Stranica 46 od 51 PrviPrvi ... 364445464748 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,251 do 2,300 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Cure drage, Zrinkić, Mimi držim fige za veliku betu ...

Pinny meni je M poslije stimulacije bila totalno bezbolna, maltene nisam ni osjetila i grudi me od tada uopće ne bole pred M... Ali ni malo... Prije su me raskidale prije, ali sada ništa, a već je prošlo 5 mjeseci ...

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sela mislim na tebe i nadam se da ces mijenjati potpis!!!!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    plavuša ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za transfer!!!!!
    Osijek kako je lijepo citati tvoje postove!!!!!!!
    zelim tebi i tvojoj bebici sve najnajnaj,a tm da vas pazi i mazi sto vise!!!!!
    zrinkic i mimi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete!!!!!!!!!

Veselim se danasnjoj kavici i meni onda pase iza 5(moze pola 6 na trgu kod sata?)
    Pusa,vidimo se...........

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

sanjička...nisam radila test....nit se usudim, a i jučer sam konačno pročitala brošuricu ( bilo je nevrijeme, pa smo iskopčali TV iz struje da nešto ne pregori, a ni vani nismo mogli ništa raditi)...nema smisla radit test zbog štoperice, mogo bi bit lažno pozitivan. piše i da u stimuliranom ciklusu nema smisla mjerit BT...ali mi nije jasno da li se to odnosi i na period poslije ovulacije...za sad je moja stalno oko 37. a mjerim ju nekad i po tri puta....probudim se u bilo koje doba noći i automatski stavim toplomjer u usta...pa se tak probudim nakon nekoliko sati!!! i opet ispočetka!!!!! tak sam neka nervozna!!!! jutros sam se posklizla jer mm nije obriso pločice nakon sinoćnjeg tuširanja i razbila si tri prsta.....stavljala sam utriće i rasplakala se koliko me i sve to već peće i boli!!!! baš sam se osjećala jadno. sva sreća da imam Vas sve!!!! sve vas volim, toliko ste sve pozitivne i toliko sve proživljavam s Vama........ i sreću i tugu i radost i veselje!!!! još dvije noći moram spavat ( tako moja nećakinja broji vrijeme ) do mog događaja...ajme!!!!! razmišljala sam napraviti test.....da budem spremna za betu...jer znam da neću moć suzdržat osjećaje...bojim se onih negativnih!! ali mi je ta teorija pala u vodu!!!! mimi....u petak ću si zamislit da se držimo za ruke...mislit ću na tebe Sanjička.......Osijek...mislit ću na tvoje malo srčeko koje kuca......ajme kolko me osjećaji peru!!!
    jesam se raspisala.......pusa svima!!!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dobro jutro svima!
    Hvala Svima na podršci i pozitivnim vibracijama. To je dobar osjećaj. Zrinkič savjetujem ti da napraviš plan A i plan B pa ćeš možda lakše proći kroz vađenje bete. Tako sam si ja nekako olakšala. Koja je tebi točno dijagnoza? Ove cure kojima je problem kod muža više manje uspiju doći do bebe čini mi se vrlo brzo.
    Još jedno pitanjce jel zna netko kod transfera da li se može tražiti od njih koliko embrija želiš da ti vrate i da li u Petrovoj imaju običaj vraćati embrije i 5. dan?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Eh da i žao mi je da nisam u zg, baš bih s vama na kavu..

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mimi...kod nas je sve ok....imam i svoju ovulaciju....hormoni...školski, jajovodi prohodni...mm normozoosperma, na inseminaciji je bili 13 mil, doktor je reko da je spermiogram odličan sa inseminaciju kad smo ju radili. plan A se malo promijenio....čekam betu u petak, a plan B je da će sestra Iva odmah dogovorit s nekim od doktora za dalje...ali odmah naredni ciklus!!! a ti....koji su tvoji planovi?
    ovo s embrijima...ovisi kako se razvijaju...mislim da prakticiraju 2 ali ima slućajeva da vrate tri....mislim da se to u tijeku dogovara sa doktorom i biologom!!!!
    Posljednje uređivanje od zrinkič : 14.07.2010. at 09:25

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

meni je plan A dobit veliku betu, a plan B je javiti u Petrovu da nisam trudna i pokušat dogovoriti pregled ako ne sljedeći tjedan onda na jesen a do tad guštirat maksimalno u ljetu. Kaj mi drugo preostaje...

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

I još sam htjela reći Zrinkič skroz sam pozitivna što se tebe tiče...već sad bi mogla ostati trudna...ako ne sad onda vrlo, vrlo brzo!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sela??? Sorry, malo sam nestrpljiva...
    Zrinkič, Mimi81 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeeeeeeliku teeeeeetu beeeeeeeeeeeetu!
    za sve koje su opet na čekanju!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

aj mimi....čiri bu čiri ba! ....ti sutra vadiš betu????? snekica i svima hvala na ~~~~~~~~~!!!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mimi....jel imaš ti kakvih simptoma.....mene kad si legnem čudno boli u trbuhu i križa...ko da sam nategnula neki mišić....tak se osjećam!!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Plavusa, kako si?
    Cure ja danas nikako ne mogu na kavicu, kuca mi puna dragih gostiju.Pusa svima.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Draga Zrinkič, ja ti idem vaditi betu u pet jer su mi rekli da ipak mogu dobiti nalaz taj dan...nemam simptoma, tu i tamo me nešto pikne u jajnicima i maternici ali to je sve. Probaj biti što smirenija, radi nešto da ne misliš na betu. prava se javila a stalno na forumu...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a ja sam ti na poslu!!!!! pa forum je pozitivan....bolje da tu ovak...nego da držimo u sebi, mislim da je veća sekirancija!!!!

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Drage,evo i mene!!!
    Velka sam ja cura i kod mene je sve bilo savrseno ok.
    Dolazim na kavu prposna,osim ako me sunce ne smlavi cca pol 6.
    Pa cemo si pricati.Jedva cekam Sanjicka da mi otkrijes svoju
    veliku tajnu?Jel bio neki specijalni polozaj il slicno???
    Hajde cure,Sanja1,Suzzie,tlatincica i sve koje mogu nacrtajte se
    pod sat u pol 6 na trgu,makar bi ja radije kod knjizare Ljevak,zbog hlada.
    pusac

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

drage moje...mene poprilično boli trbuh...sjedim raskopčanih hlača na poslu.....ali nije ona tupa bol kao pred mengu...i uvijek bi me bolilo taj dan kad bi i dobila, a mene ovo bolucka već par dana...već razmišljam da sutra odem vadit betu....da se riješim muka....noćas sam spavala sa obje ruke na trbuhu...ko da čuvam nešto!!!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Joj jedva cekam detalje Sela!!!!!!!Tu mi samo stavljas neke bube u usi i onda budem nestrpljiva da sve saznam!!!!!
    Suzzie ce nam doci,Sanja je rekla da moze oko sedam a tlatincica se uopce ne javlja.....

I moze kod knjizare,imas ti pravo,tamo je ipak hladovina.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

malo vibri za Zrinkič i za Mimi81~~~~~~~~~~~~, alaa curke, jeste nabrijane, sječam se i sebe takve prvi puta kad sam čekala 12 dpt i nisam mogla vjerovati koliko ima minuta u danu i kako dani sporo prolaze. SAd kad idem 3. puta, puno će mi biti lakše.
    Vidim da spominjete bojazni zbog reakcije okoline, mi smo prvi puta rekli svima pa mi je bilo koma kad sam morala pričati svakome ispočetka šta se dešava. Nije mi bilo čak toliko teško doživjeti negativnu betu, koliko me je pogađalo kako reagira okolina. A jadni i ti ljudi oko nas, kako se postaviti... Drugi puta znalo je 2-3 ljudi, a drugima sam kasnije rekla ako bi naletila tema i ako bi bila raspoložena. Zato mi VIŠE NE GOVORIMO!!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Steta sto nam taca ne moze doci,ali vec cemo nadoknaditi.....
    Zrinkič....ja vise volim znati istinu odmah i sto prije se s njom pomiriti a ne se ubijati u pojam sa svim mogucim pitanjima kaj bi bilo ili ne bi bilo ili razmisljati o svim mogucim simptomima koji mogu biti povezani sa svime i svacime......Ja bi vec napravila test bez obzira na sve.A sto se tice bete nju mozes i sutra napraviti.Moras biti svjesna svih uspona i padova i moras biti jaka jer te inace to sve jos vise baci u nazad.Mislim,ja sad govorim o onome ako je negativno.A moze biti bas suprotno i sve u najboljem redu.-Mozda cemo bas slaviti s tobom.
    Bee cool

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Netko je pitao o broju vračenih embrija i koji dan!
    Oplođuje se 3 jajne stanice, naravno ako ih ima toliko, sve što se razvije se vrača, ali vi imate pravo odbiti recimo da vam vrate tri i tražiti dva ili jedan.
    I da rade se transferi i treći i peti dan ovisno o procjeni biologa! Meni je transfer bio 5 dan!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ok...kad ćete vi danas kafenisat...meni je uletilo da moram u grad....Križevac....kupit ću test i napravit ga popodne....ja isto volim znat na čemu sam da prije krenem dalje.....neznam kaj mi je sad!!! a okolina....neznam vjerojatno je prvi put tako....ako ću morat dalje....vjerojatno ću isto postupit...da neću govoriti nikome. kak sam navela...bojim se da zbog štoperice ne dobijem lažni plus.......ali kad se duboko zapitam....bit će minus...ko i svaki put do sad.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

A nemoj biti tak negativna!!!!!!!PLIZ
    Mi cemo bit na kavi od pola sest pa do pola devet ziher.....
    Zasto mislis da zbog stoperice dobijes lazni plus?????Ne kuzim,nisam to jos cula nikada!!!!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
    malo vibri za Zrinkič i za Mimi81~~~~~~~~~~~~, alaa curke, jeste nabrijane, sječam se i sebe takve prvi puta kad sam čekala 12 dpt i nisam mogla vjerovati koliko ima minuta u danu i kako dani sporo prolaze. SAd kad idem 3. puta, puno će mi biti lakše.
    Vidim da spominjete bojazni zbog reakcije okoline, mi smo prvi puta rekli svima pa mi je bilo koma kad sam morala pričati svakome ispočetka šta se dešava. Nije mi bilo čak toliko teško doživjeti negativnu betu, koliko me je pogađalo kako reagira okolina. A jadni i ti ljudi oko nas, kako se postaviti... Drugi puta znalo je 2-3 ljudi, a drugima sam kasnije rekla ako bi naletila tema i ako bi bila raspoložena. Zato mi VIŠE NE GOVORIMO!!
    Ja isto ne bih govorila ali kad moram biti na bolovanju od 1. uzv a uzela sam bolovanje i nakon et zbog prirode posla. kako svi znaju da sam 2 puta bila na operaciji i znaju da još nemam bebe a trudim se pretpostavljaju da iz toga razloga doma mirujem iako nikome nisam ništa rekla. ako test bude negativan reći ću im da su to bile samo neke pretrage u zg. Zapravo to sam im već i rekla jer teško je pričati o dijagnozi, barem meni je.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj osijek prvotno napisa Vidi poruku
    Netko je pitao o broju vračenih embrija i koji dan!
    Oplođuje se 3 jajne stanice, naravno ako ih ima toliko, sve što se razvije se vrača, ali vi imate pravo odbiti recimo da vam vrate tri i tražiti dva ili jedan.
    I da rade se transferi i treći i peti dan ovisno o procjeni biologa! Meni je transfer bio 5 dan!
    Na temelju čega oni određuju dal će vratiti embrij 3 ili 5. dan? Jel 5. dan skidaju zonu pelucidu?

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

sanjička.....pa kad štoperica je hcg!!!!! mimi....ja sam na poslu rekla da idem za bebača...i strepe skupa s menom i šute skupa s menom. ja sam 10 godina radila u jednoj firmi...za koju se u tjedan dana skužilo da jako loše stoji.....meni se ukazala prilika i otišla sam...tak da sam u novoj od 01.01. ove godine....nisam mogla da ne velim istinu jer su stvarno korektni!!!!
    sanjička...danas mi je 11 ili 12 dan od postupka......27 dc....ja ću ka napravit popodne!!!!! ha?

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Zrinkič, 12 dan nakon transfera? ja bi radila betu, a test je optional, (ja sam radil, bio minus pa sam se deprala dodatno, al radila bi opet hehe)

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

A gdje nađe da je štoperica hcg?, evo, ja čitam na papiru od Ovitrella, to sam ja dobila, "Djelotvorna tvar je koriogonadotropin alfa... šprica sadržava 250 mikrograma iste..." još neke pomoćne tvari, nevažno

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Zauzeta, štoperica ti je Humani korionski gonadotropin, - to ti je HCG. - hormon trudnoće. Daje se kao podrška, priprema organizmu na trudnoću - nakon transfera. A kao štoperica služi za sazrijevanje jajnih stanica.
    Posljednje uređivanje od AuroraBlu : 14.07.2010. at 14:39

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ali do danas se taj hcg vec izlucio iz tvog organizma.Ja sam mislila da zbog neceg drugog ti pricas......Napravi taj test i znat ces na cemu si,bit ces mirnija,neces se toliko preispitivat.
    Drzim fige!!!!!!

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nakon 5 dana ga više nema u organizmu - zato, Zrinkič - vrijeme je za test!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Što je beta hCG?
    hCG je humani korionski gonadotropin. To je hormon kojeg proizvodi posteljica za vrijeme trudnoće. Kućni testovi na trudnoću napravljeni su kako bi ga detektirali. Ovo prepisala. Alfa hcg ima različiti raspored aminokiselina, pa brijem da su to dva različita proteina ili kaj već (bilo je to davno kad se učila bilolgija) Btw, zadnje kaj sam čitala o beti hcg da se koristi kao isprobano i dokazano stedstvo za zdravo mršavljenje, tj da stimulira tijelo da troši salaste naslage na stomaku i bedrima, ono naše abnormalno salce hehe, da mi ga se dočepati, ima i homeopatskuh pripravaka, al u amerike, a di smo mi od njih...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

aurora....hvala...ja čitala jučer u Rodinoj brošuri....već sam mislila da sam krivo pokopćala!!! napravit ću ga!!!!!!!! najkasnije sutra ujutro javljam rezultat.a u petak beta!!!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Navijamo za tebe zrinkič !!!!!!!
    Samo naprijed........

AuroraBlu avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Alfa ili beta, ovdje je naglasak na Hcg. (radi se o hormonu ) Probaj napravit test na trudnoću odmah nakon štoperice, dakle, na dan transfera - i dobit ćeš debeli plus, lažni, naravno. Hoću reći, test detektira HCG, ne radi razliku u alfa ili beta.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Zauzeta imaš pp.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

jutro cure!!!
    napravila sam test.....debeli minus!!!! napravit ću u petak još betu!!! nisam uopće bila svjesna koliko se nadam...dok nisam osjetila bol minusa. mm se rasplako jer je bio siguran da sam T. sad imam još više razloga da Vam se svima divim još više. makar sam od početka znala da je krivo...meni folikuli pucaju 14 dc a AIH je rađena 16 dc....po mojoj računici prekasno. sad znam kako ću se postaviti....govorit ću i sugerirat jer znam da i oni pogađaju i nagađaju!!!! kad će mi (.)(.) splasnuti....smetaju mi????

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Zrinkič draga, nemoj biti tužna. Vidjet ćeš još što će ti reći beta. Ovi testovi mogu i ne moraju biti pouzdani. Ako i nije došlo do trudnoće ti i MM ste zdravi i sigurno će ubrzo doći i bebica...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mimi...nadala sam se da si tu!!!! nemogu ne bit tužna! na testu piše da se radi na dan mjesečnice,,,,,nije pisalo da može i 3-5 dana prije očekivane menge. 03.07.je bila AIH...to je 0. dan...onda je meni tek danas 12 dan od postupka, a i implatacija se dešava do 12 dana....postoji još malo nade. kak si mi ti?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo ja sam dobro. Rastužio me tvoj mail pa nisam imala hrabrosti napisati da sam i ja jučer, od silne priče oko testova, išla i sama napraviti test. I ispao je pozitivan. I napravila sam još jedan jutros, i on je pozitivan. MM i ja smo bili jako sretni jučer. Sutra idem vaditi betu pa se samo nadam da će biti dovoljno velika. Nadam se da te nisam povrijedila svojom porukom. Kad sam se probudila odmah sam htjela na forumu napisati da je plusek, ali onda sam vidjela tvoju poruku...
    Ništa ti ne brini, ako nije sada biti će drugi puta a ovo ti je iskustvo više.
    Ja sam još u šoku, ne znam kaj da mislim....ne vjerujem još uvijek...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

aj mimi...sretna sam zbog tebe...baš mi je drago....bila si mi nakako zatajna...pa sam se i nadala veselom ishodu....daješ mi nadu!!!! čestitam tebi tm i iskreno ti želim veliku betu i da sve bude ok!!!! iskreno....sad su mi se osjećaji totalno pomiješali.....tvoja sreća i moja tuga!!!!! a nemam di otić pustit suze....na poslu sam!!!!
    a htjela sam te i sama pitat za test...kod tebe je ipak bio transfer...pa ranije dođe i do povišenog hcg-a!!!!!!
    Posljednje uređivanje od zrinkič : 15.07.2010. at 08:40

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

tako je i meni, ne znam jel bi se veselila zbog sebe ili bila tužna zbog tebe...hvala ti na dobrim željama...jučer sam popodne plakala više od muke jer sam mislila ništa neće bit od mene. I onda kupim test i on mi kaže II. Još ne vjerujem. Velika pusa tebi!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Jedino kaj cijelu noć nisam spavala jer me užasno boljelo zubno meso pa idem danas zubaru...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

joj...uživaj.....sredi to kod zubara, sutra čekamo betu...i navijamo za srčeka!!!!!!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Imam još jedno pitanje. Htjela sam ići obojati kosu jer sam sjeda pa imam izrast. kako sam izgleda trudna napravila bih to prirodnim bojama iz ljekarne pa me zanima vaše mišljenje?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mimi81,ti si zivi dokaz onoga sto sam ti vec napisala, da su ti godine glavni adut i da FSH nije takav crnjak kao kad si starija.Sada cekamo bnetu i navijamo da nbude veeeelika.
    Zrinkic, uspjeh AIH je tako mali da bih ti preporucila da ne gubis vrijeme i da sto prije dogovoris IVF.
    Cure, nadam se da ste uzivale na kavici i dobro se izbrbljale.Pusa.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

taca hvala ti. Stvarno su me zabrinuli ovi moji doktori svi mogući i nemogući ali sad vidim da se čuda događaju! Želim i tebi čudo i to već u ovom pokušaju...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dbrjtr,virtualke!!!
    Cestitke Mimi81-sad cemo navijati za krasnu betu!!!!!!!!
    Taco zaista smo se ispricale,bile smo u formi unatoc sparini i vrucini.Kao uvijek nedostajala je tvoja
    educirajuca i uravnotezujuca uloga u nasem kruzoku.Nemamo zadnje info o tebi...
    Svima pusa

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mimi, čestitam tebi i TM, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veeeliku betu!
    Zrinkič, vadi betu 14. dc! I neka te ipak ugodno iznenadi!
    Posljednje uređivanje od Snekica : 15.07.2010. at 09:45

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

taca...to i planiram!!!! mimi...moja kolegica se u trudnoći nastavila farbati jednom mjesečno...i sve je bilo ok. znam da nije birala prirodno ili kemiju, bitna joj je bila boja a uvijek su bile tipa garnier i to. kaj ti je ja sam prije cca 2 god.kad su mi rekli da tumor u sinusu nije samo tumor, u roku dva tjedna posjedila 30%......ja nemogu bit bez farbanja!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mimi čestitke!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •