Stranica 49 od 51 PrviPrvi ... 394748495051 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,401 do 2,450 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    sanjička....ti si moj uzor!!!!!! mimi....sve će to bit u redu, probaj se opustit...uzmi neku knjigu ili film....ugađaj si i mazi bušu!!!! to isto nek i tm radi!!! Plavuša....di imaš tekućinu?????? kod mene je ostala nepoznanica slobodna tekućina u Douglasovom prostoru.....radila sam tumorske markere....koji su bili ok....doc je rekla da nije s gin strane...možda zbog crijeva, na CD se nije vidilo!!!!! ja mengu još nisam dobila, trbuh me rastura. ibuprofen od 800 mg jedino pomaže. od keksa ništa, već ne pamtim....toliko mi se sve od utrića iziritiralo, peče, svrbi i boli!!!! katastrofa.
    ja ti neznam baš objasnit gdje mi je sve tekučina,uglavnom koliko sam skontala dr plivaju mi organi u toj tekučini i moram mirovat da se ne bi što okrenulo,jajnici sigurno plivaju,to sam vidila! ta voda može prema plučima i onda se počme otežano disat ali svom srečom dišem normalno. 5 kg sam dobila a to je vjerovatno sva ta voda koja sad kruži u meni!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ajme Plavuša....čuvaj se, miruj....nemoj se zezat s time. možda si ipak trebala u bolnici to odležat!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

cure...kakva su vaša iskustva s mengom nakon AIH, stimuliranog???? ovo je čudo, a ne menga......ko da oprostite na izrazu...gnoj s krvlju ide iz mene!!! jel to normalno??? imalo??

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Gnoj?????
    Zrinkic to su ti komadici zadebljanog endometrija i sve je to u vecini slucajeva normalno.Navikni se na malo obilnije m,ali najvjerovatnije ce ti, ako je takva, lit 2 dana i onda ce stati postepeno.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

A ti se Plavuso pazi i cuvaj..

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

a Sela....žuto gusto s krvlju....kvržice neke!!!! meni inaće menga traje 2-3 dana i da nisam picaj..... potrošila bi po ciklusu 2 uloška!! a ovo je zbilja jako!!! i jako jako boli. to je ono za svako dobro neko zlo!! proći će i to!!
    Posljednje uređivanje od zrinkič : 20.07.2010. at 13:50

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

zrinkič. kako misliš žuto, čuj, a da odeš sutra izvadit krv da vidiš leukocite, možda je kakva upala u pitanju?

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj ZAUZETA prvotno napisa Vidi poruku
    zrinkič. kako misliš žuto, čuj, a da odeš sutra izvadit krv da vidiš leukocite, možda je kakva upala u pitanju?
    Ma da samo izvaditi krv....Ja bi i otisla na pregled.OBAVEZNO-nekako mi to ne zvuci normalno.....
    Nemoj se zezati s takvim stvarima!!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Sanjicka jos jednom i zelim ti da uzivas u trudnoci!

Zrinkic za ovo zuto ne znam, to mi nikada nije bilo, ali meni su poslije postupka uvijek obilne i uzasno bolne menge i takodjer bude tamno smedjih komadica.

Plavusa odmaraj i kako su ti cure rekle pazi se

Svima saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~ i trudnicama i curkama na ljetnim kucnim radinostima

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

A zašto meni nije bila obilna? Doktor mi je rekao da ako dobijem M poslije postupka da se naoružam tabletama jer ću umirati od bolova..... Na kraju ni jednu tabletu nisam popila jer niti mi je curilo kako treba, niti me bolilo..... A uvijek me rastura od kad sam dobila prvi puta ... Već sam pisala da me od onda grudi uopće ne bole prije vještice ...

Jučer sam se dogovorila da idem na dogovor i po injekcije 16.8., 4.9. trebam dobiti i onda smo trudni ... Kako to lijepo zvuči... Joj, koliko nade ulažem... To će mi biti treći IVF, drugi stimulirani .....

Svima vama šaljem punooooo pusa i nadam se da ćemo najesen sve biti trudne ...

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

pozdrav curke!!!! a je vjerojatno je upala....zvala sam svog gin.....reko mi je da dođem kad završi menga. a ja sam u jako kratko vrijeme radila Hsg,taj ciklus i ciklus poslije smo pratili folikulometriju i odmah išla na AIH...pa utrići.....valjda toooo much za gospođu!!!! a i imala sam simptome prije menge!!!! imam pitanje za vas...možda nije direktno vezano za temu, ali svakako ima veze. u mojoj okolini ima žena koja radi bioenergiju po Domančiću.....(svekrva je moje šogorice)...rekla mi je da bi mi voljela radit terapiju...otvorit auru....i dozvolit energiji da mi iscjeli organizam. znam da sam puna svega....zbog posla...pa sad ovo...nekako imam osjećaj ko da me treba očistit iznutra,a opet nisam nikad pribjegavala takvim stvarima. makar sam mišljenja da mi nemože odmoć......mm mmi kaže da nek ne lebdim oblacima .....da ostenem na zemlji!!!! kaj vi mislite, imate li iskustva? rekla je i da mi može pomoć da zatrudnim jar da je kod mene sve u glavi!!!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hej, Zrinkič, samo ti odi na bioenergiju, dapaće, bilo je slučajeva da su parovi dobili bebicu nakon toga. Pa to je staro znanje, starije od uobičajene medicine, zna se da smo energetska bića. I ja ću ići kod jednog lika tu kod nas. a naši mužići nek se ne zamaraju stvarima koje ne kuže ili nek malo više čitaju.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Kriistiina sve je to individualno. Sto bih ja htjela da se vise ne sopam tabletama protiv bolova kada imam mengu.

Vidim po Selinoj listi da ce nam deveti mjesec biti buran. Unistiti cu tipku za vibranje na kompu.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Pozdrav,cure!!!
    Ljeto nam se naveliko usuljalo na forum...i moram priznat da nekako jedva cekam da prodje..
    Mimi81 kakva je beta danas??

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I ja jedva čekam da ljeto prođe iz dva razloga. Prvo zato što mi je vruće, a ne mijem na kupanje nego po cijele dane provodim u vručoj dnevnoj, na godinu je klima definitivno na redu. A drugo da mi vi drage moje krenete u postupke i počnete javljati plusiče! A i što više vrijeme prolazi ja sam bliže ciljupa mi je i zato drago da vrijeme što prije prođe!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Joj i meni je sad nekako čudno preko ljeta,sve je nekako utihnulo,jedva čekam jesen.

suzzie2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Je, ljeto se uvuklo, baš se vidi da je manje akcije. Ali jesen je blizu , sad malo opuštanja i uživanja, a onda ponovno ispočetka.

A onda, slijedeće godine u ovo vrijeme, nadam se da ćemo se javljati ipak s nekim drugim temama! Sve vas ljubim i odjavljujem se do sredine kolovoza!

E, da i naravno puuuuuuuuno vibrica kome god zatreba.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hola draga Osijek, brzo će to proći, još 205 dana do susreta .
    Pitanjce, jel labos radi subotom, trebala bi 31. 7. ići vadit krv, to mi je 21. dan ciklusa. A gledam na papiru kaj su mi dali, piše progesteron od 15-21 DK jel to znači da ne mora biti baš 21. dan?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

zauzeta, progesteron bi se trebao vaditi 7 dana od ovulacije ali nemomao svi skolske cikluse sa ovulacijom 14.dc.Zato bi bilo najbolje mjeriti bazalnu temperaturu.Lab nije radio subotom i vjerujem da je jos uvijek tako.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo da se i ja javim. Dakle moja beta je pala i iznosi 322,5. Bila sam kod gin i ona kaže da se na uzv ne vidi ništa. Znači prestajem sa utrogestanima i čekam menstruaciju. Izgleda da je bila biokemijska trudnoća

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ah Mimi baš mi je žao.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Hvala, taca, tko ga šiša, ići ću u petak
    Mimi81, ajooj, žao mi je, stvarno sam mislila da je to to, lijepa prva beta... očaj živi kak se to kod tebe odužilo... kažu da su dobre šanse nakon biokemijske, pa se bacit treba odmah na posao. Vidim da TM ima teratoo, jel ga kljukaš sa čime? Ja svom stalno guram razne tablete i što više voća. Uvijek kaže, kad mu nosim tablete, da mu to dajem jer vidim da mu se stanje malo poboljšalo, pa da ga želim dokrajčiti...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mimi koja steta!!!Bas mi je zao...a tako smo se poveselile trecoj trudnoci u klubu u zadnje vrijeme!!!
    Al znas sto,tu ipak ima nesto dobro;cim se sad primilo.primit ce se opet drugi puta.I to ,vjerujem,skoro!!!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo i mene je iznenadila moja prva beta. Nemam iskustva s njima ali svi su mi rekli da je super. Sad se samo nadam da ću dobiti m i da neću morati na kiretažu.

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

E da, mm pije selen i cink i jede dosta voća, voli.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mimi moja....baš mi je žao...svoju sam tugu preokrenula u radost za tebe...od sveg srca...svaki uspjeh gledam kao nadu za sebe i radujem se!!!! nije nam suđeno da uspije od prve. ja to gledam ovako...imaš pomak, primilo se...drugi puta će i ostati!!!!! drži se!!!!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Da, bilo bi super da uspijem ostati prirodno trudna, al to je teško zbog začepljenih jajovoda. U 8. mjesecu zovem u petrovu da me naruče opet za razgovor jer sad su godišnji odmori

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

mimi baš mi je žao, a drugi put će upaliti sigurno! Sada odmori od svega preko ljeta, iskupaj se i za nas koje ne možemo i u jesen u akciju!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mimi81, stvarno mi je zao ali ipak bolje da se tako zavrsi nego kao kod nase Ivane78, sigurno neces na kiretazu jer ti beta brzo pada.Kod kojeg si dr?

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ma da naravno. Najgora je neizvjesnost. Sad barem znam na čemu sam. I kupat ću se sad i seksat do mile volje...ovo mi je bio baš dokaz da mogu i da me nikakvi amh-ovi i endometrioze ne mogu zaustaviti. I svugdje piše da je poslije biokemijskih trudnoća sljedeća vrlo izgledna, pa se barem mogu nadati

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj taca70 prvotno napisa Vidi poruku
    Mimi81, stvarno mi je zao ali ipak bolje da se tako zavrsi nego kao kod nase Ivane78, sigurno neces na kiretazu jer ti beta brzo pada.Kod kojeg si dr?
    Kod Radakovića. Što je bilo Ivani78?

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

mimi baš mi je žao! znači da nam je ovaj 6-7 mj bio svima katastrofalan! svakoj se nešto iskompliciralo.više sreće drugi put

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Bit će bolje drugi put. Samo treba sad odmoriti i psihički i fizički

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mimi , sad samo hrabro naprijed!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Nadam se da će me moj dr. staviti što prije u postupak. Hvala svima na utjesi. Biti ću dobro

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Cure da vas pitam, treba li se paziti nakon stimuliranog postupka kod spolnih odnosa? kako često se smije ići na stimulirani ivf?
    Hvala

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mimi netrebaš se pazit kod odnosa,ako tebe ništa ne boli keksaj se koliko želiš,samo pričekaj da ti sad dođe i prođe m,a što se tiče postupaka stimulirani idu svakih 6 mj.,osim ako je bila slaba stimulacija onda može i svaka 3-4 mj,koliko ja znam.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

je za stimulirani treba proci 6. mj. zbog hormoncica da se tijelo malo oporavi!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Vezano za pauze izmedu postupaka ja sam od 3 MPO dr dobila isti odgovor pa sam u Petrovoj izmedu 1. i 2. IVF-a imala pauzu 3mj (primila u postupku 36M), izmedu 3. i 4. IVF-a isto 3mj. (24M) i izmedu 5. i 6. 3mj (48M). Ti doktori su dr. V iz Petrove, dr.R iz Vilija i dr.V iz Mb.Stvarno nema razloga da im ne vjerujem.

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Mimi stvarno mi je žao Baš kako je rekla Plavuša- ovi mjeseci stvarno su neki loši sa katastrofalnim ishodima (osim Sanjičke i Osijek ).
    Iskreno se nadam da će ti uspjeti i neki prirodnjak, a ako ne, vidimo se onda svi zajedno u Petrovoj u devetom mjesecu: neki na postupcima, neki na razgovorima, neki na dogovorima...
    Taca kako se ti držiš? Slobodno ti napiši koju i ovdje, ti si ionako pola naša

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

mimi baš mi je žao..... Sad svi na kućnu radinost!!!!!

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mimi, ajde probaj stavljati malo kantarionovog ulja na tampon preko noći, jednoj poznanici su od toga jajovodi postali prohodni

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Zauzeta, ne znam za poznanicu kakvu je dijagnozu imala ali ako su kod Mimi81 neprohodni jajovodi zbog endometrioze bojim se da nema tog ulja ni recepta koji ce ih otcepiti.Kantarion ocito smanjuje upale pa mozda u nekim slucajevima ima ucinka.
    Tlatincica, ja sam zacudujuce normalno, ponekad se malo opipam i oslusnem ali vecinu vremena uopce ne mislim na postupak.Nikad lakse nisam podnosila cekanje, ali da se ne ureknem, jos cemo vidjeti kako cu preziviti do kraja.

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Taco~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~do neba da ovaj postupak bude dobitni.

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sad sam vidjela.
    Zao mi je mimi sto je tako zavrsilo.Bas sam se veselila zbog tebe,beta je stvarno puno obecavala!
    Nadam se da ce sve proci dobro.Malo odmora dobro ce doci i onda ponovno.Vidjet ces da ce biti dobitno!!!!!
    Drzi se!!!!!!!!!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Pozdrav cure!
    Evo da vam se javim. Hvala svim na rječima utjehe. Danas smo mm i ja otišli u šoping i malo smo se razveselili. A kaj ćemo...
    Jutros sam zvala u Petrovu i naručili su me za 1.9. što mi se čini super.
    Što se tiče kantariona, znam da je on dobar ali nekako se ne usudim stavljati te tampone, ne znam zašto. Inače sam probala čaj od marulje i vrkute i bila sam kod Šimetina, homeopat. E sad dal mi je to pomoglo ili ne, ne znam.
    Čekam da mi dođe vješica.
    Puno dobrih želja šaljem svim curama koje čekaju bete, i koje su trudne, i one koje čekaju jesen... bit će beba...2010. je godina beba!

plavuša 007 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

mimi i meni je začepljen jedan jajovod i travar iz mostara mi je dao čaj i rekao da se to time lječi,ja sam popila ali nemam pojma je li otčepilo jer nebih više ni za živu glavu išla na hsg da mi provjeravaju. znam ženu kojoj je pomogao jer je morala na operaciju i nije mogla ostat trudna a i mužu nisu bili sjajni nalazi,malo ih,usporeni,i s njegovim čajevima zatrudnila za 2-3 mjeseca i rodila 2 u roku godine dana!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Osijek imam opet pitanjce za tebe!!!!!!
    Mene ce ovaj strah kostati......stalno se bojim da nesto nije u redu pa me zapravo zanima da li bi ja trebala nesto osjecati????????????????????????'
    Nis mi se ne gadi,jedem normalno,nis me ne boli-sto je ok,nije mi mucno
    Jedino me napadaju pristici i bole me bradavice.
    I dalju stavljam te utrice i ne mogu izdrzati jos tri tjedna do sljedeceg uzv-a.

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Sanjička kaže mi legica da je normalno da ništa ne osjećaš... Ni njoj nije bilo ni zlo, niti joj se nešto gadilo, ma nijedan simptom nije imala...... Samo se nemoj brinuti, bit će sve ok.. Pusu šaljem!!
    Posljednje uređivanje od kriistiina : 23.07.2010. at 21:44

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Mimi81 draga zao mi je sto je sve tako zavrsilo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •