Stranica 27 od 51 PrviPrvi ... 17252627282937 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,301 do 1,350 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Sanjička

Citiraj Sanjička prvotno napisa Vidi poruku
    Ivana78 sretno s pikanjem i javljaj nam kako napredujes!!!
    Pusa,pozz
    Hvala, pusa!
    Evo baš sam uspjela dobiti i sestru Irenu, pa mi je rekla da od danas računam prvi dan ciklusa, i od sutra se pikam, na ultrazvuku sam u srijedu!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

evo danas na folikumetriji dr.K dobro raspoložen i zadovoljan folikulima kaže danas vjerojatno štoperica, al nek izvadim svejedno krv pa neka ga popodne nazovem, dežuran je pa če mi reći, ali kaže 95% da će biti tako kako je rekao, danas štoperica, a u petak aspiracija . Dana sam se nasmijala dr.K baš je lud do daske rekao mi je nek dignem tu suknju ili ću morati mjenjat registraciju , prvo sam mislila da sam pogrešno čula kad on meni ponovo pa da morat ćete mjenjati registraciju i što onda? Eto još malo zovem pa ču znati dali idemo tim planom!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Osijek zašto ti vadiš krv? Ja nikad nisam (mislim u postupcima).
    Ivana78, Sanja1 sretno curke! Tko je još pikalica?

dobit cu otkaz koliko sam na forumu

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Osijek zašto ti vadiš krv? Ja nikad nisam (mislim u postupcima).
    Ivana78, Sanja1 sretno curke! Tko je još pikalica?

dobit cu otkaz koliko sam na forumu
    Krv se vadi kako bi se vidjela visina estradiola u krvi, to je inače normalno da se prati u postupku samo neko vadi 1,2..zavisi od procjene liječnika, prema visini estradiola se vidi i u kojoj je fazi folikul, tj. može se vidjeti kada će nasupiti ovulacija. Znači osim prema veličini folikula, doktor i prema visini estradiola odlučuje kada ide štoperica!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 nisam ti poželila sretno pikanje, još sretniju aspiraciju i transfer i naravno nakon toga najljepši rezultat bete!!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ivana 78 sretno s pikanjem.
    Evo meni je danas 2.dan pikanja i moram se pohvalit da se ovaj put bockam sama,nije ništa strašno,samo brate mili ona gonal pen injekcija i njena uputstva za rukovanje su me izludjela,okreni ovaj brojčanik pa onda onaj pa......zakomplicirali su ga bezveze a zapravo je vrlo jednostavno.

Tlatincice i mene dr. slao da vadim estradiol.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

[QUOTE=ZAUZETA;1627881]Sela, pa kak su ti homeopatija (slatke kuglice za cuclanje) i akupunktura (igle na sve strane) slično?? Mislim ja bi homeopatiju rajše, hehe.

Pa nije isto naravno.Samo sto sad na istoj adresi mogu dobiti sve sto hocu,znaci i slatke kuglice i pikanje na tim cavlima(znas da sam rekla fakirski lezaj),a ja mislila posebno ici na fertility akupunkturu.cmok

]

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Krv se vadi kako bi se vidjela visina estradiola u krvi, to je inače normalno da se prati u postupku samo neko vadi 1,2..
    Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Tlatincice i mene dr. slao da vadim estradiol.

oću i jaaa

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni stigao nalaz spolnih hormona od proslog ciklusa,cekala ga dobrih mjesec dana jer nije bilo reagensa u labu na Rebru.
    E2 170 pmol/L
    LH 4 1U/L
    FSH 7 1U/L
    PROLAKTIN 21 nemam oznaku za to(uglavnom ref.vrijednosti do 23)
    To bi znacilo da mi je u proslom ciklusu prolaktin bio relativno povisen.Odmah sam odjurila u Breyer i napravila novi(jer mi je bas 3.dan ciklusa pao) i bio je 169,40 mIU/L(REF. do 637) sto bi znacilo da mi je u ovom ciklusu prolaktin puno manji nego u proslom.U proslom sam si ga sama podigla glupim uzimanjem ayurvedskog preparata bez strucnog nadzora i necu tako nesto uraditi nikad vise.
    Inace,mene nikad nisu trazili nalaz hormona za odredjivanje ovulacije..Samo UZV.To je od dr do dr.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno .

[QUOTE=osijek;1628036]Ivana 78 nisam ti poželila sretno pikanje, još sretniju aspiraciju i transfer i naravno nakon toga najljepši rezultat bete!!!![/QOTE]
    Hvala Osijek, Sanja1, Zauzeta, Sanjička i ostalim curkama!

Osijek jel večeras štoperica, ništa ne javljaš? Držim fige (ne znam vibrat), da sve prođe baš onako kako treba .

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Osijek jesi li ti išla svaki dan od nedjelje na ultrazvuk?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 išla sam svaki dan na uzv znači 8,9,10,11 dan na uzv i 9,10,11 dan vaditi krv. Štoperica je danas u 22h i aspiracija u petak u 8h. Evo čekam da se piknem i onda šta nam bog da i sreča junačka!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Osijek jesi ti tako i u 1.postupku išla od 8.dana svaki dan na uzv?Ja sam išla 8. i 10.dan,dakle svaki drugi.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Osijek jesi ti tako i u 1.postupku išla od 8.dana svaki dan na uzv?Ja sam išla 8. i 10.dan,dakle svaki drugi.
    Sanja, nije pravilo ja sam do sada bila u postupku 4 puta i svaki put je bilo drugačije što se tiče uzv-a, ali uglavnom sam išla do 3 puta, ne računajući onaj ultrazvuk na dan aspiracije! Ja sam do sada radila kada sam išla na uzv i prilično sam bila iscrpljena i napeta s obzirom da imam 170 km do Zg. (dizanje ujutro u 3,30 i povratak do cca 10,30 na posao)
    Sada sam odlučila da ću na godišnji od prvog dana uzv-a, pa do dva dana nakon transfera! Radim uredski posao i stajališta sam da još 14 dana nakon transfera nema nekog velikog učinka na ishod! A i ne mogu toliko na godišnji, a ni bolovanje s obzirom da radim u privatnoj firmi- i nitko ne zna čime se bavim na godišnjem !!!

Osijek bit će sve u redu samo opušteno i hrabro, mislim na tebe!!! Jesi ti na godišnjem ili na bolovanju i koliko misliš ležati doma nakon transfera?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sanja 1 ja sam zadnji puta bila na uzv 7,9,11 dan i ujutro na dan aspiracije, a krv sam vadila 9,11 dan. Ovaj put je malo drugačije. Ja sam u prošlom postupku kao i sada bila u zg od prvog uzv-a do aspiracije i onda kući pa treći dan opet u zg na transfer i odmah kući.
    ivana 78 ja sam na godišnjem i mislim ležati doma nakon transfera barem 5-7 dana. U prošlom postupku sam išla raditi jedan dan između aspiracije i transfera i onda nakon transfera sam ležala cca 8 dana i išla raditi do bete i onda na prvom uzv 19 dan nakon transfera hiperstimulacija i tu sam otišla u bolnicu i nakon toga nisam više ni radila...
    moji na poslu znaju gdje sam i direktor mi je rekao neka si uzmem vremena koliko mi treba i odradim to do kraja i ne razbijam glavu sa firmom i poslom jer ovo je bitnije, baš je srce!

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi se samo malo nadovezala na ovo o dr.V iako ne podrzavam takve rasprave jer je puno toga subjektivno pa bolje da se ne zahuktava.Kod dr.V sam intenzivno dolazila 3god., bez ikakve veze a o svom celebrity statusu da ne govorim.Znam da je popularan ali i veoma strucan (nitko nije savrsen).Meni je puno pomogao, izasao mi max ususret i vjerujem ucinio sve sto je u njegovooj moci da sto prije uspijem.Ali, na neke stvari se nazalost ne moze utjecati pa sam oducila potraziti srecu na drugoj strani i to ne zbog njega nego zbog Klinike u kojoj radi.Jedino sto mi je smetalo je njegova preopterecenost poslom i nedostatak komunikacije sto mi je stvaralo dodatni stres jer sam stalno ocekivala u kakvom ce raspolozenju doci i hoce li na neko moje pitanje dignuti desnu ili lijevu obrvu.Ali, imao je i svojih svijetlih trenutaka.Apsolutno se namjeravam vratiti u Petovu kod njega ako mi iduci postupak ne uspije.
    Ja sam navela da je to bilo,nažalost MOJE iskustvo...i rekla sam da vjerujem da su pristupi različiti i to smo nažalost sve osjetile....
    Nije bitna stručna preporuka,naglašavam da je napravio NESTRUČNU pogrešku,dao dijagnozu koju nije provjerio - i na moju nesreću - POGRIJEŠIO.Ne želim u rasprave,ja sam očito trebala biti pametnija i uzeti to s rezervom,ali imala sam beskrajno povjerenje i poslušala njegove upute.TOLIKO OD MENE O TEMI PROF.V.
    Pozdrav
    Posljednje uređivanje od zvončica1976 : 20.05.2010. at 18:45

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aha dakle tako je to sa uzv-om,a ja mislila da uvijek ide samo 8.i10.dan.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

drage moje, može pomoć? Planiram ići na IVF u Petrovu kod prof. Š..... Za bebu bih podnjela sve, naravno, ali me zanima postoji li ikakva mogućnost da me se uspava prilikom aspiracije js? Moja tolerancija na bol je nula ...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

I moja
    nema boli malo boli puno- ako boli- boli!
    Za aspiraciju aspirin intravenozno, glava samo tup! i probudiš se u sobi
    Eventualno bljuješ putem doma. To mi je bio najgori dio punkcije

Inače, sve info o ovome pogledaj na
    http://potpomognutaoplodnja.info/ind...skoj&Itemid=81

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Tlatincica,aspirin intravenozno?Aspirin, apaurin, samo neka ne boli.
    Kristiina, ne boj se boli ali ima nesto u ovome sto veli tlatincica.Ja bih bljuvala po 3x, odvucem se onako nadrogirana do wc-a, sestre nigdje ni u tragovima.Moram naglasiti da nam je u Mb sestra bila cijela 2 sata s nama u sobi i pratila kako se oporavljemo od anestezije, nudila injekciju protiv bolova i zapitkivala kako smo.Medutim, tamo se i dobije neka anestezija koja se puno lakse podnosi nego ova u Petrovoj.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Cijeli dan maštam o aspirinu (ubija me glavobolja).
    apaurin, naravno
    Hvala Taca

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma kod nas u Osijeku daju opću anesteziju, lijepo zaspem, probudim se u šok sobi i ništa me ne boli i ne bljuckam............

Hvala cure moje !

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kriistiina ja neznam šta sam dobila u venicu ali šta god da je bilo fino me nokautiralo i ničeg se ne sjećam,tek nakon sat vremena sam se probudila u sobi,tako da boli nemaaaaaa,a muka mi je bilo 5 minuta nakon ustajanja i to je to,ovisi kako ko podnosi.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Osijek

Sretno draga!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

DBRJTR!!Evo sortiram nalaze i ostale bezvrijedne papire za prvi pregled 25.5.(nesto sam si iskopirala,nikad ne znas hoce li trebati).Prilikom narucivanja kod sestre Irene,naknadno je zatrazen muzev spermiogram.To mi prvi puta nije rekla ni trazila.Sad,s obz.da smo mi pacijenti prof.Š.i privat(do sad bili),prof.zna nalaz i situaciju pa nisam dragog tjerala na novi spermiogram vec sam spakirala stari.Ali nije to poanta.Poanta je da sluzbeno stoji da Petrova ne priznaje nalaze ijedne druge ustanove ili klinike sto po meni nije tocno.Vidim da je to i Pino unijela na stranici www.potpomognutaoplodnja.info.Ili sam ja iznimka.Jer na moje pitanje da li je potreban nalaz ejakulata iskljucivo iz Petrove,odgovorila je nijecno.Ili je to zato sto mi imamo pedigre iz IVF klinike.Mada ne vjerujem.Mozda se nesto promijenilo,pa cure koje cete biti u prilici pitajte..

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moj prvi nalaz s-grama (ne doslovno, od mm!) je bio iz OB Pula koji im je služio samo kao fitilj za dalje, sve kasnije smo radili u Petrovoj. Ako na to misliš, jedino ako se opet i opet nije nešto promijenilo!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da,Sneki logicno mi je da od sad nadalje cemo i mm i ja sve raditi u Petrovoj u labu,al sam na puno mjesta procitala da kad se za pregled trazi spermiogram da mora biti iz Petrove,jer kao oni imaju neke osjetljivije i bolje aparate(kak da to vec nazovem)..Pa sam zato to napisala.pusic

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Osijek nadam se da je sve super prošlo i da je košarica puna js(zrelih naravno),~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za malce od TM.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Cure,pitala bih nesto jer zanima me praksa u Petrovoj.Da li mm moze uoci punkcije donijeti uzorak od kuce ili bas striktno mora tamo obaviti svoj dio posla?

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj Sela ja to fakat neznam,mm je tamo dao svoj doprinos i mislim da to ide tako ali kažem nisam sigurna,ne znam.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Sela, moja frendica je jednom donijela uzorak od kuce jer MM nije mogao doci i sve je bilo ok samo moras to prvo dogovoriti jer uzorak mora u roku od max 1h na obradu.

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mi u Vinogradskoj to prakticiramo, ali mora se napomenuti unaprijed da nam sestra da 2 papira koja MM popuni i potpiše nakon što doma "popuni" čašicu Potpisuje, naime, da je to njegovo, i u koliko sati je uzorak uzet i nakon koliko dana apstinencije I onda ja sama donesem čašicu i papire s njegovim potpisom.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

sanja 1 evo mene, punkcij prošla, bila je bolna nije mi baš djelovala anestezija tako da sam cijelo vrijeme bila budna i osjetila...polomola sam ruke anesteziologinji koja me držala za ruke, da je na kraju i ona sirota rekla e doktore sada je već dosta i njoj, a i meni . Dobili smo 11 js, nakon punkcije po novom vam dođe sestra Irena sa papiričem i pročita vam stanje, koja metoda će se raditi itd...to je od jučer tako. Uglavnom mi imamo 11 js dio će nam zamrznuti, radi se icsi metoda i rekla mi je da je biolog Patrick poručio da se mužev nalaz u odnosu na zanji puta popravio, da je pronašao što mu je potrebno te da su puno kavalitetniji .
    U nedjelju zovem lab. da vidimo kakva je situacija i ako je sve ok u ponedjeljak transfer!
    Jedno nitko nas nije pitao o broju zametaka koji želimo da se vrati , ali briga me ja ću reći koliko ja hoću...

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

osijek koliko ćeš tražiti da ti vrate?? mislim da je u tvom slučaju preveliki propust što te to nisu pitali

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanja,Aurora,Taca hvala na odgovorima,vis zgodno je da se u Vinogradskoj prakticira kucni uradak..MM je takva picajzla i osjetljivko da mu necu nista ni pricati o uvjetima u Petrovoj da ga ne prestrasim i zabrinem.Kod njega sve i svasta utjece na kvalitetu spermiograma.Raspitat cu se malo na licu mjesta,mislim da bi bilo mom bolje da izveze vez doma

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Osijek hrabrice,samo naprijed tako!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Bravo Osijek!
    Javi se sutra!!!
    Ovo ti je od MM!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 hvala tebi TM, ja vama drzim figice!!!
    Gabi 25 kad malo bolje razmislim mozda je ovako i bolje ja cu traziti 2, a ako budu nesto rekli u slucaju da ih ima vise reci cu im zta sta me nisu pitali!!!
    Sutra javim situaciju.
    Svim curama u postupku puno srece i onima koje ga cekaju da sto prije dode!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Osijek bravo curo,vauuu 11 js.Jao pa kako ti taj koktelčić nije djelovao,uf trebalo je izdržat punkciju,svaka čast,ali najbitnije je da sad traje tulum u Petrovoj,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za tvoje mrve.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

osijek sretno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Osijek, sretno! I ne daj da ti vrate više od 2 (ma mislim da im to neće ni pasti na pamet)

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Citiraj AuroraBlu prvotno napisa Vidi poruku
    Osijek, sretno! I ne daj da ti vrate više od 2 (ma mislim da im to neće ni pasti na pamet)
    Ma cure mene uvijek hvata jeza od aspiracije, naime, mene nikada ne "sroka" do kraja taj njihov koktel, ja sam uvijek za vrijeme aspiracije onako budna i prilično me boli, tko bude pokraj mene obično nastrada jer mu ne puštam ruku !

A što se tiče vraćanja zametaka ako Bog da, da kao do sada reagiram dobro i da sve bude ok ja i moj suprug smo se dogovorili da ne bi nikako da nam vrate više od dva zametka, jer do sada su nam uvijek vraćali 3 (nikada nas nitko ništa nije pitao za želje) i nikada ništa!!!
    Jako me je strah višeplodne trudnoće.....

zvončica1976 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    sanja 1 evo mene, punkcij prošla, bila je bolna nije mi baš djelovala anestezija tako da sam cijelo vrijeme bila budna i osjetila...polomola sam ruke anesteziologinji koja me držala za ruke, da je na kraju i ona sirota rekla e doktore sada je već dosta i njoj, a i meni . Dobili smo 11 js, nakon punkcije po novom vam dođe sestra Irena sa papiričem i pročita vam stanje, koja metoda će se raditi itd...to je od jučer tako. Uglavnom mi imamo 11 js dio će nam zamrznuti, radi se icsi metoda i rekla mi je da je biolog Patrick poručio da se mužev nalaz u odnosu na zanji puta popravio, da je pronašao što mu je potrebno te da su puno kavalitetniji .
    U nedjelju zovem lab. da vidimo kakva je situacija i ako je sve ok u ponedjeljak transfer!
    Jedno nitko nas nije pitao o broju zametaka koji želimo da se vrati , ali briga me ja ću reći koliko ja hoću...
    Sretno,ili bolje break a leg !!!!!!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo ja zvala lab. i dr. Patrick kaže sve je u redu i odlučio je da bi išao na 5 dan za transfer. Ja sam ga uhvatila i malo prokomentirala br. zametaka za vračanje. Rekla sam mu da nisam ni sa kim uspjela to prokomentirati, a ispričala sam mu što se zadnji put dogodilo i rekla sam da imam fobiju od vračanja 3 zametka. Rekao je najvjerojatnije neće ni biti tri, možda ostane samo jedan, ali kako god onda će 5 dan moći napraviti bolju selekciju prema kvaliteti zametka pa vratiti kvalitetnije. Pitao me koliko je zadnji put stanica oplođeno, kad sam mu rekla 3 i sve tri su se super razvila rekao je da to je baš čudo s obzirom na muževu dijegnozu. Uglavnom u srijedu transfer nadam se da će ostati 1 ili 2 mrvice, jer kao što i on kaže svaka stanica ima 50% šanse da dođe do blastice...držite fige i dalje da moje bebice narastu i dođu tamo gdje im je mjesto!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj Osijek suuuuperrrrrrrr,kolko sam ja čitala bolje je kad se vrate 5.dan,evo još malo za mrve~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~.
    Kad bi ti onda bio transfer?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sad bih zavibrala za te male, slatke, divne mrvice ,da imam cim na ovom kompu pa zato evo ovo¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
    ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸
    ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ ¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ ¸¸¸¸sretno u srijedu na transferu!!!!!
    Posljednje uređivanje od Sela : 23.05.2010. at 09:53

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Joj Osijek suuuuperrrrrrrr,kolko sam ja čitala bolje je kad se vrate 5.dan,evo još malo za mrve~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~.
    Kad bi ti onda bio transfer?
    Transfer je u srijedu, Patrick je bio prilično uvjeren jer rekao je vidimo se u srijedu, ali svejedno ću ja nazvati još u utorak. S obzirom da se plan promjenio idem malo raditi ta dva dana, i tako će me svi štediti, a barem će mi vrijeme proči brže.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Kao sto kazes u potpisu,nadamo se najboljem Osijek!
    Posljednje uređivanje od Sela : 23.05.2010. at 12:19

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ajme, nema me par dana i toliko novosti!

Osijek odlične vijesti, držim fige za srijedu!

Ja prijavljujem prvi dan M (super mi je bila vaša rasprava o računanju dana, baš mi je pomogla jer to nikad ne znam) i od sutra sam pikalica!

I naravno imam pitanje...budući ću ići na odjel na pikanje, jer ne mogu to sama, a mm bi se onesvijestio na sam pogled na inekciju... da li na pikanje moram doći baš točno u 17,00 ili mogu i kasnije?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sretno Suzzie s pikanjem!!!!MM i ja samo imali dogovorn smiješa koktel a ja si pikam sama!!Nije ti to neki problem!Zelim ti da brzo pohvatas tehniku i da se ne gnjavis odlascima u Petrovu svaki ibogi dan!!!!!!Pusa

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •