Osijek danas je jos 6 dana,ili 5 i pol???štrik,štrik(nemam smajlic za štrikanje)
![]()
Osijek nam je ziher trudna,juuuupiiiiiii.
Tlatincice meni je bila super "Sjena vjetra",ali ne želim tvoju nagradu,velikodušno je prepuštam nekom drugom.
Evo malo~~~~~~~~~~~~~za pikalice i sve čekalice koječega.
Ja vam toplo preporucam "Doba Shive"-dovoljno debela da se cita 15ak dana,inace vrlo prigodna-oda majcinskoj ljubavi,MORATE procitati!!!!!
Zaista i ja mislim da nam je Osijek opet osvjetlala obraz!!!Sretno Osijek!!!!
Sretno Sanja1!!!!!
Cure hvala vam, al stvarno! Još 7 dana...i znat ćemo na ćemu smo. Samo da više ne sanjam te bete i ostala s...a! Htjela bi ko čovjek zaspati i ne sanjati ništa!
Zaspat ćeš ti ko mama,
~~~~~~~~~~~~~~![]()
Bravo Ivana!
Od mene u ovom postupku izgleda neće biti ništa. Razvio se, ili bolje reći nije se razvio, jedan jedini mini folikul. I to je to.
Vidjet ćemo još slijedeći tjedan kako će se stvari razvijati, ali izgleda da ću na listu onih koji ni neće doći do transfera.![]()
Tlatinčice ne mogu vjerovati! Baš mi je žao!Pa koliki je folikul? I jel sigurno ništa ili nastavljaš s pikanjima?
Ivana78 BRAVOOOO! Držim fige!
Ja danas na 2.uzv, dobila dalje terapiju, novi uzv sutra?! Jel netko imao tako uzv dan za danom? Tek kad sam otišla iz bolnice sam shvatila da to možda i nije uobičajno.
Tlatincice bas mi je zao,ali kaj to stvarno znaci da nista ili si ti to sama zabrijala?!Mozda naraste,pa ima jos vremena
Ivana78 bravo bravo.Nekako mi se cini da sve cesce idu na blastice i to me bas veseli!!!!
suzzie Kolike su ti js sada?Jesi pogledala kosuljicu?Mozda te zeli cesce pratiti jer ce mozda uskoro stoperica pa punkcija.![]()
Pa nisu neke, ja sam na onom low step up protocolu, manje doze-duže razdoblje. Sada na desnom jajniku imam dva veća folikula (15 mm i 13 mm) i nekoliko manjih od 10 - 11 mm, na lijevom nekoliko od 9 -11 mm (ali moj lijevi je uvijek bio ljeniji). Inače 11 dc.Sanjička;1637908[B prvotno napisa
![]()
Ja sam išla svaki dan na uzv i svaki dan na vađenje krvi, ukupno 4 uzv i 3 vađenja krvi jer jedan dan je bila nedjelja ( prvi dan ). Tako da nije to ništa neobično. Dont worry be happy !
Samo ti zafrkavaj! Ali ja sam u velikim dilemama. Opet noćas snovi katastrofa, bilo mi je muka noćas i bolio me želudac. Taman mi se kako ono kulturno kažemo smirila meka stolica, sada drugi vrag, i popodne mi je bilo muka morala sam van na zrak. U glavi mi se vrti ajme! Sve mi vuče na T, ali strah me i pomisliti kad je to sve tako...tanka je linija između ovoga i onoga, ne želim visoko letit pa past kao vrag. Baš sam i mužu rekla svako jutro mislim da nisam T, a svako popodne da jesam pa vi reciteSela Osijek danas je jos 6 dana,ili 5 i pol???.
Draga tlatincice bas mi je zao.......I sto sad dalje???
Joj tlatincice ba mi je žao(
E onda ti ja mislim da mozda zeli vidjeti taj lijevi jajnik kak napreduje.100%
Tlatinčice molim te ne odustaj! Da nema šanse, valjda ne bi nastavljali s terapijom!?
Sanjička vidjet ćemo sutra, valjda bi mi rekao da je nešto negativno (pričljiv kakav već je naš doktor). jedino mi je grozno što sutra, na NERADAN dan, ja moram ranom zorom u Petrovu!
Da da on inace jakoooo puno prica!!!Ja sam sebi sve gledala u kosuljici ili bi mi jedna od sestara rekla.Mozda te onda ostavi na miru do ponedjeljka pa cemo skupa sjedit u cekaoni.Ja idem 07.06. na svoju prvu folikulometriju pa cemo vidjet sta ce meni pricat!!!
Posljednje uređivanje od Sanjička : 02.06.2010. at 13:24
Zaboravila sam ti napisati suzzie da bilo sto nije ok,bez dajljnjeg,on bi to sigurno rekao!!!!!
Sanjicka welcome into new cycle and let the games start!!
Ajde vise Sanja1 ostav`se der knjiga i lati se kompa!!!!!
Curke,da li ste vi trebale vaditi kakve nalaze za anesteziologa ili njegovo misljenje dok ste pripremale protokol??
Nista nisu trazili za anesteziologa jer je to tzv lokalna anestezija(tako se zove,ali je samo koktelcic tramala i apaurina)tako da za to nisu potrebni nikakvi nalazi.Jedino ako mislis za opcu anesteziju!?Za to mislim ta su potrebni svi nalazi kao i za svaku drugu operaciju!!!cmokic
Sela, kakav ti je to sok od jabuke i gdje se može nabaviti?
Cure čitam vas stalno i nadam se skupa s vama .......... Osijek držim fige, svaki dan virnem na stranicu da vidim jel ima što ........ Sve ostale cure SRETNO!!!!
Ja tek u 9 mj krećem nanovo, u Petrovu, do sada sam bila u Os i nadam se najboljem ... Kao i sve mi ...
Pusa
Ajme koliko nas je! I sve tako pozitivneto mi je super! Moram poskočit
! Cure svima
![]()
hahaha, Osijek, ili jesi ili nisi, a da ti napraviš jedan prijevremeni test, ako su dvije mrvice možda se vidi. Znam da je to varljiva nada, ali možda... svakakvih je iskustava bilo
Tlatinčica,, nemoj odustati, držimo fige za mali folikul
Osijek,Osijek znam da si na mukama,pokusaj se opustit ako ikako mozes..Svi se mi nadamo zajedno s tobom da jesi trudna,ali bit ce kako bog ili priroda da.
Jel uzimas sto za umirenje ili bolji san?Znam da je tesko cekati ,brojati dane,ali ne moze drugacije.Kao sto kaze ZAUZETA da napravis mali testic,mozda 10.ti dan, jesi od volje??
Ili ces poput mene streberski cekati propisani broj dana?Ajd,ajd,tvoji andjelici na nebu ce uskoro dobiti bracu ili seku,prije ili kasnije,mozda sad,mozda poslije,ali ce dobiti.
Ako to bude sad,bit ces nasa zvijezda!Ako to bude poslije,opet ces biti nasa zvijezda!!pussa
Evo i mene,joj al ste mi se raspisale.Danas sam nabacila šetnjicu do mame koja živi blizu,pa sam bila tamo cjeli dan.
Kao prvo,Tlatincice zlato ništa ne brini jer su samnom na punkciji bile 2 cure koje su kao došle punktirat 1 js(stimulirani ciklus)i bile u čudu kako samo jedna a kad ono punktirali im jednoj 5 a drugoj 6 ili 7,nisam sigurna,kao nisu se vidjeli na uzv-u.
Suzzie izdrži još malo tih uzv-a.
Sanjička znači krećemo.
Uh zaboravih poskočit za Ivanine blastice.
Sela kad ti počinješ s pikanjem?
Aha ovdje sam samo da izrazim podršku Sanji 1 a bogme i svima vama, nadam se ćete još jako kratko biti na ovom forumu i preseliti se na neki drugi))) Neka vam mrvice porastu što prije! Saki parola je: dolje menga gore beta! cmok
Dobro jutro, drage moje! Evo da i ja nekad skuham kavicu, čaj, ness pa, poslužite se!![]()
Fala Snekice,baš mi paše kavica.Imam jedno pitanjce,kako otvoriti ostale smajliće,uopće mi ne reagira ono gdje piše (više)
?
nemam pojma, kod mene radi, ali rijetko to i otvaram. Inaće, Sanja1, kako je?
Sanja kak se ti osjecas,znam da je jos rano,ali onak bas me zanima kak je tebi!?!Jesi procitala sve knjige i pogledala sve filmove!!!!?
Suzzie kako je prosao danas uzv,sta kaze pricljivi??!!Kad opet na uzv?
Posljednje uređivanje od Sanjička : 03.06.2010. at 11:00
Znam točno kad je koja serija na svakom kanalu a i dokumentarci bome,nedaj bože da promjene raspored,odmah će nastati panika.
Ja sam samo prva 2 dana ležala cjelo vrijeme a sad već pomalo bazam po stanu,tu i tamo odem na kavu ili u šetnjicu,pa povremeno legnem,jedino ne radim kućanske poslove ali to samo zato što mi mm neda.
Simptoma/nesimptoma nema ali još je i prerano jer ako su mrve ili barem jedna i preživjele tek sutra ili prekosutra bi trebala biti implantacija,ako sam ja to dobro shvatila.A bumo vidli rekoše sljepci,ne
.
Jedno jutro ja ne pogledam odmah, a ono svi se raspisali!
Evo dana sje jedno od onih jutara kad mislim da je sve ovo...da će M ipak doći. Stomak me boli od jutra, ali sa prekidima, a i sa stolicom opet imam problema pa ne znam ni sama što da mislim.
Ali što bude, bude...
Druge čekalice kako ste vi?
Evo i mene s trećeg uzv. Štoperica u petak, aspiracija u nedjelju.
Malo me hvata nervoza!
Sanja1, Osijek i Ivana78 puno mislim na vas i jaaaakoooo držim fige!
Sela i Sanjička još malo i krećete! Juuuupppiiiii
Tlatinčice![]()
Evo ja cu se malo svercati posto nisam u toku tko je u kojem dijelu postupka i svima dati puno sretnih ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
I jos malo za Suzzie i bezbolnu punkciju u nedjelju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja sam jucer bila kod doktora i dobila protokol i preuzela lijekove. Pocinjem za otprilike osam dana kada
stigne M.
Svima![]()
Suzzie znači aspiracija u nedjelju,ma ništa se neboj,bit će to sve u redu.
Hvala na vibricama i potpori!
Samo jedno pitanje curama koje su prošle aspiraciju. Jel mm dovedem sa sobom na odjel ujutro? I kada ste primile štopericu, a kada je bila aspiracija (mislim na to u koliko sati?).
Znam da gnjavim, ali baš sam pravi štreber i sve volim ponoviti i potvrditi!![]()
Oboje ujutro dodjete na odjel, mislim oko 8 sati. Tebe posalju u sobu da se pripremis i cekas da sestra dodje po tebe, a njega posalju u onu zgradicu iza da odradi svoj dio posla (gdje se vadi krv i spermiogrami). Bar je kod mene tako bilo.
Stopericu sam dobila navecer u 9, a aspiracija je bila preksutra u jutro oko 9.
Jos jednom sretno!![]()
Pinny puuno hvala!
Uskoro se i ti pridružuješ pikalicama!Sretnooo!