Joooooj Osijek kak sam ja nestrpljiva zenska!!!!!!
Jedva cekam cuti rezultate!!!!!!!
Velika pusa i puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Joooooj Osijek kak sam ja nestrpljiva zenska!!!!!!
Jedva cekam cuti rezultate!!!!!!!
Velika pusa i puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Osijek kad će više ti rezultati,mislim znam da je beta pozitivna samo me zanima,čisto informativno,brojka,~~~~~~~~~~~~~~~~~za što veću
.
Mislim da cemo mi strikati do popodne,ali neka...vibrice
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~cmokic
Ajmo cure poludite, evo došla sa betice i imamo rezultat 542 !!!
L U D I M O OD S R E C E SKUPA S TOBOM!!!!!!prekrasno,prekrasno,prekrasno!!!!!Znale smo mi!!!!!!!
![]()
osijek draga, iskrene čestitkeeeeeee![]()
Posljednje uređivanje od mare41 : 08.06.2010. at 11:13
Osijek, čestitam od srca!!!!! Bravo bravo bravo!!!!! Baš sam sretna zbog tebe!!! Velika pusa!
Jesam ti ja rekla,ma nemres ti mene prevariti!!!!!!!!
Luda sam od srece i idu mi suze radosnice jer sam stvarno vjerovala da si trudna!Ti si moja zvijezda radosnica!
Velika ti pusa!!!!!!!!
Hvala vam cure, hvala baš sam sretna i vi ste prve koje ste saznale, vi i cure sa pdf-a anđeli, nisam još ni starcima rekla ni nikom!!!
Predivno....i zaista zasluženo.. nakon svega...
![]()
Osijek toooooo![]()
![]()
![]()
osijek,predivna vijest i iskrene čestitke tebi i TM-u...zaslužili ste!!!!![]()
Osijek, krasna beta, cestitam i uzivaj.Znas onu "neko to od gore vidi sve...." Sretno.
Bravooooooooooo Osijek, čestitam tebi i TM, vjeruj mi, za tebe sam bila sigurna da će biti pozitivna!!!
Pusa od nas!!!!![]()
Drage žene!
Objavljujem kavicu sutra poslijepodne! Tko može neka dođe
Za mjesto i vrijeme biti ćete obavješteni- samo recite da dolazite!
Osijek, Snekice, zveknut ćemo i za vas jednu... kavu/ čaj/ sok/ mali_gorki...![]()
tlatinčice za mene možete drmniti jedan gorki, to je dobro za probavu!
ivana 78 moram te ukoriti kakav ti je to potpis molim te lijepo?Ipak si ti čekalica bete!
Ja zvala petrovu irena još na bolovanju, ona druga mi je čestitala i kaže nek ponovim betu u petak pa nek joj se javim. baš mi se i ne da opet u petak vozikanje i čekanje mm će vjerojatno poluditi jer je u zadnje vrijeme ko taxist. ali šta se može sve za naše mrvice. uopće se ne mogu privići na to da sam ja trudna, ženske trudna!![]()
Osijek, ljubim te draga ženo, pa kakvo si ti plodno tlo, fala bogu na modernoj medicini da može preskočiti falšne korake i usrečiti dvoje ljudi najviše na svijetu. Nadam se da je, (opet, sa druge strane i ne, jer je rizična trudnoća), ali ako bude jedno, alaaa, kako će to biti maženo i razmaženo. Pumo te pozdravljam i čuvaj se, ako treba i preležat, preležat.
Ode si natočiti jedan dupli pelin (sad se sjetih da moram staviti led raditi, počele vručine) da nazdravim za Osijek, zai za sve nas trudilice. (bar neka korist dok nisi trudan, možeš po žestici
)
Znaći, fulah betu za stoticu, aj neka..
Osijek čestitam od srca!!! (...brišem suzu radosnicu, psssssssssst!!!... nemojte nikome reći...)![]()
Iskrene čestitke![]()
Danas sam jedva docekala da dodjem do interneta i naravno poskakujem od srece.
Draga Osijekceeeeeestitam od srca! Prekrasna beta!
Tlatincica sitno brojim do pocetka. Jos koji dan.
Sela i ti si jako blizu? Mozda se i sretnemo!
Ivana78 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu betu!
Suzzie bravo za dogovor.
Za sve ostale cekalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke uzivajte na kavi i popijte koju za nas koje ne mozemo doci.![]()
ivana 78 moram te ukoriti kakav ti je to potpis molim te lijepo?Ipak si ti čekalica bete!
S obzirom da je ukor stigao s tvoje strane-potpis je promjenjen!!!
Ali dragi moje, ja od mog tjela ne dobivam apsolutno nikakav znak![]()
E vidiš tako je već bolje, mi navijamo za tvoju betu bez obzira na simptome ili nesimptome!!!
Cure jučer navečer je i mm čitao vaše postove dala sam mu da vidi kakvu podršku imamo s vaše strane i bilo mu je drago...jedino pitao je tko je tm, onda sam mu objasnila što znači tm i mm, a on je na to rekao nisam ja ni tm ni mm ja sam D..i! Malo ssmo se našalili!
Kada u petrovoj rade prvi ultrazvuk ako je beta pozitivna ja sam zadnji put to obavila kod svog gina pa ne znam!?
Cure drage pozdrav svima...
Ja sam malo ko padobranka uletila na vaš PDF, nadam se da se ne ljutite...
Kao prvo, moram čestitati dragoj Osijek na prekrasnoj Ć, drugo nisi ni zaslužila i želim ti da za 8 i pol mjeseci nunaš najslađu bebicu na svijetu.
A sad...jel bi neka od Vas bila voljna meni reći koliko se otprilike u Petrovoj čeka na neki postupak...stimulirani ili prirodnjak?
Mi smo do sada probali na VV-u, pa u Viliju ali na žalost lova nam se prebrzo topi i nećemo još dugo moći kod njih biti pa bi se prebacila u Petrovu jer mi je Patrik obečavajući biolog...do sada je u Viliju čuda činio, pa se nadam da bi tak bilo i u Petrovoj.
I da li oni traže sve nove nalaze i spermiogram njihov???
Hvala puno unaprijed i sretno svim čekalicama![]()
Dobro došla Bab! Na postupak u Petrovoj čeka se ovisno o tome kojeg dr. izabereš i kakva ti je dijagnoza, a i o tome koliko brzo skupljaš sve potrebne papire i nalaze. Moja procjena od 3 - 6 mjeseci. Osobno sam čekala 4 mjeseca od prvog pregleda do postupka, s time da sam bila malo spora s pretragama.
Vezano na nalaze, mene su tražili nove (prije sam bila kod privatnika u postupku), posebno spermiogram.
Nadam se da sam barem malo pomogla!![]()
Osijek, pozdravi puno TM, i nek ne brine više o tm, vm, mm... već samo o tebi i malom prekrasnom biću u tvojoj bušici! NJM, čestitam i tebi!
Bab, na stim. se čeka do 6 mj., naravno, sve ovisi o dr., a za prirodnjak sam mogla ići iz mjeseca u mjesec, možda isto ovisi od dr. do dr. Spermiogram koji oni traže nije frka za napraviti, to TM riješi u ćas posla u njihovom labosu i isti dan je nalaz gotov. Sretno u slijedećem postupku!
Sela, Tlatinčica, Taca70, Sanjička, Suzzie2, Sanja, Mare41, Nana_banana, Sara78, Kiara79, Ivana78...i svim trudnica novim i onima sa malo većim trbuhom, i sve koje sam sigurno i nenamjerno izostavila (nemojte mi zamjeriti) želim vam puuuuno uspijeha u postupcima, pogotovo ovim koji kreću SAD i svim čekalicama koječega, trudilicama, ponizno objavljujem da smo MM i ja se dogovorili da ipak odmorimo do 09. mjeseca, jer da je to bolje za moje zdravlje (na psihu samo zaboravili, nema veze...).![]()
Moja predobra doktorica dala mi je zeleno svijetlo za ovaj ciklus s Klomifenima, ali mislim da ćemo ipak odmarati cijelo ljeto. Ako dr. Š. ovo čita, šaljem VELIKI pozdrav!
E, od sad na dalje, možemo se keksati do mile volje a da ne pomislim "možda je upalilo!"
... a možda vas i uskoro iznenadimo...hihihihi...
Naravno, čitati ću sve vaše postove, ali ću sigurno puno manje odgovarati!
I dok ja odmaram, vi ima da radite!!! Jasno???!!!
...Odoh sad malo na plažu!![]()
Kao i prošli put, trebala mi je ova kava! Curke divne ste
Snekice, razumijem da ti treba odmor i mm je rekao da u ovom postupku kako bude- bude, a ako ne bude, uzimamo pauzu od svega i idemo se voliti.Uživaj u ljetu
Bab dobro nam došla! Cure su ti napisale odgovore, ja te samo želim pozdravitiŠto god te zanima, samo pitaj- uvijek se nađe neki odgovor.
E, Osijek, prije nego što skroz odeš na trudnički pdf samo da ti kažem da i mm kaže da je on mmD
I ne zaboravi- pratimo te!
Curke drage, hvala Vam na dobrodošlici i na odgovorima
Budem ih idući tjedan nazvala pa da me ubace na neku listu. I još jedno pitanje...kod kojeg mi doktora preporučujete ići( ako me uopće budu pitali).
Znam da Vas sad gnjavim, ali svaka Vaša pomoć mi dobro dođe.
Ova vijest da se može ići u prirodnjake relativno često mi je jako dobro došla jer mrzim one periode čekanja između postupaka. Ja sam tip koji bi najrađe išao svaki mjesec u postupke pa makar se i razočarala...
Jel ima na netu broj telefona na koji se mogu naručit?
Hvala još jednom i veeeliiika pusa svim "Petrovkama"![]()
Bab, br je 4604-723.Neka cure potvrde, valjda me jecanje dobro sluzi.Btw. vidim da smo obje u Viliju iduci mj.
Kavica je bila bas ugodna i mislim da se petrovke nikada ranije nisu susretale na kavicama od kada je ovog foruma.To mi je jako drago.
Bab dobrodošla,broj za naručivanje je 4604-723,zoveš od 12-14,a sad za dr.neznam,čuj svaka hvali svojeg "konja",tak da neznam kaj da ti velim.
Curke kavica mi je baš sjela ko melem na ranu,i navijam za novo kafenisanje što prije.
Tlatincice dušo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sutra bude bezbolno i da bude što više js,iako dovoljna je i jedna ali vrijedna.
Cure moje, genijalne ste
Ma zovem ja njih odmah sutra...lako odustanem od termina ako nas sljedeći mjesec iznenadi Vili beba, kaj ne???
Taca,bilo bi mi drago da se uspijemo vidjeti onda tamo...ja računam oko 1-2.7. imat punkciju...
Lijepo mi sve spavajte pa se čitamo sutra![]()
Bab ovaj link ti može pomoći
Osijek, čestitke tebi, D. i ekipi u bolnici.
Ja ono kao padobranac, tu i tamo naletim na forum i eto baš na lijepu vijest!
Osijek od srca iskrene čestitke, želim ti mirnu i dosadnu trudnoću!![]()
Jutro curice!
malo ~~~~~~~~~~~~~ za sve što treba!
Bab valjda će biti uspjeha na viliju pa ti petrova neće ni trebati, ako ne onda će petrova biti ta koja će uroditi plodom!
Ines 31, Jelena, i sve divne cure hvala vam još jednom na podršci prije i nakon bete!!!
MM vas sve pozdravlja!
Tlatinčice to je sumnjivo da nemamo mi istog muža? Što se odlaska na trudnički pdf tiče ne sekirajte se bit ću ja ovdje i dalje, ovdje sam doma!