Stranica 28 od 51 PrviPrvi ... 18262728293038 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Suzzie ja se ovaj put pikam sama i vjeruj mi da to ne boli ama baš ništa,uhvatiš špekec na trbuhu i lagano se pikneš,ma niti ne osjeti se kad iglica probije kožu,da sam znala da je to tako i prošli put bi se pikala sama.U svakom slučaju kad odrediš vrijeme pikanja onda je svaki dan u to isto vrijeme.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sela i Sanja1 hvala na savjetima, ali previše se bojim da nešto ne napravim krivo (toga se bojim više nego same boli), tako da ipak mislim da ću šetat svaki dan do Petrove!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam se isto sama pikala i nemaš što zezniti, ali ti najbolje znaš, u petrovoj je pikanju u 17h koliko ja nam! Sretno pikalice!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Petrovke,dakle,probat cemo organizirati kavu sutra kasno popodne:samo da ne bude kise i da mozemo negdje vani sjediti..Nekima sam slala pp al ako sam nekoga zaboravila oprostite...Za kavu nisu potrebne pozivnice

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Osijek bravo! Navijam da prođe onako kako si zamislila!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Osijek držim fige da sve prođe super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Osijek zločesta anestezija, kako nije odradija, ccc; jel ti dr. K radio punkciju? Za srijedu ~~~~~~~~~, brzo je prošlo, još malo pa si trudnica
    Suzzie2, kažu da mora biti u okviru sat vremena, baš kako piše između 17-18h, meni je jedan dr na hitnoj rekao da je to prirodno u tijelo super usklađeno, da skoro u minutu žlijezde ispuštaju hormone, znaći trebalo bi paziti da svaki dan u isto vrijeme.
    Sela, TM nek malo predura, pa kjarcu, kao da to nikad ti muški nisu radili na wc-u, evo ~~~~~~~~~ za TM

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Zauzeta doc. K je radio punkciju i bio je dosta nestrpljiv silom je htio početi, a još mi nisu ni počeli davati anesteziju, ali anesteziologinja ga je dovela u red tako da je ipak sačekao, ali eto nažalost nešto im je tanka bila ovaj put anestezijica.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Jel i ostalim curama anestezija zakazala? Ili se počelo štediti i na tome?
    Osijek, hrabrice, još jednom za jake i velike blastice!
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 24.05.2010. at 07:29

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ni mene nema par dana a vec se svasta super dogada!!!!
    Osijek svaka ti cast za hrabrost,drzim najvece fige srece na svijetu za najbolje blastice......Bit ce sve super,super.
    Suzzie ja sam hodala na pikanje u Petrovu.Nisam se usudila sama da nesto ne zeknem,ali sada cu se sigurno pikati sama jer je zapravo toliko jednostavno.Budes vidjela!Neka ti sestra tamo sve objasni i probaj sama da ne hodas tamo svaki dan.A sto se tice vremena.Ja radim do cetri i dok sam se spustila do Petrove bilo bi pola pet tako da su mene pikale sestre oko 15 do 5 ili 5.Ali mora bit unutar sat vremena obavezno.
    Sela mm je bio jako zabrinut kako ce on to tamo napraviti kad sam mu rekla,ali poslije smo pricali i kaze da nije bilo tako strasno kako je zamisljao.On se samo bojao da ce zablokirat i da nis nebu obavil.haha kak je smjesan bio.....Jedino pretpostavljam da nije bas ugodno jer nije on jedini,ima vise muskaraca koji tamo cekaju na red.Ali kad je on to sebi sve objasnio shvatio je da su i drugi s istim razlogom tamo pa je ta neka neugodnost nestala i sve je islo ko podmazano.haha
    Svim pikalicama sretno da sto prije dodu do cilja!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od Sanjička : 24.05.2010. at 07:56

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Osijek

Bravo,
    nisam ja ni sumnjala u tebe, bit će sve ok, do tada ja za tebe (dok još mogu)!
    Ako budeš imala u srijedu transfer (ako sam dobro pohvatala), možda se i vidimo, ja sam u srijedu na prvom ultrazvuku!
    Baš me je ovo ugodno iznenadilo što idu na blastice, to mi je čudno za Petrovu!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Sanjička;1631323.
    [B
    prvotno napisa
    Sela[/B] mm je bio jako zabrinut kako ce on to tamo napraviti kad sam mu rekla,ali poslije smo pricali i kaze da nije bilo tako strasno kako je zamisljao.On se samo bojao da ce zablokirat i da nis nebu obavil.
    Da,da,Sanjic bas tako i moj reagira jer je neotporan na stres.Nece mu bit ugodno ako bude uocio red likova koji cekaju na isti rad iza njega..Ma ja to mozda i preuvelicavam,nije od pekmeza ali ponekad mi se cini kao da je..Ma moj slatki dragi buduci muzic...
    Osijek cekat cemo rezultate s transfera nestrpljivo!!!
    I dobrojutro svima,lijep je dan!!!
    Posljednje uređivanje od Sela : 24.05.2010. at 08:58

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj ivana78 prvotno napisa Vidi poruku
    Bravo,
    nisam ja ni sumnjala u tebe, bit će sve ok, do tada ja za tebe (dok još mogu)!
    Ako budeš imala u srijedu transfer (ako sam dobro pohvatala), možda se i vidimo, ja sam u srijedu na prvom ultrazvuku!
    Baš me je ovo ugodno iznenadilo što idu na blastice, to mi je čudno za Petrovu!
    E baš me zanima dali ćemo se ovaj put sresti!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I da i mene su iznenadili što idu na blastice i baš me zanima što su zamrznuli. sve cure koje su bile samnom na punkciji su na transferu danas, držim im fige i čekam svoj 5. dan i da bude uspješan...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bit ce,Osijek,bit ce!!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Osijek, ocito je da imas dobre zametke cim se Patrik odlucio na blastice.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

A valjda, joj jedva čekam tu srijedu ovi dani isčekivanja su ... uh.
    Čitam statistike i sve ide u korist toga 5. dana, ali svejedno kad nešto čekaš to onda kao da vrijeme puže.
    Jel netko imao u petrovoj et 5. dan i koliko su vam vratili zametaka,...

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja i još jedna cura koja je bila sa mnom. U trećem danu i njoj i meni sva tri su napredovala. Obadvije 5. dan- 1 zametak.
    Za nju uspijeh

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Jel netko imao u petrovoj et 5. dan i koliko su vam vratili zametaka,...

Imala sam ja, u 3.mj. Vraćena dva zametka, oba blastice.

A što se tiće anestezije, čini mi se da je i tu nastala recesija. Do sad nikad ne bi ništa osjećala, ali ovaj put sam svaki pik čula...ne mogu reći da je ona prava bol, više kao tupa bol, osjetiš nešto, duboko, neugodno, ali u glavi su mi ptičice pjevale, tako da sam izdržala. Koliko sam vidjela, dobila sam samo Apaurin...a sad od koliko, ne bih znala.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ma ja sam sve osjetila, pričala sam s njima i lomila anesteziologinji ruke, jedino sam osjetila laganu vrtoglavicu, poslije nisam ni oka sklopila. A zadnji put sam zaspala istog trena jedino pred kraj sam osjetila 2 puta bol i nakon što su završili spavala kao bebica...definitivno je ovaj put anestezija nola bodova. Od nas 4 nas tri smo sve osjetile jedino žena koja je imala 2 js je rekla da nije ništa osjetila.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Pozdravljam vas i prijavljujem da sam 08.06. naručena kod dr Šprem na prvi dogovor.
    bilo bi mi drago ako je netko njen pacijent da mi malo ispriča o dr.

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

naravno, na pp

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Petrovska kava na Iblerovom u 18h,sjest cemo u jednu od obliznjih terasa..

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo da se malo pohvalim.... završila sam svoju prvu cjelokupnu folikulometriju, odnosno praćenje ovulacije. Dr P je zadovoljna. Rekla je da je baš sve kako treba biti. Sad to sve trebaju potvrditi nalazi hormona. Uglavnom, pitala sam ju bil mogla prije termina u 10 mjeseca na jedan prirodnjak. Rekla je da nema nikakvih problema, ali da su šanse vrlo male.
    Naručena sam kod nje sa svim nalazima, početkom sljedećeg mjeseca pa ćemo se valjda sve dogovoriti.
    Nego, kaj vi mislite, da pokušam il da čekam 10 mjesec??

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja bih ti rekla da probas prirodnjak!!Sad,ako on ulazi u 6 besplatnih procijeni sama da li bi si to mogla priustiti...Druge cure ce ti vjerovatno reci da cekas stimulirani.Znam da si nestrpljiva,jer tko ne bi bio.Iskoristi vrijeme na cekanju tako da malo radis na sebi,korigiraj prehranu,ako volis fizicku aktivnost nece skoditi,ako ces na more iskoristi ga za opustanje,ubaci bilo sto sto moze eventualno pomoci tebi i tm kako bi spremni docekali listopad.Nadam se da dolazis na kavu.Pusa

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nana_banana, ako hoćeš na prirodnjak, savjetujem ti da si kupiš štopericu (ja sam uvijek imala Ovitrelle 299 kn) i onda ti se ne računa kao postupak. I ništa više nikome ne plaćaš. Ja sam imala u 02.`10. stimulirani i iza toga još 2 prirodnjaka. Probaj, šanse nisu velike, ali uvijek su šanse! Sretno!

Osijek, sretno za blastice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Kratak izvještaj s kave za one koje nisu mogle doći: bilo je poučno, zanimljivo, zabavno i najviše od svega- pozitivno. Hvala organizatorici (Sela ) ovo mi je zaista trebalo, a da nisam ni znala. Cure, najbolje ste!
    I napomena za one van Zagreba: javite kad dolazite, da se probamo naći kad ste tu
    Već sad se veselim idućoj kavici
    Posljednje uređivanje od tlatincica : 25.05.2010. at 06:32

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ljudi ja zvala lab. i kažu sve ok i sutra u 8h transfer!

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

osijek

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Osijek

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Osijek

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj tlatincica prvotno napisa Vidi poruku
    Kratak izvještaj s kave za one koje nisu mogle doći: bilo je poučno, zanimljivo, zabavno i najviše od svega- pozitivno. Hvala organizatorici (Sela ) ovo mi je zaista trebalo, a da nisam ni znala. Cure, najbolje ste!
    I napomena za one van Zagreba: javite kad dolazite, da se probamo naći kad ste tu
    Već sad se veselim idućoj kavici
    I ja moram reci da mi je bilo fenomenalno na kavici s vama.Ne pamtim kada sam bila toliko opustena.Bas mi je trebalo tako nesto.Veselim se sljedecem skorasnjem susretu.Pusaaaa
    Osijek super super super

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Juuuppiiiii!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

I ja moram reći da je na kavi bilo super i nadam se da se opet brzo vidimo u još većem broju.
    A sad samo za Osijek i njen sutrašnji ET~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Vidimo se sutra!

Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Osijek, tako mi je drago zbog tebe. Držim fige

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Cure evo mene s folikulometrije,dakle neznam točan broj folikula jer nisam sama nosila košuljicu,ostala je kod sestre ali je dr.(neznam kako se zove,nije bilo dr,K.)rekao da je reakcija odlična a kolko sam uspjela vidjet dok mi je sestra pričala ima ih dosta i prevladavala je brojka 18.endo je 10,tako da cure moje samo pijte ciklu jer je meni od ponedjeljka do danas narastao sa 6 na 10 a u prošlom postupkU(kad nisam pila sok od cikle)bio je 6 pa deseti dan 8.Danas štopam a u petak je punkcija.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    endo je 10,tako da cure moje samo pijte ciklu jer je meni od ponedjeljka do danas narastao sa 6 na 10 a u prošlom postupkU(kad nisam pila sok od cikle)bio je 6 pa deseti dan 8.Danas štopam a u petak je punkcija.
    blazena cikla,ali eto ipak pomaze!!
    eto i ti nam juris jos malo pa transferic,super super
    drzim fige,bit ce to sve super

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo i mene!

Prije svega cure hvala na kavi, napokon nisam imala osjećaj da nekom ne dosađujem svojom pričom o mpo ili da me slušaju iz sažaljenja! Svima velika !

Osijek bravo!! Čekamo dalje s tobom i mislimo na tebe!

Sanja1 već punkcija!? Stvarno si brza! i dobra reakcija, nadam se da ću i ja brzo, jer, naravno, ipak hodocastim u Petrovu na injekcije (ali bar sam otvorila kutiju i napokon sam vidjela šta se u njoj nalazi!)

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj suzzie2 prvotno napisa Vidi poruku
    ali bar sam otvorila kutiju i napokon sam vidjela šta se u njoj nalazi!
    Bravo suzzie,nije tako strasno....I sta je na kraju u kutiji?????

A i da se ja pohvalim,pa umalo da sam zaboravila.Moja M samo sto nije stigla.Ne pamtim kada sam u zadnjih 10 godina dobila unutar 35 dana.Mozda cikla i na to utjece!!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Suzzie bravo,otvaranje kutije je prvi korak.Kad ti je 1.folikulometrija?
    Sanjička super,znači m se upristojila,ma dovest će nju cikla u red.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanja1 sretno na punkciji!!!!
    Suzzie cim si se ti ohrabrila otvoriti kutiju,mora da je nasa seansa imala efekta!!
    Sanjicka bravo za m koja brza i nek se upristoji vise po mogucnosti!!!!
    Di nam je tlatincica?
    Puse svima

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Prva folikulometrija u nedjelju!

Sadržaj kutije: Gonal 75 i.j. (5,5 mikrograma), 1 bočica s praškom za otopinu i 1 napunjena šprica s otapalom! Sanja1 je bila u pravu!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Sanja1

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo mene s folikulometrije,dakle neznam točan broj folikula jer nisam sama nosila košuljicu,ostala je kod sestre ali je dr.(neznam kako se zove,nije bilo dr,K.)rekao da je reakcija odlična a kolko sam uspjela vidjet dok mi je sestra pričala ima ih dosta i prevladavala je brojka 18.endo je 10,tako da cure moje samo pijte ciklu jer je meni od ponedjeljka do danas narastao sa 6 na 10 a u prošlom postupkU(kad nisam pila sok od cikle)bio je 6 pa deseti dan 8.Danas štopam a u petak je punkcija.
    .... Sanja1, nemoj mi reći da smo danas zajedno i strpljivo čekale UZV?
    Da, opet nije bilo dr. K., bio je dr. Radaković. Meni je rekao da je sve lijepo, folikuli su po 12 i 13 mm a endometrij 9 (ako sam sve uspjela dobro zapamtiti iz košuljice), u petak imam ponovo uzv!
    Sanja da li je to tebi danas prvi ili drugi uzv?

Osijek!
    Tebe sam tražila tamo po hodniku kod sestre M. ali vas nije bilo, (izgleda da ste već bile otišle u sobe), a onda kada sam začula krevete kako ih gurate doslovno sam buljila u vas nekoliko cura ali nisam znala u koga točno treba gledati... no dobro...
    Kako si ti prošla, ajd napiši nam izvještaj kada se odmoriš od puta!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Au, aktivno je ovdje (rekla bih napokon)!
    Osijek, javi seee!
    Sanja1 stvarno si brza! Za dobitne folikule!
    Suzzie, već vidim kako stojimo u redu da nas pikaš. hehehe
    Sanjička to se traži! Redovna kava- redovna m. hihi
    ivana78 ti bi mogla za Sanjom. Ili s njom
    Svim curama veliki pozdrav od preeezaposlene tlatincice!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj Ivana 78 pa nismo valjda bile tamo u isto vrijeme a da to nismo znale,baš bezveze,ja sam tamo bila od 9-10,pola 11,imala sam bjelu majicu i crne hlače,visoka sam i imam svijetlo plavu kosu do ramena,mislim ako si možda zjakala u ljude,ja jesam jer mi je bilo dosadno.
    Ovo mi je bio 2.uzv,a u petak mi je punkcija.By the way endo ti je već sad super.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Tlatinciceeeeeee.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Sanja1

Bile smo tamo sigurno u isto vrijeme... ja sam prvo došla u 7, pa mi je sestra rekla da dođem u 8,30, pa sam čekala do 10,20
    Ja sam imala crne hlače, i majicu s nekom slikom, a inače sam plava, dugu kosu... sigurno smo se vidjele samo bilo je puno žena i sada te ne mogu razabirati
    Pusa, vidimo se u petak

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hm nisam uočila nikog ko odgovara tvom opisu,vjerojatno zato što su mi trudnice i njihove veliiikeee buše odvlačile pažnju,u svakom slučaju u petak ću biti jedna od onih u spavaćici koja vuče krevet.
    Odo se uštopat,cmok ajd bok.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •