Drage cure,Sanjicka javlja da joj treca beta 875!!!!!![]()
Drage cure,Sanjicka javlja da joj treca beta 875!!!!!![]()
Sanjicka bravo za betu! Jeeeeee
![]()
Wohow Sanjička!!!
To se traži![]()
Hvala svimaaaaaa!!!!Jos danas da bude super betica i onda dogovaramo uzv.Idem se sada piknuti pa vam poslije javim koliko je!!!!
Ja bi kavicu u srijedu ako je ikako moguce!!!!!!??????????Ako ne onda cu vam javito mobom kad vidim s mm.On je za sutra nesto vec planirao ali mozda ja to uspijem promijeniti!!!!!
dobar jutar svima!!!! mimi81....dobrodošla....netko je napiso da je ovo kokošinjac...ali vjeruj mi neznam di ćeš dobit bolju podršku i najviše naućit. 10 dp......moje cike luduju!!!! mm je sretan....više jer vjeruje da je T u pitanju, a ja sam skeptik zbog klomifena!!!!! Sanjička...iskreno nemam puno saznanja o beti...vidim da tvoja raste i da se sve iskusnije od mene vesele pa sam i ja neizmjerno sretna zbog tebe!!!!!!))) malo sam i zbunjena u Petrovoj su mi napisali nakon postupka da dođem na kontrolu za 2 tj, ako izostane menga doć s nalazo bete, a moj gin mi e reko da nema smisla.vadit betu 2 tjedna nakon izostanka menge......onda kad da ju radim????? ja planiram krajem tjedna napravit test!!!! jel to pametno.....dokle da čekam!!!!
i da...cike mi nisu bile nikad takve, bradavice me nisu nikad bolile....zato se bojim da je klomifen. šmrc(
Posljednje uređivanje od zrinkič : 12.07.2010. at 09:26
moja beta danas je 1766.Bas sam sretna!!!!!!!!Popodne vam javim kad ce mi biti uzv.
mimi dobro nam dosla!!!!!
zrinkic 14 dnt je svima dan za vaditi betu.Ne znam zasto bi vadila kasnije.Ja sam u proslom postupku radila test 11 dnt i bio je pozitivan.A betu sam isla vaditi 14 dnt i bila je pozitivna.Nema potrebe da vadis kasnije!!!!!
Bok zrinkič! i meni piše isto u otpusnom pismu. U petak ti je 14 dan pa onda napravi betu. Ja ću betu vaditi u čet jer im treba jedan dan za rezultate pa da se ne žifciram preko vikenda. I meni je danas 10 dan od t i bole me grudi tvrde su i natečene ali ja uzimam utrogestan pa je to vjerojatno od toga... pozdrav!
čestitam sanjička! baš mi je drago da nekome uspije iz kučne radinosti!!
meni je aspiracija bila u subotu i danas su mi rekli da mi nisu jajne stanice dovoljno zrele ,da se ništa još ne događa ali da su još u kontaktu s spermijima pa da isto sutra dođem kad bi trebao biti transfer pa će viditi je li se što dogodilo.svjesna sam da nema nikakve šanse da mi se do sutra dogodi čudo a je li možda slučajno netko imao što slično i kako je prošlo?
Sanjička savršeno duplanje, to je to!!!
zrinkič beta se uvijek radi 14 dpt, a u otpusnom piše kontrola po izostanku men. sa nalazom bete, barem je meni tako pisalo!
Plavusa, nekad se desi da se kasnije oplode ali tebi je ovo 2.dan od punkcije, vec bi se trebalo znati jesu li ili nisu.To se nazalost dogada a rizik je puno veci zbog ovog degenskog zakona.Koliko ste js dobili?
Sanjicka, mrak beta.Sad se opusti i uzivaj.
Drage cure! Da li je netko od utrogestana imao problema sa zubnim mesom? Mene tako boli daa jedva jedem....Pišite
sanjička....sad i iz aviona se kuži da je to to....aj kak sam sretna zbog tebe!!!! Plavuša: čuda se uvijek događaju....kad meni netko veli da ga sreća ne prati, ja ga pitam: dal kad zastaneš i okreneš se da pogledaš.
moraš vjerovat.......kak sam pametna....a i sama sumnjam u svoj uspjeh postupka!!!! ali eto, na nama se uče i isprobavaju, ako neće ovaj put....znat će bolje za naredni!!! držim fige. mimi....utrogestan, piješ ili vaginalno? ja vaginalno...tak da ne vjerujem da on kod mene tim putem djeluje na cike....bojim se da je to od klomifena!!!! kaj misliš?
nekak sam se nadala drugačijem odgovoru....zar misliš da je moguće, mislim da mu je svrha da djeluje na maternicu.........misliš da može djelovati tako da utječe na cike???? logičnije bi mi bilo da dođe do takvog djelovanjo ako se pije...pa putem krvi!!!!!!!....a možda...)) ha? s čim su ti stimulirali?
mislim da je to za oralno, a za vaginalno da nema nuspojava!!! ali ne tvrdim 100%
pazi...imam 2 kutije utrića u torbi......nuspojave: piše samo za oralnu primjenu vrtoglavice ili pospanost!!! sve sam pročitala nigdje se ne spominju cike!!!!!)
nemam pojma ni koliko su mi izvadili ni koliko ih ima,samo mi je rekla da nisu dovoljno zrele i da se ko još ništa nije dogodilo a da dođem ujutro kad mi je transfer pa će vidit,da su još spermiji s njima,a radije bih da su mi odma rekli nema šanse pa da idem doma a ovako moram ko budala čekat da mi na kraju reču isto.
Jedina razlika izmedu vaginalnog i oralnog uzimanja utrica je da je malaksalost vise izrazena kod oralnog a bolje djeluju vaginalno.Svi ostali simptomi su individualni kao i kod svih drugih hormona.
Sve ti je to individualno Zrinkič,ali u vecini slucajeva grudi nabubre,bole,imas plave zilice po njima,sve to od progesterona.Tocnije Utrogestana.
Jajnici znaju pikati.Uzimati oralno preporucuju samo u danima izmedju punkcije i transfera i omaglice i vrtoglavice su normalna stvar tada.Vaginalno
nije bas prakticno i higijenski (rukavice,maramice,dezinficijens),ali je najbolji efekat.Sve budes ti jos naucila,malo surfaj po temama,svasta ces naci.
Nema te teme koja nije vec prostudirana u detalj...puno uspijeha!!!
Plavusa007 to ti je bolja varijanta da se nista ne nadas a onda da te ugodno iznenade..I kod mene je ovaj ciklus slicno,a kako ce zavrsiti vidjet
cemo.
Sanjicka tebi sam vec juuuhuuuc cestitalana krasnom duplanju,a kavica
u srijedu mi odgovara.Ako se nitko drugi ne pridruzi,budemo samo ti i ja...![]()
hvala....iskreno...ipak sam se malo nadala da sam možda T....ali ipak to je vaginalno!!!!!!! jedino mi je logično klomifen!!! da je on uzrok!!!! možda da sutra napravim test ujutro....da se smirim!!!.
Sanjička ti si moj junak! Cmok!
Zrinkič nemoj se toliko opterećivati, samo ćeš se naživcirati, a od toga nikakve koristi. Svi mi želimo da simptomi koje imamo nakon inseminacija i transfera znače trudnoću i nekad to zaista i bude trudnoća, ali simptomi su preslični da bi ih lako mogla razlikovati. Zato nemoj toliko razbijati glavicu i uživaj, sve će doći na svoje!![]()
ah suzzie,,,,,znam da me nekad treba našpotati pomalo....odnosno spustit na zemlju....nadam se...nemogu da se ne nadam, pogotovo kad doma vidim muža kolko se veseli cikama jer misli da sam trudna!!! on nije svjestan tih svih hormona, utrića ...i kakav to utjecaj može imati ili nuspojave....do sad je mislio kako je sve u mojoj glavi, a sad osjeti i u svojim rukama!!! bojim se najviše njegova razočarenja!!!! znam da će biti upravo onako kako mora biti.....drage moje ja sam preboljela opaku bolest...i bila sam strpljiva, ali drugačije je kad nešto svim srcem želiš!!!! pusa svima!!!
Plavuša držim fige da se ipak oplode!~~~~~~~~~~~ Molim te javi rezultat!
Zrinkič i meni su grudi znale nabujati od utrića ali tebi je već 10 -11 dan od postupka. Možda i možeš napraviti test? Čisto da te umiri.
Mimi za oticanje zubnog mesa kao nuspojavu nisam čula. Budući da je tako jako, možda da skočiš do zubara da ti da neku tekućinu za ispiranje, ili probaj sama s kaduljom.
Sanjička još jednom bravo za tebe, tm i vašu sreću!
Za kavicu se još javim...
Nisam se jucer javila,nisam se nista dogovorila s muzicem(nepopustljiv je!!!!!)
Zato sam ja ipak za kavu u srijedu.Nadam se da cete svi doci(sela,suzzie,tlatincica,Sanja1,taca....)
Cula sam se jucer s dr. i moj uzv ce biti u PETAK.Ne moram vise ponavljati betu.Ne znam da li je vec moguce cuti srceko????Osijek ti si trudnica,kada se tebi culo srceko????
Ne znam uopce koji mi je ovo tjedan kad nemam te cikluse sredene.Bas me zanima kako ce to izracunati!!!!!!
bojim se radit test....voljela bi prespavat ovaj tjedan........boli me trbuh ko da ću dobit!!!! mm samo šuti i teško mi je takvog ga gledat...stalno se zaokuplja s nečime, a kaže o ovom ćemo razgovarat u ponedjeljak......hvala Bogu da imam Vas!!!!! dala bi sve na Svijetu da bude plus..makar sumnjam!!!!!
zrinkič nije mi namjera bila špotancija, samo savjet, nažalost malo iskusnije cure, da probaš nekako smiriti sebe. Znam kako je to, osluškuješ svaku promjenu na tijelu i nadaš se, a opet, s druge strane razmišljaš o negativnom ishodu jer se bojiš razočaranja i misliš da se trudnoća događa samo nekom drugom. Ovaj forum pokazuje da ima lijepih završetaka i da se trudnoće događaju upravo nama, samo treba strpljenja.
Sanjička dat ću sve od sebe da dođem na kavicu!
ja sam u zg u čet ujutro, idem vaditi hormone, tako da uživajte na kavici![]()
Sanjička meni se sa 5+2 nije još vidjelo da kuca, ali sa 6+2 se vidjelo iz aviona! Ne brini ako ne znaš kada je bila ovulacija ili nemaš redovito odredit će ti prema veličini ploda koliko si zapravo trudna!
Netko je spominjao zubno meso, ja sam u zadnjoj trudnoči imala skroz problemasa zubnim mesom stalno mi je krvarilo na najmanji dodir, a pred kraj je bilo već dosta otečeno da je magao skužiti netko kad bi bolje pogledao! U ovoj T nemam problema s tim!
ma suzzie...znam da nije bila špotancija, možda sam se grublje izrazila.......mislim da se razumijemo....nažalost to je iskustvo i to je ono što moram čut i bit spremna na sve....hvala ti.
pusa svima!!!
Drage cure, hvala na odgovorima za zubno meso. Špricam ga propolisom pa je malo bolje ali još me boli. Bilo bi lijepo da je to znak trudnoće...
Pusa svima, good vibrations!
Joj Sanjička kak je to ljepo čitat da ti čekaš svoj prvi trudnički uzv.
Zrinkič~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da je to toi da ćeš nas i ti uskoro obradovat ljepom betom.
Ja bi mogla u srijedu na kavu ali tek negdje oko 7,pa ću prvo nazvat neku od vas da provjerim da li ste se razbježale ili još kafenišete.
Pusa svima.
Curke, da li se beta treba vaditi natašte rano ujutro ili to nije važno?
Sanja moze i u sedam,ti se javi mi cemo sigurno jos u to vrijeme biti tamo!!!!!
mimi ne moras biti na taste ali krv ti se svugdje prakticira vaditi ujutro.Sad jel ce to biti u 7,8 ili 9 to ovisi kako tebi pase!!!!!!
sanjička....jel nalaz gotov isti dan??? ja zvala danas sestru Ivu...rekla mi je da ju svakako napravim u petak ili ponedjeljak i nek se javim!!!! ako će bit pozitivna da ćemo se dogovorit za ponavljanje, a ko će bit negativna, da će onda s eona dogovorit s nekim od doktora za dalje......!!!
mimi....kej smo nas dvije ovaj tjedan u akciji izvjesnosti i neizvjesnosti???? ak sam dobro povezala.... kako si, kak se osjećaš, kaj osjećaš ili predosjećaš?
Posljednje uređivanje od zrinkič : 13.07.2010. at 14:33
zrinkič...nalaz ti je sigurno gotov isti dan!!!
Ja sam znala zamoliti tamo i bio bi mi gotov za sat vremena.Ja bi otisla na kavu i vratila se za sat vremena i onda do sestre!!!!!Jos malo,jos malo......bit ce to sve super!!!!!!
Jesmo, čekamo....petak. Osjećam se dobro, ne predosjećam ništa...mm se nada više nego ja...mene ubijaju sve moje prethodne dijagnoze i pokušavam sve okrenuti na bijelo ali mi nekako nejde.
Žao mi je što mnogi znaju da sam u postupku (ne mojom voljom) pa ne znam kako ću se nositi s njima ako nalaz bude negativan.
da...i mene u biti najviše brine mm!!!! mene boli...ko da ću dobit, jutros su me bolili ...mislim bubrezi...kad sam se probudila...naotečena sam u licu...imam vrećice pod očima, i danas kad sam pojela gablec na poslu...ulovila me neka muka. nervoza lagano, i slabost. a kopka me sve to sad lagano......moji svi očekuju vijest....pale svijeće..bla,bla. a ja bi samo da mogu sve prespavati!!!!
Draga zrinkič moramo biti jake! mene danas zvali moji s posla da misle svi na mene iako nikome nisam ništa rekla. Bilo bi bolje da sam se vratila na posao, ovako sam sumnjiva. Radije bih da nitko ne misli na mene...da me puste u tome svemu da se nosim s time sama i da me ne žale
Zrinkič jesi ti na kraju radila test ili ne?
Pozdrav!!!Vruc,vruc,vruc dan!!Nadam se da si ga znate ohladiti.
Sutra onda kava.I ja bih voljela kasniji termin zbog vrucina,a i nekih drugih stvari.Ali u principu mogu vec i iza 17.
I svidja mi se da ovaj put meeting point bude Trg,pa ce kava biti ili Bogoviceva ili Tkalciceva..
I jos nesto,ja sutra mijenjam potpis,kako ce glasiti jos ne znam..![]()
Sanjicka svidja mi se tvoj novi potpis,sto li ga skakucu majko mila...suuuper
Evo ja se vratila sa pregleda sada smo 9+3 tt, veliki smo 30 mm i mahali smo mamici dok smo se slikali!!!
Budući moja gin. ide na godišnji napravit ću jedan pregled u petrovoj između!
Uglavnom sve ok, jajnici su se isto smanjili, jedino mi je krvna slika na donjoj granici i tlak nizak, ali lako za to!
To je tako lijepo Osijek!!!!!Svako dobro!!!
Cure moje svima
Uh sto mrzim ove menge poslije stimulacije. Inace imam bolne mens. ali ove su za poluditi. Cijeli vikend sam bila koma.
Zrinkic i Mimi81 ~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasne bete
Posebne ~~~~~~~~~~~~~~ za nase trudnice Sanjicku i Osijek
Plavusa007 ~~~~~~~~~~~~~ da je danas ipak bio transfer
Sela drzim fige za sutra i novi potpis![]()