Stranica 32 od 51 PrviPrvi ... 22303132333442 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Hvala na vibricama i potpori!

Samo jedno pitanje curama koje su prošle aspiraciju. Jel mm dovedem sa sobom na odjel ujutro? I kada ste primile štopericu, a kada je bila aspiracija (mislim na to u koliko sati?).

Znam da gnjavim, ali baš sam pravi štreber i sve volim ponoviti i potvrditi!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Oboje ujutro dodjete na odjel, mislim oko 8 sati. Tebe posalju u sobu da se pripremis i cekas da sestra dodje po tebe, a njega posalju u onu zgradicu iza da odradi svoj dio posla (gdje se vadi krv i spermiogrami). Bar je kod mene tako bilo.

Stopericu sam dobila navecer u 9, a aspiracija je bila preksutra u jutro oko 9.

Jos jednom sretno!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Pinny puuno hvala!

Uskoro se i ti pridružuješ pikalicama! Sretnooo!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Hello Pinny! Long time no see
    Suzzie štopericu dobiješ cca 36 sati prije punkcije. Ja sam je primila u 23 i prekosutra prije 13h je bila punkcija.
    I tm-a obavezno povedi, nek i on odradi svoj dio posla

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dbrjtr cure!!!Danas,vidim,ja kuham kavu i ostale zdrave napitke za razbudjivanje,po zelji...
    Sretno svim cekalicama i strikalicama...

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Dobro jutro svima koliko vas ima!!!!!!!

Suzzie ipak se necemo druziti u cekaoni u ponedjeljak!!!!
    Ali nema veze, hitas ti prema svojim mrvama!!!Zelim ti bezbolnu aspiraciju,da spavas ko zaklana!!!!!I sto vise js za sto bolji party u labu.

Ja sam ti stopericu primala u 22h a aspiracija mi je bila oko 9h.Prof. V. voli to sve rano odraditi!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Tako i jaa 22h štoperica, punkcija oko 9 prekosutra.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Dobro jutro cure.
    Osijek kakvo je stanje kod tebe?Trudničko sigurna sam.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jel bio netko frisko ovaj tj u petrovoj?Zanima me dal radi sestra Irena ili ne?Ja sam zvala vec dva puta i nikako je ne mogu dobit svaki put mi se javi neka sestra Iva(cini mi se da je tako rekla).

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sestra Irena je na bolovanju.
    Želim toj brzoj i pažljivoj sestri da što prije ozdravi

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj sanja1 prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro cure.
    Osijek kakvo je stanje kod tebe?Trudničko sigurna sam.
    Danas je stanje malo bolje nego jučer, stomak i jajnici me ne bole, samo mi je sada stomak malo napuhnut, grudi su se malo primirile, samo imam baš problema sa probavom stalno grčevi pa trčanje na wc...ali valjda će proći. Kad stavljam one naše tic-tac - ove imam osječaj da je gospođa sva nateknuta ( nije ni njoj lako )i iznutra i izvana. Nemojte zamjeriti na opisu !
    Općenito se osjećam ok, raspoloženje je super i za čas će i taj dan odluke doći!

Gdje su nam Ivana 78, što se dešava kod tebe?
    Sela i sanjička još malo pa ćemo mi vas zadirkivati dok budete štrikale do aspiracije, pa transfera, pa bete...
    sanja 1 držim fige za velikuu betu!
    Tlatinčice .
    sve koje sam zaboravila

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Osijek ma ti si nama garant trudnica!!!!Aj sve smo naspanane,kad bi mogla ta beta biti????

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Aj Osijek baš mi zvučiš super veselo i trudno.Kad vadiš tetu betu?

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Osijek i Sanja1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za vase velike prekrasne bete.

I svim ostalim cekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Svima zelim prekrasan i suncan vikend.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Halo curke, ja po prvi put vise ne mogu pratiti sve akcije u Petrovoj.Svaka cast, samo jos da se veselimo pozitivnim betama.Koliko sam skuzila sve ste isle bas u prave stimulirane postupke, ne u one kombinacije klomifena i M/G.Izgleda da se samo na VV-u slijepo drze tih protokola koji su se pokazali koma za IVF.Jedan + vise da se vratim u Petrovu ako iduci mjesec opet kiksam.Zna li neka od vas da se sada za drugo misljenje ide kod primarnog ginekologa?Iduci tjedan bi trebala poceti skupljati sve te odvratne potvrde a zbunjuje me sto je Simunic na Plitvicama rekao da 2.misljenje vise ne treba.Vi ste tamo u centru zbivanja pa mozda imate neku info.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Taca70 meni je za postupak bilo dovoljno mišljenje mog privatnog ginekologa iz prethodnog postupka koji je bio u privatnoj klinici (i to ne pravo mišljenje nego nalazi/povijest bolesti).

Vidim da si i ti bila u privatnim klinikama,pa mislim da bi to trebalo biti dovoljno.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Drage moja, hvala svima na vibricama, ja se odoh "priprat", spavanac, i ujutro via Petrova!!!!
    Nada se ta da će sve biti ok !
    Pusa!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj ivana78 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moja, hvala svima na vibricama, ja se odoh "priprat", spavanac, i ujutro via Petrova!!!!
    Nada se ta da će sve biti ok !
    Pusa!
    Ivana78 znači transfer sutra? Čvrsto držim fige!!!!!!! Javi nam odmah kako je prošlo, znaš da smo sve nestrpljive!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

taco70 meni su u Osijeku tražili drugo mišljenje od ginekologa koji se bavi IVF-om, a ne od primarnog ginekologa. Znam da mi je Šimunić potpisao, ali to je bilo kad ikad ...

Osijek i Sanja držim fige za velike bete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivana78 sretno na transferu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Posljednje uređivanje od kriistiina : 04.06.2010. at 22:36

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Taca70 meni su isto kao i kod Suzzie, umjesto drugog misljenja, priznali povijest bolesti i to od privatnika (a vidim po potpisu da smo kod istoga). Probaj i ti priloziti nalaze iz Petrove ako ti treba za privatno.

Ivana78 sretno sutra!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ivana78 sretno!
    Osijek kad ti vadiš betu? Za koji dan, čini mi se...
    Sanja1 kako si ti?
    Suzzie2 jel se pripremaš?
    Sanjička što, kad, kako...? malkice sam se izgubila
    Kod mene novosti: folikulićićići su se počeli razvijati, ali su još uvijek jako mali tako da nastavljam dalje junkie- style :špricaiigla_slowmotion:
    Noćas sam sanjala da sam se zaboravila piknuti i od šoka sam se probudila

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Jutro! gdje ste trudnice i buduće trudnice, kakvi su simptomi jutros . Pitanje, jel u Petrovoj rade hormone, one koje se rade 3. i 21. dan, valjda progesteron i estrogen, ne sječam se, ja sam to radila na Rebru pred par godina pa bi ponovila, jer se ne pomlađujem, nažalost...

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

tlatinncica ja u utorak 08.06. po tetu betu!
    Ivana 78 sretno iako je već transfer prošao, ali od vibrica glava ne boli
    Taca 70 ja sam kao drugo mišljenje priložila nalaz od mpo doktora iz Os od prije par godina, to je bilo zapravo prvo mišljenje u kojem je on predvidio icsi i preporučio zg.
    Sanja kakva je situacija kod vas?

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ivana78 kako je proslo????Anything,something!!!!!!!Nestrpljiva

tlatincicabravo,super!Znala sam ja da si ti pravi narkic i da ti malo vise treba(hahaha)~~~~~~~~~~~~~saljem vibrice za tvoje folikulice da i dalje rastuuuuuuu
    Ja sam dobila svoju vjesticu i sutra mi pada 10dc ali kaze sestra da dodem u ponedjeljak ujutro na prvi uzv.Ja sam u prirodnjaku pa se zapravo ne nadam previse,ali vidjet cemo.....

Suzzie jos jednom drzim fige da sve super prode i javi seeeeee

ZAUZETAu Petrovoj se rade svi potrebni hormoni!Sada su spojeni labosi na Rebru i u Petrovoj tako da ako izvadis krv na Rebru oni ju salju u Petrovu a nalaz ponovno na Rebro(brate mili komplikovano).Tako da ako trebas sta vadit drito Petrova,to je najjednostavnije!!!!!

taca70nisam cula za to da ne treba 2.misljenje.Jos mi je smjesnije da ti ga moze dati primarni gin.Logicno bi bilo da ga daje onaj tko se bavi MPO.Ja sa mdrugo misljenje dobila u Petrovoj.Makar je bilo receno da ga ne mozes dobiti u klinici u kojoj se lijecis,ali eto moze se i to!

Osijek nam je trudna,osijek nam je trudna!!!!!!!!Jos malo i teta beta je tu!!!!!Izdrzi jos malo.....~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od Sanjička : 05.06.2010. at 12:51

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sanja1 Evo i tebi vibrice da ti skrate cekanje~~~~~~~~~~~~~Za veliku betu!!!!!

Sela Kako si ti?????Mi bi mogle na kavu s obzirom da smo mi jos u pogonu(hahaha)

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Hvala vam puno na odgovorima, vidim da je sve moguce.Meni je dr.R rekao da bi po novom drugo misljenje trebala dobiti od prim.gin. (btw.moj nema pojma o stvarima koje bi trebao imati u malom prstu a ne o MPO) i stvarno mi je bezveze da nakon 3 AIH i 5 stim IVF-ova moram imati drugo misljenje.Jos cu to ispitati.
    Ako se uspijete dogovoriti za kavicu, ja sam za, prosli put sam bila u zeitnotu i zao mi je da vas nisam upoznala.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Taco70 to za primarnog nisam cula da moze dati drugo misljenje,ali pouzdano znam da kao drugo misljenje priznaju povijest bolesti (kopiju) iz nekih drugih klinika (i privatnih).
    Rekla mi pticica.
    Svima pusa.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ma gluposti,kakvo drugo misljenje ponovno!!!!Daj ti to jos dobro provjeri.Jos se ja cudim o cemu ti to...Koliko ja znam za ponovni postupak ne treba opet drugo misljenje.Samo oni cervikalni brisevi!Ispravite me ako grijesim.
    A za kavu sam ja uvijek za.Stvarno steta sto nisi mogla doci zadnji put!Moramo se samo dogovoriti kad kome pase!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zauzeta nisam čula da se u Petrovoj vade hormoni. I ja sam razmišljala da bih to trebala ponoviti, zadnji nalazi su mi stari oko 5 godina. Pretpostavljam da više ne vrijede Mislim da se i u Vinogradskoj to može izvaditi.
    Ako netko ima provjerenu informaciju, lijepo molim
    Prošle godine sam u sklopu sistematskog vadila hormone štitnjače, ali ne 3 i 5 dan, nego nemam pojma koji dan i ti su mi nalazi bili skroz u granicama normale, onako, lijepo, baš na sredini vrijednosti.
    Ja sam ipak slijedeći tjedan poslijepodne na raspolaganju, pa ako padne organizacija kakve kavice, računajte na mene.
    Snekica, ja nisam uzela godišnji i prijepodne sam na poslu pa neću inzistirati na ničemu i znam da je puno za tražiti, ali kad bi mogla na neki večernji bus... onda bi kava (što se mene tiče) sigurno bila u utorak

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Tko ono ima punkciju sutra????Drz se Suzzzieeeeeeeeee

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sad kad je to sutra, ja bih da je za mjesec dana!

Sve sestre u Petrovoj sam izgnjavila pitanjima o anesteziji i sve su mi rekle da ne brinem. Ali, čitajući vaša iskustva, brinem i previše!

Mene još nitko nije pitao za papire (sve one koje trebamo dati po novom zakonu)?!? Ali ja ću to fino ponijeti sutra sa sobom, valjda će nekog i to zanimati. Kad ste vi to davale?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Mene još nitko nije pitao za papire (sve one koje trebamo dati po novom zakonu)?!? Ali ja ću to fino ponijeti sutra sa sobom, valjda će nekog i to zanimati. Kad ste vi to davale?
    suzzie ja sam ti to predala sestri Ireni kad sam došla na prvi uzv. Nije ih niti pogladala, dali je sve tamo i ok samo ih je uzela i spremila u kovertu, napisala moje ime gore i to ti je to!
    Osijek nam je trudna,osijek nam je trudna!!!!!!!!Jos malo i teta beta je tu!!!!!Izdrzi jos malo.....~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Sanjička luda si ko struja!
    Ivana 78 sada se furaš na mene, pa daj te informacije, šta, kako, koliko itd...
    Posljednje uređivanje od osijek : 05.06.2010. at 16:16

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Suzzie držim fige za sutrašnju punkciju da prođe što bezbolnije,ništa ne brini.
    Tlatincice bravo za tvoj folikul.
    Sanjička i Sela i vi nam sitno brojite do akcije.
    Ivanaaaaa pa hajde napiši nam kako je bilo,ma neće mrve ispast ako sjedneš za komp.
    Osijek trudnice,još malo do sigurna sam veeeelikeee bete.
    Meni je tek 5 dpt tako da sve simptome pripisujem utrićima,još je rano za bilo šta drugo.
    Svim curama koje čekaju postupke~~~~~~~~~~~~~da im vrijeme što brže prođe,puuusaaaa.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Helooou ) evo mene.... a dok sam ja došla doma, pa otpajkila , vrijeme proleti...))
    Dakle, transfer radio dr. Crvenković (superićka dr.), napravljen je transfer jedne (i nadam se vrijedne) blastociste, one druge dvije su se prestale razvijati... zamrznute su mi 4 jajne stanice!
    Sada slijedi onaj najgori dio-čekanje.
    Hvala svima što mislite na mene !

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ivana78 sretno s blasticom!!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ivana 78 sigurna sam da je to ta koju si čekala !

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj ivana78 prvotno napisa Vidi poruku
    Helooou evo mene.... a dok sam ja došla doma, pa otpajkila , vrijeme proleti...))
    Dakle, transfer radio dr. Crvenković (superićka dr.), napravljen je transfer jedne (i nadam se vrijedne) blastociste, one druge dvije su se prestale razvijati... zamrznute su mi 4 jajne stanice!
    Sada slijedi onaj najgori dio-čekanje.
    Hvala svima što mislite na mene!

i naravno! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ivana suuuper,jedna ali vrijedna,a vrijeme čekanja ćemo ti mi malo prikratit,vidiš da je stalno neka ćakula na forumu.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ivana78 za jednu ali vrijednu prekrasnu mrvicu

Suzzie2 sretno sutra i da nam prespavas punkciju!

Na zadnjoj punkciji sam bila u polusvjesnom stanju ali me nije nista bolilo. Sada kada citam vasa zadnja iskustva, iskreno i mene je malo frka, a nisam jos ni krenula.

Tlatincica bravo za folikule. ~~~~~~~~~~~~~

Cekalicama bete posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Suzzie2 sretno danas! Nadam se da se ničeg nećeš sjećati

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Suzzie 2 sretno i bezbolno!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Suzzie nadam se da je bilo bezbolno!!!

Sanjicka imas pp!!!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Suzzie nadam se da si pajkila i da ima puno ljepih js.

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ivana78, jedna nam i treba, ~~~~~ da je ona koju svi cekamo.
    Vezano za hormone, u Petrovoj se rade spolni hormolni ali ne hormoni stitnjace. 3.dc bi trebalo napraviti FSH,LH,PRL i E2 a 7 dana nakon ovulacije P.Ja to svake godine napravim za svoju dusu samo nisam ih vec dugo radila u Petrovoj, znali su zezati zbog nedostatka materijala pa bolje nazvati lab i vidjeti kako to ide.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Cure evo mene!

Moram vam se izjadati, prava KATASTROFA!!!!!!
    Do aspiracije nije ni došlo jer sam ovulirala ranije! Noćas i jutros me desni jajnik rasturao, a za vrijeme čekanja aspiracije (koju smo čekale do 10) je prestalo i kad sam legla na onaj stol, dr. S je rekao "ovdje nema ničega", pri čemu se nije udostojio odgovoriti na moje pitanje kako je to moguće. Strašno sam razočarana, a posebno mi nije jasno kako tako bahato puštaju da prođe 36 sati od štoperice, a da ni ne trepnu.

Ali utješno, anestezija je bila ubojita, tako me zakucala da sam tek sad došla sebi.

Sve u svemu, užasno razočaranje.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ajoj Suzzie
    Kako mi je žao...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj suzzie2 prvotno napisa Vidi poruku
    Cure evo mene!

Moram vam se izjadati, prava KATASTROFA!!!!!!
    Do aspiracije nije ni došlo jer sam ovulirala ranije! Noćas i jutros me desni jajnik rasturao, a za vrijeme čekanja aspiracije (koju smo čekale do 10) je prestalo i kad sam legla na onaj stol, dr. S je rekao "ovdje nema ničega", pri čemu se nije udostojio odgovoriti na moje pitanje kako je to moguće. Strašno sam razočarana, a posebno mi nije jasno kako tako bahato puštaju da prođe 36 sati od štoperice, a da ni ne trepnu.

Ali utješno, anestezija je bila ubojita, tako me zakucala da sam tek sad došla sebi.

Sve u svemu, užasno razočaranje.
    Draga,od svih silnih lijepih folikulica-nije bilo nista???Potpuno razumijem tvoju ljutnju i frustraciju,
    pogotovo sto si na UZV isla prakticki svaki dan..Jao,kako je to nepravedno i tuzno..
    Ali desi se da popucaju ranije unatoc stoperici...Jesu onda barem inseminaciju napravili?
    Ne znam jel dijagnoza tm to dozvoljava..Aj,jadna nam ti!!Kako sve sto ulozimo u ideju i nadu,moze otici u vjetar..Draga,draga,drz se,mislimo na tebe...

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ajme Suzzie pa ovo je stvarno koma,pa oni bi kao stručnjaci trebali valjda znat odredit pravo vrijeme za štopericu,pa to je za popi....,natankat se hormonima i onda ništa,baš sam ljuta!

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sanja1 skroz se slažem s tobom. Mislim da je to jedan od najglupljih razloga za neuspjeh MPO!

A sad, ovakva puna hormona, sigurno neću moći tako skoro u novi postupak. Baš sam ljuta!

E da, i pitali su me da li imam dopunsko? Nije valjda da će mi nešto i naplatiti?

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Koji vrag ti treba dopunsko??? Ovo stvarno više nije normalno! Zadnje što ja znam je da su problemi sa neplodnošću bili oslobođeni tog nameta! aaargh!
    Suzzie cijelo vrijeme mislim na tebe- koja nepravda! Koji glup previd... Stvarno sam ljuta i ogorčena radi ovoga što se dogodilo...
    Ima li netko iskusniji da nam svima kaže koliko često se to događa?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •