Sanjička, dobro nam došla.Svaka Petrovka je ovdje dragocjena jer nas je stvarno jako malo.Vidim u potpisu da si imala pozitivnu betu.Kolika je bila i sta se desilo?I mene interesira ovo sto i tlatincicu za zamrznute js.Jel ti dr.V sta objasnjavao kako to ide i zasto bi radili prirodnjak kad imas 5kom?

i da što prije ostaneš trudna ali da ovaj put bude školski do kraja
.
Ja mislim(nije mi dr. rekao nista direktno) da je bolje ici sa svjezim zametkom pa makar i jednim neko sa odmrznutim js.To je sad ono o cemu se stalno prica da odmrzavanjem jajne stanice gube svoju kvalitetu,vitalnost......Znaci,to je moje misljenje jer mi on ni u jednom trenu nije spomenuo js.Tek na moje pitanje mi je rekao da se mogu koristiti,ali je isto potrebna ovulacija.One se odmrzavaju na dan ovulacije,oploduju i nakon par dana vracaju.
pa: OK

. Slično sam i ja imala u 12 mjesecu, ali nije bio IVF nego AIH kod Podobnika. Stvarno ti srce pukne od tuge, jer u jednom trenutku pomisliš napokon to je to, a u drugom je sve gotovo.
Sve opcije su otvorene ovisno o UZV 10i dan!
, ja sam naime jučer 19.04. bila u Petrovoj i prošlo je ovako.
osijek, ta plava (sa dugom kosom sam ja), uf kako ja tebe nisam skužila , obično snimam tko su pacijentice od dr. K. Ja sada imam vješticu (dobila 16.04) pa računaj da li bi se mogle susresti?!!
.
Ajoj