suzzie kako si me nasmijala! Jesi uspjela zbrisat sestrama?
Vikendom ne znam kako izgleda, ali vjerujem da se nekome trebaš javiti da znaju da si tamo. Ja bih kucnula na vrata, pa ako nema nikoga otišla na odjel- tamo uvijek nekog ima.
suzzie kako si me nasmijala! Jesi uspjela zbrisat sestrama?
Vikendom ne znam kako izgleda, ali vjerujem da se nekome trebaš javiti da znaju da si tamo. Ja bih kucnula na vrata, pa ako nema nikoga otišla na odjel- tamo uvijek nekog ima.
Ma ja sam bila za vikend sjedneš u čekaonu i čekaš, uzv je kao i svaki dan, samo što je dežurni dr. sve drugo kao i inače.
suzzie ne brini nema što poči po zlu na punkciji, opusti se..
I da ja sam sanjala da sam zakasnila na transfer, došla u 5 popodne i onda molila da nešto naprave, uh ta podsvjest, sva sreča brzo sam se probudila!
Posljednje uređivanje od osijek : 29.05.2010. at 15:14
hmmm...očito su počele promjene,pa će nam postupno ukinuti i anesteziju...dugo je trajala...
tako je i na Sv.Duhu u zadnje vrijeme,,,a izlika je molim lijepo...pa nemamo bocu za kisik...
izgleda da se nešto jako počelo štedit na nama..
U Gospiću
Di si ti Snekica? Što se kod tebe događa?![]()
Pa dakle stvarno,nema me jedan dan na kompu a vi već pravite tulum s Višnjićem u sobici za punkciju,cccc.
Moje stanje je danas bolje,boli me samo kad hodam,tako da sam se vukla s noge na nogu,čim bi ubrzala moji jajnici me odmah podsjete da ih je jučer "dr.Luka" pomazio.
Suzzie ti si sutra na 1.uzv-u dakle,kako to brzo dođe.
Tlatincice,Sela u kojoj ste vi fazi pikanja?
Ivana78 tebi je uskoro punkcija,zar ne?
Sanjička jel stigla više ta tvoja M,reci ako je treba pogurat.
Ivana 78 srećo gdje si ti? kako napreduješ? sada bi kod tebe već uskoro i štoperica trebala ( po mojoj procijeni danas)?
Ja se napikavam i imam m takvu da jedva hodam.
Nisam baš u najboljem izdanju. prvi uzv slijedeći tjedan.
Cure moje dobro večer ili dobro jutro!
Evo ja danas cijeli dan na pegli, hoću si sve sredit i oprat tak da mi je savjest čista.
Da, Osijek večeras sam si dala štopericu, a u ponedjeljak sam na aspiraciji, nadam se da neće boliti (do sad je uvijek bilo bolno)!
Inače, moj dr. K. rekao mi je u petak na UZV, da je od ponedjeljka na GO, pa sam si ja po svom izboru odabrala dr. Radaković za nastavak postupka... nadam se da sam dobro izabrala.
Osijek uživaj
svim curama, ma što god čekale!
Ivana78 sretno sutra!
Mislim da je dr. Radaković dobar izbor, čak mi se čini da on i dr. K imaju sličan način rada.
Cuuureeeee imamo ET,sutra ujutro.Neznam koliko mrva ali pretpostavljam 1 jer je tako bilo prošli put,nije se javio Patrik nego neka ženskica pa nisam ispitivala,bila sam sretna da uopće ima transfera jer sam se bojala da se neće oplodit niti jedna zbog jako lošeg spermiograma.Vibrajte mi da mrva bude do sutra uredu i da se nekaj ne speripeti
.
To Sanja!!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tu sam, tu sam! Ne idem daleko! Prekjučer sam se dogovorila da idem na razgovor sa dr. Šprem 08.06.`10 jer bi možda mogla napraviti jednu probu s klomifenima, ali nisam sigurna da će me pustiti s obzirom da imam na l. jajniku jednu malo endometriozu. Ja se nadam da hoće! M bi trebala dobiti taman 08. ili 09. pa neznam da li ćemo stići ući u postupak! Kakve sam ja j...sreće, vjerojatno neću stići, ali svakako idem probati! Toliko o mom odmoru i čekanju 09. mj.... A kad ne mogu na miru sjediti i čekati!!!
Pozz svima
Ivana 78 sretno i želim ti bezbolnu punkciju! jel znaš do kada će dr. K biti na GO?
Sanja 1 brzo po svoje mrvice ili mrvicu i da se prime za mamicu i tamo i ostanu!
Tlatinčica za uzv sada ćeš i ti još malo punkcija, pa po mrvice i onda čekanjeee!
Pusa svima ostalima!
Sanja1 bravo za mrvice i ET!!!!Svi cemo viiiiiiibrati da se prime i ostanu!!!
Sneki potpuno te razumijem,treba dati sve od sebe ukoliko okolnosti to imalo dozvoljavaju!!!
Tlatincice znaci napuhnula si se????Znam di ima dobrih donjih dijelova trenirki sa sirokom gumom!!
Eto samo da prijavim da sam i ja pocela nalijevati u se ciklu,hladnu je pomijesam sa Ivkovicevim 100 postotnim sokom od jabuka i odlican je napitak za ove tople i sparne dane!!!!!
pusse
I jos nesto,ja tek hvatam zalet,do pikanja ima jos dobrih 2 tjedna.....Lijekovi su na hladnom,jos samo nabaviti Cetrotide...Prekosutra sam na 2.akupresuri (ciljano za reproduktivne organe)...Homeopatske ljekice vec uzimam 3.tjedan..Prestala sam uzimati sve dodatke prehrani,osim folne,vise ne pijem ni zdravac caj.Mijenjam taktiku ko Slaven Bilic..hihiii(ovo ce muzevi razumijeti)..Ima jos par stvari koje sam promijenila ili cu mijenjati sa ulaskom u lipanj,ali sad ne bih o tome...next time.cmok! cmok! svim svim curama!!!!
Evo mene s prvog uzv-a, dr. kaže sve 5 i po planu, aspiracija najvjerojatnije u subotu ili nedjelju. Drugi uzv u srijedu. A do tada pikanje koje je pomalo postalo i bolno (peče), valjda su se ruke umorile, iako ih mijenjam.
Sanja1 super vijesti!![]()
Ivana78 držim fige za što bezbolniju punkciju! Sretno!
Osijek želim da ti vrijeme čekanja prođe što prije!
Sela super ti je taktika,puno bolja od Bilićeve jer mi nejdemo u Afriku a ti ćeš doći do svoje mrve
.
Tlatincice ne baš dobro izdanje mi je trenutno jako dobro poznato.
Suzzie bravo,znači sljedeći vikend skakućemo za tebe.
Ivana78~~~~~~~~~~~~~~~~za bezbolnu punkciju.
Osijek~~~~~~~~~~~~~da vrijeme do bete što brže prođe.
Pozlatilo ti se Sanja1,ako necu doc do mrve ovaj put,a onda sljedeci!!!!Pozlatilo se za sve nas da cim prije dodjemo do svojih tako zeljenih bebilija.Ajd drzim fige za uspjesan transfer!!!!!
Sneki kad ces doci u Zg 8.6.koliko ostajes?
Dolazim najvjerojatnije busom, moram biti u klinici u 09.50h, i nakon toga mislim da ću biti slobodna do 15.00 kad imam bus za pulu (direktni, jer ovi drugi su fuuujjjjjjj spori). Možemo se naći na kavici? A možemo i onu tjednu kavici odraditi baš taj dan da i vas upoznam?
Mali ispravak: u zg sam u 07.40 do 14.00 kad mi kreće bus za doma
Draga,to mi je bila namjera;da vidim moze li se sto organizirati dok si u Zg.Sad,ako ti vec tako rano popodne prashish za Pulu,bojim se da nece biti moguce organizirati klupsku kavicu.Medjutim ako ikoja cura moze,javite se pa da vidimo.Mozda bih ja mogla ako cu biti slobodna taj dan,za sad jos ne znam..pussa
Gdje?
Sanja sretno danas! ~~~~~~~~~~~~~~
Ivana78 želim ti brzu, bezbolnu i uspješnu punkciju! ~~~~~~~~~~~~
Suzzie, zašto se nekad ne pikneš u trbuh? Tamo najmanje boli- nema mišića, samo puding
Sanjičkayes? no?
Osijek kako kratiš vrijeme slatkog iščekivanja?
Snekica možda mooožda ću ja biti na raspolaganju da te upoznam sa čarima kafića u okolici Petrove
Cure drage, svima vam velika![]()
Posljednje uređivanje od tlatincica : 31.05.2010. at 05:38
Dbrjtr,cure,pada nam kisa,dan ima potencijala da bude tmuran i siv,al u nasim srcima sije sunce dok cekamo svojih 5minuta(s 5 krasnih prstica na svakoj ruci)!Svakoj ugodan dan zelim!!!Pikalice,cekalice bete i ovoga i onoga,pussa
hola, svima potrebitima malo vibri ~~~~~~~~~~~~~~
Netko je pitao do kad dr. K na godišnjem, mislim do 14. 6.
Sanja1 držimo fige za transferIvana78, za punkciju da proradi anestezija~~~~~~
zauzeta ja sam pitala do kad je dr.K na godišnjem. Hvala bogu pa ove godine izgleda ide prvi i brzo se vrača, ako beta kojim slučajem bude pozitivna da imam kod koga otiči u petrovu, a ne kao prošle godine nigdje nikoga nije bilo, svi na godišnjem u 7. mj.
tlatinčica ne kratim vrijem nićim ležim i gledam sve moguće i nemoguće serije i filmove na tv-u. Jučer i danas me stalno muče neki grčevi u stomaku ( vezano za probavu ) pa trčkam na wc i tako. Stalno osluškujem i tražim odgovor na tijelu, ali ga naravno ne nalazim, svaku noć sanjam gluposti vezane za transfere, bete, trudnoće....sve u svemu slatke čari isčekivanja!
Vrijeme kod nas totalna katastrofa sada već imam bazen u dvorištu, mogla bi se početi baviti turizmom!
Ivana 78 da bude bezbolno
Posljednje uređivanje od osijek : 31.05.2010. at 12:06
Samo kratak izvještaj(svratila sam do kompa na povratku iz wc-a),pa natrag u horizontalu.Vraćene su mi 2 mrve,jedna 8stanična,kaže Patrik vrlo perspektivna a druga 6stanična.
Ivana78~~~~~~~~~~~~za tulum u labu.
[COLOR="royalblue"]Sanja1 zelim tidecka iicuru!!!!
Posljednje uređivanje od Sela : 31.05.2010. at 16:32
sanja 1 držimo fige za veliku betu! I doboro došla u klub horizontala!
Ja sa bavim mišlju da malo odem do mojih, tj. da me muž odveze pa da malo tamo budem u horizontali, moji žive 200 m od mene!![]()
Sanja1 to su odlične vijesti!!!!! i odlične mrve!!!!!![]()
2 mrve?! Bavoooooooooo!
Osijek i Sanja uživajte![]()
Ivana78... kako si? kako je prošlo?
Nadam se da još spavaš od anestezije...
Pozdrav drage moje,
Evo, konačno sam došla k sebi (mislim, razbudila se) prije pola sata, muž skuhao ručak (večeru) napapala se i sita i sretna što je ovaj dana iza mene!
Na aspiraciji mi je bila dr. Pavičić i bilo je izdržljivo, naravno opet me bolilo, aspirirali su mi 10 stanica, i sad očekujem tulum! Sutra ću zvati u labos da vidimo....
No, hoću reći za dr. Pavičić da je izgleda baš bila pažljiva, kada me sada ništa specijalno ne boli (izdržljivo je), do sada nakon aspiracije po 2 dana nisam dolazila sebi od bolova!!!
Sanja1 drži se (ne znam vibrat) ali skačem
Osijek, ja mislim da se neće ništa dogoditi ako laganini prošetaš do svojih.
Svim ostalim curama puse i hvala što se mislile na mene!
Bravo Ivana78 na hrabrosti i zestoko zelimo uspjesno sljubljivanje!!!![]()
Dobro jutro curke,hvala na ljepim željama,iz vaših kompićau božje uši.Ova horizontala me ubija,nisam nikako navikla,vrtirep sam po prirodi
al imam 50 kanala pa se nešto nađe a i knjigice su uvijek tu.Transfer mi je i ovaj put bio izrazito bolan ali moram i ja pohvaliti dr.Pavičić trudila se biti nježna koliko joj je to moj ultra žilavi cerviks dopuštao.Baš sam je pitala u vezi mirovanja i rekla je prva 2 dana legiti a poslje sve normalno samo laganini,dajle bez napora i dizanja,dugog stajanja,lagana šetnjica može i da poslje netreba non stop ležati
.Pusa svima koliko vas ima+mojim curkama s punkcije i et koje samo čitaju
.
Ivana78 vibramo i skakućemo za tulum u labu![]()
Ajme meni koliko se toga izdesavalo dok sam ja bolovala!!!!
Sanja1 toliko mi je drago zbog tebe i tvojih mrvica i zelim ti veeeeeliku betu.
tlatincica,Sela stigla je m jos u petak ali s njom i uroinfekt jer sam u subotu zavrsila na hitnoj u zaraznoj s ogromnom temperaturom koju nismo mogli spustiti nikako.Zato se nisam ni javljala bila sam u krevetu jucer nisam ni radila.sad sam se vretila medu zive!
Ivana78 navijam i za tvoje mrvice i dobar tulum kod patrika!!!!!!!!
suzzie uskoro ce tvoja aspiracija,drzim fige da sve super prode!!!!!
Posljednje uređivanje od Sanjička : 01.06.2010. at 08:13
ciaos svima!
evo ja sam došla vidit kolko je živo cure ovdje kod vas i šaljem ogromnusvima. sretnooo drage moje u kojoj god se fazi nalazile!!!
Sanjička drži se!
Osijek i Sanja1, čekamo s vama, gotovo jednako nestrpljivo!
Ivana78 želim ti da se njegovi dečki zaljube u tvoje cure u labu
Tlatinčice kad je prvi uzv?
Svim ostalim curama VELIKAi da što prije dočekaju...što već čekaju!!!!
Ja sam od sinoć počela osjećati jajnike, danas dobila proljev (oprostite na izrazu, ne znam kako se to pristojnije kaže - meka stolica), nadam se samo da ne trčim prema hiperstimulaciji?! Srećom, sutra ujutro uzv.
Evo i ja da virnem sto se desava..U zadnje vrijeme imam vise vremena na poslu biti pred kompom tj.na forumu nego doma.
Sanjicka pa boze dragi zasto se to tak najednom dogodilo??!!Jedna ti,aj bitno da se zavrsilo i da si bolje.Mislim,kombinacija uroinfekt,hitna i m,zaista je dobitna
Sanja i Osijek su nam se bacile na kulturu(TV) i obrazovanje(knjige).Pohvalno!!!!!
Suzzie nadam se da nece HS!!!Ish,ish...
Pozdrav svima!!
A eto vidis Sela mene kad krene onda sj... do kraja!!!!!
Ali nedam se ja i 10dc mi je u nedjelju a u ponedjeljak idem na uzv pa cemo vidjeti......
suzzie bit ce sve ok,drzi se!!!
Posljednje uređivanje od Sanjička : 01.06.2010. at 10:43
Pa Sanjička bem mu miša,ali glavno da je to prošlo,držim fige za uzv.
Suzzie ma nije sigurno hiperstimulacija,i ja sam ful osjećala jajnike i da budem fina imala meku stolicu,javi kako je prošao uzv.
Loks hvala na ljepim željama.
Sela koliko još do pikanja i jesi pripremila trenirke?![]()
Sela da bacile smo se na kulturu, samo kad vidim da je glavna vijest u cijelom danu kako je gđa. premijerka zapela u liftu uhvati me muka, ako je to najveći problem u ovoj državi onda super.
Ivana 78 ne znam zašto te inače boli tako jako poslije aspiracije? Mene nije nikad bolilo možda pola sata poslije onako divlječki, a poslije ništa, a prvi put me uopće nije poslije bolilo, mislim osjetilaa sam jajnike, ali podnošljivo. Ali bitno da je prošlo, sada još samo tulum i da se mrvice vrate gdje im je mjesto i tamo i ostanu!
Suzzi 2 još malo pola puta je prošlo, uskoro čemo znati rezultat, iako ja sam noćas prvo sanjala da mi je beta 0, a onda da je 70, ali sam ju vadila 12 dpt....uglavnom očigledno sam opterećena izgleda podsvjesno.
Jučer sam bila u posjeti mojima iako me muž i odvezao i dovezao, a tamo sam isto ležala i baš sam malo zaboravila na sve dok sam se družila sa bratom, tako da mislim da ću to danas ponoviti. I ja mislim da ne može ništa naštetiti, zadnji put sam nakon 9 dana išla raditi i sjedila 8 h pa se ništa nije dogodilo primile se sve tri mrve.
Ja svaki dan zbrajam simptome i svaki dan imam drugu prognozu. Do sada sam zaključila da su mi G velike i teške i boleee, poiskakale su mi bubuljice svuda, ali neke su se već i povukle, imam vrtoglavice, lagane kad ustanem ili hodam, lagane bolove u preponama i jučer sam prvi put osjetila neki metalan okus u ustima, i onda sam se sjetila da sam to i zadnji put osjetila, ali nisam povezala to sa ničim. E sada sve su to simptomi nećega samo čega?
Cure svima.
hura Osijek za metalni okus i za malena
za vibriranje ja stisnem Ctrl+Alt+1~~~~~~~~~~~~~~, neznam kako kod drugih
Ivana78, super za punkciju, jesi spavala ili si bila budna? odnosno, jel još traje plinska kriza
Sanja1, čitaj što više da možeš što manje razišljati. Ja već sada skupljam literaturu za 9mj. Koliko ti je vračeno?
Sanjička, pa kako je sada sa temperaturom, jel trošiš što?
E sad znam i ja vibrati,hahahaha
Svima veeeeelika vibrica~~~~~~~~~~~~~
Pijem antibiotik-novocef.Nemam vise turicu,pala je vec nakon 2 tablete antibiotika.Puno pijem uvinogH caja i to je to.I naravno nisam prestala piti svoju ciklu i svoj zdravac caj
Uh, uh, svašta se ovdje dešava i zvuči dobro!
Sanjička, važno da je došla- infekciju ćeš maknuti brzo. Ne zaboravi sok od brusnice i pivu
Suzzie mi se vidimo sutra ujutro na uzv. I mene su injekcije počele peći, osjećam jajnike, svakog posebno- neki dan me tako presjeklo (lijevi) da sam u sekundi završila na koljenima. I nekako sam... živčana. Ne nervozna pred postupak, nego baš hormonalno bijesnaFala bogu imam dovoljno posla na poslu da imam gdje usmjerit sav taj bijes. Da ne spominjem (a hoću) da mi je vruće, hladno, sparno, nema zraka, propuh i to sve u dvije minute.
E, da, nabavila sam zavidnu kolekciju filmova za gledanje. Ni dva tjedna mi neće biti dosta da to sve pogledam.
Knjige- još odabirem naslove. Primam preporuke. Najbolja preporuka dobiva nagradu- čistu špricu i iglu za miješanje.![]()
Osijek-metalni okus u ustima???citala sam da je to jedan od sigurnijih znakova pogodi cega...
Tlatincice i ostale cure-sve mi se cini da cekalice bete osnivaju svoje ministarstvo za obrazovanje i kulturu,hmmm,Dakle.Sanja1 i Osijek,uskoro vam se pridruzuje Ivana 78,Suzzie i tlatincica,a ja cu ako bog da jajnih stanica i transfera lagano tamo negdje krajem mjeseca.
[B]Zauzeta -u kojoj si ti fazi,nekako sam te pogubila...sorry
Gdje nam nana_banana?
[B]Sanjicka polako ali sigurno!!!
Akcija i samo akcija!!!!
pozzzzz
hahaha, Sela, no worry, i ja se borim sa informacijama, kad me nema da, dva odmah sam tabula rasa. A niš, čekam 9 mj, i nadam se da ne skupim kakve bube putem. Planiram kupit onaj abnormalno skupi sokovnik Lalein, ma neznam kak se piše, uglavnom 1000kn
i forsirati cijelo ljeto sokove i voće i ja i MM