem po protokol i lijekove. Još nisam obavila psihologa i pravnika i krv, baš mi je to nekako mrsko.
    Hej draga Osijek pa kako ja nisam vidjela ovu tvoju objavu, ja sam naime jučer 19.04. bila u Petrovoj i prošlo je ovako.
    Našeg dr. K. , NEMA, jer je na BO, mijenja ga dr. Š. Uglavnom rekla sam joj kako sam do sada bila stimulirana, pitala me je što je kod nas uzrok neplodnosti, nakon toga dala mi je plan ili ti shemu, idemo po starom s obzirom da dobro reagiram-bila sam kod nje svega 60 sek. Odmah sam dobila i lijekove i štopericu kod sestre M., dala autograme, i rekli mi vidimo se u slijedećem ciklusu u svibnju. E da, jučer sam odmah došla sa tri uputnice tako da sam zbog toga odmah dobila lijekove ( jedna uputnica za jučerašnji pregled, jedna uputnica isto za pregled- koja pokriva lijekove i i jedna uputnica za hospitalizaciju)! Sve u svemu čekala, 2,5 sata , bila gotova za 2 minute!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 pa kako se nisi prije javila. Možda sam te i vidjela jer prije mene je bila jedna Plavuša , i kod doktorice i kod sestre i opet na odjelu po injekcije. Možda si to bila ti?
    Ja sam isto čekala od pola deset do 12h kad sam izašla iz bolnice, a kod doktorice sam bila gotova za sekundicu, samo je pitala za briseve ja sam rekla da su ok ona ih je pogledala i rekla da bi bila neozbiljna da ih ni ne pogleda iako vjeruje i meni na riječ. Dala mi je isti protokol kao zadnji put jer sam kao dobro odreagirala i to je to. I ja sam imala uputnice 2 jednu za bolničko liječenje i jednu za pregled, s tim da moram donijeti drugu za bolničko jer je sestra kod mog soc. gin. prepravljala šifru na bolničko, a nije lupila žig pa da ne bi netko zafrkavao...
    Uglavnom početkom 5 mj. krečemo, valjda će se vratiti doc. K do tada jel zna netko što je s njim točno, netko je spominjao da je slomio nogu...
    Sve u svemu jedva čekam, Ivana mi bi mogle biti u isto vrijeme?

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Osijek

osijek, ta plava (sa dugom kosom sam ja), uf kako ja tebe nisam skužila , obično snimam tko su pacijentice od dr. K. Ja sada imam vješticu (dobila 16.04) pa računaj da li bi se mogle susresti?!!
    Ja sam pitala sesteru I. kada će se naš dr. vratiti rekla je za tjedan dana, on je slomio prst((
    Usput da kažem, dr. Š. moje briseve i papa test (barem preda mnom) nije ni pogledala, a ni mene pitala jesu ok!!!
    Ja i MM smo jučer obavili u Zg, i vađenje krvi: HIV, hepatitis A,B,C tako da sada te nalaze čekamo da nam pošalju doma, još samo pravnik i kompletni smo!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 hebem mu miša pa ja stajala iza tebe kod sestre i čekala da se ti makneš da moga ja kod nje da mi da one papire i onda sam opet išla tamo po injekcije kad si ti izlazila i nosila svoje injekcije. Još sam si mislila ova cura će možda biti na uzv kad i ja...
    Ja sam M imala 07.04. tako da ju očekujem negdje između 08. i 13.05.
    Čuj možda se i vidimo.
    Sad si me razočarala vidiš kako sam nezamjetna osoba , to je sigurna zato što sam se ošišala, dok sam imala dugu kosu uvijek su me primječivali.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Osijek

Hm, kako mi je krivo, a inače meni ti ništa ne može promaći, a baš jučer se nisam ni okrenula, još MM meni inače kaže ti samo okolo "zjakaš" !!! Tko zna možda se vidimo kada ti budeš išla na transfer, a ja recimo na folikulometriju, ako me skužiš- vuci za rukav .
    Svakako ćemo se pratiti na forumu

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Eto inače ja nikog ne vidim, ali tebe sam baš zamjetila jer kad si predavala uputnicu sam skužila da si kod K. i čula sam kad si rekla da si donijela sve uputnice, bla, bla i zato si mi zapela za oko i onda opet vani kod sestre i baš sam onako pomislila kako smo kod istog dr. i sve to, čak si u jednom trenu onako gledala u mene i meni palo na pamet da nisi možda neka cura s foruma pa me škicaš kao i ja tebe, ali nije bilo neke posebne reakcije pa reko, a valjda slučajni eye kontakt.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

A tko je dr. Š?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Iskreno rečeno ja nemam pojma kako se preziva ta doktorica, uglavnom žensko je i ima plavu kosu, a kako joj je ime, neznam!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

dr. Šprem

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
    A tko je dr. Š?
    Šprem!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

A zašto onda na žigu piše baš sam sinoć gledala Pavičić Baldani?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Pa onda ste bile kod Pavicic a ne kod Sprem.Obje su plave ali mislim Pavicic ima duzu kosu i mislim da je mlada.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

A Pavicic ili Sprem svejedno mi je, ja bih najradije da je Kasum tamo nekako sam navikla na njega, ali u principu mi je svejedno samo nek bude uspješno, a doktor se može zvati kako hoće!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pusa,Petrovke!Ladies,jel se u Petrovoj mogu vaditi hormoni stitnjace s uputnicom soc.doca bez narucivanja ako na povijesti bolesti nigdje ne pise da ih moram vaditi?Inace,spremam se na postupak u 6/10(u Petrovoj) i nisu me trazili takve pretrage,al ja bi to sebe radi..i nikad se ne zna..ponekad treba biti mudriji od lijecnika..I ako se moram naruciti,koliko cekam?Na Rebru me nisu htjeli uzeti bez narucivanja iz razloga gore navedenog(narucili bi me za kolovoz,majko moja)..makar pise u povijesti bolesti da sam u 6.mj.u postupku..vele da donesem preporuku za vadjenje hormona s pecatom Petrove Iskreno,mislila izvuc od HZZOa maximum sto se da..al nisam se nadala da ce tako cjepidlacit...Ajoj

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sela, Petrova ne radi hormone stitnjace.Pokusaj u Vinogradskoj, mozda se manje ceka ili na VV.Privatno su 180kn.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Sela, Petrova ne radi hormone stitnjace.Pokusaj u Vinogradskoj, mozda se manje ceka ili na VV.Privatno su 180kn.
    Hvala,znaci ne rade to..Na Rebro sam isla vadit spolne pa sam htjela i stitnjacu obavit..al zapelo..Privatno sam ih i vadila prije godinu i pol,i bili su ok,to je jedan od mojih nalaza s kojima inace ponosno masem doktorima..Izvadit cu ja njih preko socijala...tako im mlijeka...majcinog..
    Posljednje uređivanje od Sela : 22.04.2010. at 10:41

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ej Sela,ja ti mogu pomoci ako zelis!
    Ja ti radim na Rebru pa dodes do mene,ja ti izvadim krv i odnesem i vidjet ces da ce uzeti i napraviti.Samo uzmi uputnicu javi kad dolazis!!!!pusa

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bok Sanjicka,hvala na ponudi..Htjela sam ti poslati poruku,al vidim da ih jos ne mozes primati...Mogla bih sutra iza folikulometrije koja imi je u 10 15 u Vocarskoj,pa dok dodjem ja do Rebra,ulovim bus za gore(ne idem autom vec tramvajem hhehe)..Ili ti je bitno da dodjem ranije ujutro dok se inace vadi krvca??Mogla bih i u ponedjeljak najvjerovatnije..Zaista si draga sto si se ponudila...tnx

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja mislim da bi bilo najbolje u ponedjeljak ujutro,oko 9-10.Mislim da bi sutra bilo malo kasno da vadimo krv!
    Mogu ti ostaviti broj moba pa se sve dogovorimo!?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •