Stranica 50 od 51 PrviPrvi ... 4048495051 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,451 do 2,500 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dobro jutro!
    I meni je žao. Trebat će mi vremena da se oporavim od svega što je bilo. Jer krenulo je kao u snu a onda noćna mora. Uopće ne znam od kud žene crpe svu tu snagu za dalje. Čestitam vam svima i sebi samoj.
    Da li neka od vas zna što obično kažu liječnici na te biokemijske trudnoće, kako se to komentira u Petrovoj?
    Jer meni se čini da kod biokemijskih trudnoća beta bude niža i onda jako naglo padne. A meni se moja činila baš velika, pa me zanima da li je velika beta znak da je došlo do implantacije ili ne?

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mimi81, do implantacije svakako dode cim se moze regisrirati beta.Znaci nebitno kolika je.Ja sam imala 2 biokemiske, svi dr. su mi rekli da vise vole vidjeti da se nesto dogada nego nista ali eto jos mi se nije posrecilo.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mimi po jako krasnoj i izrazenoj beti poput tvoje vidi se da je itekako doslo do implantacije,ali
    mrvic se prestao dijeliti zbog neke greske u kodu,nije bio onaj pravi,savrsen mrvić..ako te to tjesi.
    U nekim slucajevima kad takav nesavrsen zametak opstane, djetesce bude bolesno ili defektno (o boze,puj,puj,puj,nedaj to nikada nikome)
    i zato to majka priroda rijesi biokemijskom trudnocom...Pretpostavljam da je to bio razlog.
    Muzic ti ima therato,znaci da ima morfoloski jako lose decke..jedan se probio,bio junak dana,ali ocito nije imao
    kod za dalje...Naravno,samo pretpostavljam...Bude,Mimi81 bit ce jos sansi za njih i za tebe,bez brige,
    pa ovo ti je prvi IVF,a kazu a i evidentno je kod mnogih cura da iza biokemijske dodje ona prava-trudnoca,savrsena
    i tako zeljena...
    Sigurna sam da je to uzasan sok,pokusavam sebe stavit u tu situaciju,,vjerujem da bih izludjela od placa i tuge,ali onda bi si to poslozila u glavi,da je jednostavno mozda,mozda,mozda,priroda ucinila selekciju,a to je vec visa sila.
    Vjerujem da ces pravilno shvatiti ton i smisao ovog sto ti kazujem,ni u kom slucaju te ne zelim vrijedjat u boli,
    pokusavam te utjesit makar je to tesko,ako sam pogrijesila oprosti...
    ..

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj Sanjička prvotno napisa Vidi poruku
    Osijek imam opet pitanjce za tebe!!!!!!
    Mene ce ovaj strah kostati......stalno se bojim da nesto nije u redu pa me zapravo zanima da li bi ja trebala nesto osjecati????????????????????????'
    Nis mi se ne gadi,jedem normalno,nis me ne boli-sto je ok,nije mi mucno
    Jedino me napadaju pristici i bole me bradavice.
    I dalju stavljam te utrice i ne mogu izdrzati jos tri tjedna do sljedeceg uzv-a.
    Ne sekiraj se sasvim je normalno ništa ne osječati, ima još vremena da ti bude muka, a i ne mora. NI bolje ako nemaš nikakvih tegoba, barem će ti trudnoća ugodnije proći i moći ćeš uživati u njoj. Mene su isto napale bubuljice u jedno dva, tri navrata, ali su prošle. Nekih drugih simptoma ni ja nemam, osim mučnine koja polako nestaje, čak je i ona početna glad nestala. Tako da ne brini nego uživaj i čekaj kad ti počne trbuščić rasti bit ćeš sretna, moj polako počinje i jedva čekam da bude takav da i drugi primjete..
    Utrogestane obavezno stavljaj do 12 tt. Ja imam još tjedan do 12 t i jedva čekam da se riješim već tih utrića, iako su nam oni pomoć i dodatno osiguranje da će bebač ostati tu gdje je. Nekima smanje dozu na 3x1, ali meni je ostala 3x2 pa tako i stavljam, od viška glava ne boli!

Uglavnom smiri se i uživaj!!!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Joooooj kak je to tesko.To je tolika igra zivaca.Konacno dode ta zeljno ocekivana trudnoca i na jednom zivci na 500.
    Da ne znam da sam trudna rekla bi da nisam.
    Ja sam bila uvjerena da ce me ranije naruciti na uzv a kad ono za 4 tjedna.
    Nema veze,sve je ok.Da nije nekako bi se to vec manifestiralo....
    Pusa,hvala

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sela hvala ti. Utješila si me. Ipak mislim da oni naprave u spermi izbor zdravih spermija jer nisu svi morfološki oštećeni. Barem mi je doktor rekao da sa muževim nalazom neće biti problema. Drago mi je da je do implantacije došlo, znači da nemam nk stanica kojih sam se toliko bojala. Bit će više sreće drugi put.
    Pusa

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj Sanjička prvotno napisa Vidi poruku
    Joooooj kak je to tesko.To je tolika igra zivaca.Konacno dode ta zeljno ocekivana trudnoca i na jednom zivci na 500.
    Da ne znam da sam trudna rekla bi da nisam.
    Ja sam bila uvjerena da ce me ranije naruciti na uzv a kad ono za 4 tjedna.
    Nema veze,sve je ok.Da nije nekako bi se to vec manifestiralo....
    Pusa,hvala
    Baš sam neki dan pričala s jednom trudnicom, ona je prevalila 3 mjeseca. Isto kaže koja je to napetost a svi joj govore iskoristi sad ovo vrijeme i uživaj u trudnoći. A ona malo, malo pa se brine. To je normalno. Uživaju u trudnoći samo one tete na filmovima i u časopisima...

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Slazem se mimi s tobom.
    Ja sam uvijek mislila da kad si trudan si miran i bezbrizan a kad ono brus!!!!!!!!!!!Nisam jos nikad bila toliko prestrasena,bas se nekad sama sebi cinim i smijesna.Ali to je tako.
    Sva sreca pa radim i ne uspijem toliko razmisljati o svemu.
    Samo da prode taj uzv i da mi kaze da srceko kuca i onda cu biti malo mirnija.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nećete vjerovati, ali većina "normalnih" trudnica koje nisu prošle sve ovo što smo mi, nego su slučajno ili namjerno ostale spontano trudne zaista i uživaju u trudnoći jer ne razmišljaju, a većina niti ne zna što sve može poči po zlu. Daj spomenite nekoj normalnoj trudnici gestacijusku vrećicu, žumanjčani sadržaj, embrionalni odjek itd... pa će te vidjeti reakciju. To nisu stvari o kojima su ijedna od njih morale brinuti. Mi većina pogotovo one cure koje su već prošle nekoliko postupaka ili biokemijskih trudnoća ili nažalost spontanih pobačaja ili prijeveremenih poroda su jako, jako svjesne svega i naravno da onda razmišljamo i brinemo cijelu trudnoću i vjerujemo da je to sve istina valjda tek kad dođemo kući sa bebom u naručju.
    Nekad je blagoslov ne znati ništa, ali ipak ja nekako volim znati i trudim se uživati u trudnoći!
    Sanjička ne brini da srce ne kuca i da nije nešto u redu onda se definitivno ne bi osječala ovako kako se osječaš!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Osijek...potpisujem...ja se često nađem u situaciji da me žene blijedo gledaju....zanima ih...pitaju me i onda ja nešto kažem.....zato više ne govorim. ni roditeljima ne objašnjavam više...kad pitaju samo odgovorimo da će znat sve na vrijeme. [B]mimi...ti si bila na bolovanju cijelo vrijeme od postupka? kak je to plaćeno? -30% ili 100% zbog dijagnoze? ja zvala jučer u Petrovu i dogovorili se da ću pričekat Dinku koja s evraća početkom rujna.
    [B]Sanjička[B]....uživaj......mojoj šogorici je jedini simptom trudnoće bio trbuh kad je narastao...oba dva puta.......zato think pink i uživaj i mazi bušu....legni, stavi ruke na trbuh i opusti se.....

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

zrinkić, nakon postupka ako si na bolovanju to se plaća 70 % kao i svako bolovanje, ako dođe do trudnoće onda idu komplikacije koje se plaćaju 100%. J sam nakon postupka bila na godišnjem do bete i onda mi je moja gin. bez problema napisala potvrdu za komplikacije!

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja jucer dobila termin kod dr.V za 16.9.Znate onu:svuda podi-kuci dodi.U godinu i pol od zadnjeg postupka u Petrovoj odradila sam jos 3 stim. i 1 FET u sta je utroseno jako puno energije i novaca a ukupni rad=0.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Taco znaci nista?Virnula sam da se veselim betama s vama jutros (zbog Bab i tebe),ali veselit cemo se ocito neki drugi skori puta.
    Moras se i dalje nadati!!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

~~~~~~~~~~~~~živjele kućne radinosti~~~~~~~~~~~

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Taco znaci nista?Virnula sam da se veselim betama s vama jutros (zbog Bab i tebe),ali veselit cemo se ocito neki drugi skori puta.
    Moras se i dalje nadati!!
    potpisujem!!!!!!!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj zrinkič prvotno napisa Vidi poruku
    ~~~~~~~~~~~~~živjele kućne radinosti~~~~~~~~~~~
    ima možda neki novitet iz tih kućnih radosti?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bormec odumro nam kruzok. Duboko smo zagazili u ljeto i nadam se da se nase curke fino odmaraju i
    gustaju negdje puno juznije te akumuliraju snagu za nove pobjede najesen.
    Cak nam se ni nasa Zrinkic ne javlja...mora da te kucne radinosti umore covjeka....ako pretjera..
    Sanjicka ako si ovdje,kako si,jesu se pojavile toliko zeljene mucnine???
    Tlatincice ako ces na kavu sutra na Bundek daj da se nadjemo prije tamo.

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

ej, Sela...tu sam ja stalno!!! kućne radinosti......nemam se čime hvaliti......ali idem na terapije bioenergijom....bogme se nešto osjeti....glava me rastura...ali veli žena da je to reakcija emocija, kud su ušle da tuda moraju i izaći.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sto je bilo sa onom upalom,jesi rijesila to?

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tu sam ja,tu sam pratim sve iz prikrajka.
    Nista se ne desava,svi su utihnuli pa nemam bas puno za piskarati.
    Kod mene nista nova,mucnina nema-mozda i bolje.
    Jos uvijek me tu i tamo bocne u predjelu jajnika ali kazu da je to normalno.
    Nikako da docekam svoj slijedeci uzv,jako sam nestrpljiva.
    Dobar provod sutra na kavi.....
    Posljednje uređivanje od Sanjička : 28.07.2010. at 13:22

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I ja jedva čekam sljedeći pregled, baš sam se navikla da idem svaka 2tj., a sada već skoro tri prošla od prošlog pregleda.
    Danas sam bila po doznake i u firmi na kavici sa ekipom i mogu vam reći da sam se odvikla od sjedenja, imam osjećaj da sam neznam što radila.
    Sad sam si jedan magnezij zmučkala pa ću popiti da se malo opustim.
    Zaključila sam da mi je stomak odjednom narasao u svega par dana!!!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam nestrpljiva zbog srceka!!!!!
    Bila sam na prvom pregledu s 5tt i nije se vidio embrij.Ja sam sad 7tt i sad vec sigurno kuca ako je sve super.Ja sam ocekivala da ce me tako i naruciti.
    Meni ce slijedeci biti vec sa 9tt.Nikako docekat.Naravno da se brinemo,strah je uvijek prisutan posebno dok nista ne znas.
    A sto se tice buse meni je vec sad ko da sam 3-4mj trudna.Mozda od ovih utrica,a mozda malo i od viska kilica,haha....

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ako je sada 7 tt i nemaš ni bolova ni krvarenja niti nikakvih drugih problema onda znači da sigurno kuca, jer u suprotnom znaš i sama što bi bilo.
    Ja sam sada 11+4 i do sada nisam uopće imala stomak još kako sam smršavila svi me pitaju jesam ja na dijeti...bila sam malo napuhana zbog jajnika koji su bili povećani nakon postupka, ali to je prošlo, sada je narasao pravi tvrdi trudnički stomak koji se ne da uvući sve i da hoćeš. Jedva čekam micanje bebice to mi je nešto najdraže! Ja ću biti 13 tt dok se moji doktori vrate s godišnjih! Možda onda saznamo i spol, zadnji put sam saznala sa 16tt.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Aj trudnice nase,blago si ga vama!!! Jel smisljate imena za bebe i koju marku kolica cete
    kupiti????To su jako bitne stavke.Zato primite se posla,nauljite mozdane vijuge i zaguglajte malo
    jerbo ime ce dite nosit cili zivot, a u kolicima,nosilici i sjedalici ce provest vecinu svog vremena u
    prve dvije.
    Sanjicka dobro ti veli osijek,budi spokojna,sigurno kuca ko satic...
    Osijek triput hura za trudnicki trbuscic koji ces ponosno pokazivati!!!!
    pusss

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Sanjicka lijep ti avatar,ista mamma!!!

sanja1 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Jao jao,danimaništa a onda ste mi se odjednom raspisale,pozdrav našim trudnicama i velika pusa svima ostalima.Selaaa.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ma da Sanja1 znala sam ja da su curke negdje tu samo ih treba malo isprovocirati da se oglase.Ja na poslu pa
    pomalo dosadno,imam duge pauze...pa googlam,pijem nessice i mislim na vas sve...
    Sanja jesi na godisnjem?Cmokic
    Posljednje uređivanje od Sela : 28.07.2010. at 16:49

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Malo sam ponovila listu:
    Sanjicka,Osijek -trudne!!!!!!!!

Mala26 -08/10
    Pinny -konzultacije 08/10
    Mimi81 -konzultacije 09/10
    Taca-konzultacije 09/10
    Plavusa007 -09/10
    Dea2010 -?
    Zrinkic - kucna radinost do?
    Snekica -09/10
    Zauzeta -09/10
    Suzzie -09/10
    Kriistiina -09/10
    Ivana78 -??smrznute oocite
    Sanja1 -12/10
    Tlatincica -12/10
    Sela -12/10

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Evo cure i mene da se malo javim...počela sam raditi i pomalo se sve vraća u normalu. u pon sam se bojala što još nisam prokrvarila ali jučer je krenulo, a danas da i ne govorim...
    Hvala Bogu da nisam morala na kiretažu...toga me najviše bilo strah.
    Eto sad čekam jesen.
    Žao mi je zbog Tace i Bab. Nekako sam se nadala da će biti dobrih vijesti... i hoće, na jesen...
    Posebno navijam za Tacu jer smo u istoj boleštini koja izaziva neplodnost pa joj stvarno želim da se više ne muči i ostvari trudnoću. Naravno i drugim curama želim isto.
    Trudnice ne znam dal ste čule za baby watcher...to je aparatić uz kojeg se prate otkucaji srca, neke ljekarne u zg ga prodaju pa kad bi htjele ćuti svoju bebu, možete
    Pusa svim trudilicama i trudnicama!

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Sanjicka lijep ti avatar,ista mamma!!!
    Točno to sam i ja pomislila

Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Uh, zaboravih reći: naručila sam se kod doca na konzultejšns.
    Pa da vidimo čija majka crnu vunu prede

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ma ja stalno gledam imena, ali nekako ni sama ne znam većinu ženskih koja su mi se sviđala sam ispucala, a o muškima prije nisam ni mislila, a sada šta god čujem mi se ne sviđa.
    Bit će to posao samo taki. Zato bi prvo voljela znati spol bebe pa da se fokusiram na određena imena!
    Što se kolica tiće super su mi ona mislim da se zovu pliko x3 ili tako nešto, ali 5.000.00 kn mi je malo puno u ovo recesijsko doba!

Sanjička avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja imam imena ali do spola bebe ima jos puuuuuuuuuuno vremena.Tako da ce to malo pricekati.
    Oprema???Sta je to-hahahaha Mislim da ce dede i bake sudjelovati u nabavci kolica i sobica jer "UBI ME OVA SECESIJA".
    Kad odem na godisnji malo cu otici u obilazak ducana-tome se bas veselim!!!!!!!!!!!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

E ovi u petrovoj su skroz ludi, prošli tjedan su mi rekli da je doc. K na godišnjem i da se možda vraća 02.08. Danas ja zovem da provjerim dali dolazi u ponedjeljak, a sestra mi kaže doc. K. radi još ovaj tjedan i do sredine sljedećeg i onda ide opet na godišnji. Tu j... lud zbunjenog. Jedva sam ju nagovorila da me upiše za ponedjeljak uz tisuću pitanja zašto ne idem svome ginu pa jel nema on zamjenu, bla, bla...
    Naručila me za 12h, nikad nisam išla tako kasno, valjda neću opet poljubiti vrata, nije mi baš blizu za vozikanje!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Uh cure, ja nisam trudna (još!!!!), a danas smo bili u obilasku pa sam gledala odjećicu i krevetiće..... Vau!!!! Kakvih samo ima! Jedva čekam!! Osijek i Sanjička uživajte u trudnoći!!!!!!!!!!!

E sad, ja danas bila kod astrologinje i rekla mi da mi nije baš pametno ići ove godine na postupak jer mi ove godine nije izgledna trudnoća.... Nisam mogla odoliti, a da ne odem, i sad me tako poklopila ........... Strava! Ali svakako idem jer ću ovaj put ostati trudna, jel tako?

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nema uopce sumnje!!!
    Posljednje uređivanje od Sela : 30.07.2010. at 04:17

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kristina.....ja cijeli tjedan idem kod bioenergičarke...radi mi psihokinezu i po Domančiću...rekla mi je da imam savršenu maternicu i jajnike i da nema niti energetske blokade....što kaže i nju čudi koliko sam "dole čista"......mirna sam i vjerujem da će se nama desiti kad će se desit morat!!!!!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

kriistiina pusti ti astrologinje, opusti se i samo naprijed!

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ej cure! Baš me danas pere neka depresija. Bit će da je od vremena. Sa svima se samo svadim. Moram doći do te bebe što prije, a nakon ove biokemijske me baš strah.
    Ma...

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mimi81, treba nekad i to malo, ja navrnem na onaj psovački pdf pa se ispucavam. Samo ti raspali

Osijek, ja imam termin kod dr.a K 30. 8. u 10h, nemoj sad da ga nema, jer to mi je nekako death line za dobiti protokol. Ja sam prošli put bila naručena u 11 a došla u 9 i predala papire i bila skoro odmah prozvana.

Kriistiina, bem mu miša ja sad ne bi mogla ostat trudna da mi tako netko kaže. Oprala bi me čista autosugestija. A jel ti rekla kad ti je ok termin?

Tlatinčica, kakvi su tvoji planovi za dalje?

I, da, zaš je forum bio down, tko je to poginuo?

m arta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

kriistiina, zašto si u bedu? pa samo ti je rekla da su ti planete više naklonjene iduće godine, što ne znači da ti nećeš ostati trudna još ove i roditi nagodinu.
    uostalom ja tu ne vidim nikakvu bedaru.
    glavu gore i nastavi gdje si stala, a to ti je samo neka kao potvrda da će sve biti o.k. i da se ne bediraš stalno.
    sad lijepo na more i uživaj, a onda put Petrove!

zrinkič avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mimi...sve je to normalno...kad tad moraš izbacit ono što potiskuješ...ali promjena vremena je svakako dobar izgovor..za okolinu koja ionako nikad neće nas razumjet. Osijek.....ako se brineš...dođi ranije u Zagreb....ranije predaj papire.....ako je doktor u sali ili nešto...prošečeš na kavicu ili koji dučančić...možda bolje da dođeš ranije...kad su vizite, operacije, postupci i to!!!! m arta....potpisujem. makar u ovom današnjem kaotičnom svijetu i načinu i tempu života....svi mi trebamo nešto za smirenje.....e pa sad ko si šta nađe. ja sam odlazak bioenergičarki shvatila kao nešto, što radim za sebe (mogla sam otić i na masažu ili frizeru)...i ja skeptik sam se odlučila opustit i vjerovat ženi.....i nešto sam i osjetila....i sad sam si sva mirna i stalno gladna!!!! ja koja sve planiram do najmanjeg detalja...pustila sam da vrijeme pokaže svoje, pa kako bude bit će!!!!
    kaj ga filozofiram!!!

kriistiina avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ma ja se ne bediram, samo ono ..... rekla je da iduća godina od 2 mjeseca pa na dalje mi je super, super, super za trudnoću... Ali kao što je m arta rekla 7 krećemo na more i taman kad se vratimo idemo u Petrovu!!!! Jedva čekam! Svima pusa!!!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Zauzeta, vidi ovdje !

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Dbrjtr,jel se zdravo doruckovalo i popila kavica??Ja jabuke i kikiriki,uff,mislim da takve kombinacije malo tko radi.
    S obz.da nema neke posebne akcije u ovom periodu (osim na drugim topicima-jos jednom Gricanka vibr~~~~~~~~i Beba2 vibr~~~~~),
    sa zanimanjem ocekujemo Osijek da se vrati sa pregleda i da saznamo sto vise detalja o bebici...

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Jel spada u doručak topli s tunjevinom i fina domaća (moja) torta od limuna??? Ako spada, onda jesam, zdravo sam doručkovala! Ipak moram paziti na unos vitamina...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mmmmm,torta od limuna mljac,mljac...Sneki da nisi udana ja bi te zenila.Da sam musko.
    Posljednje uređivanje od Sela : 02.08.2010. at 13:54

mimi81 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Drage cure, nadam se da ste dobro. Mnoge na veliko odmaraju na g o. To je super. Nadam se da će mi imati tko odgovoriti na moja pitanja. Meni je menga prošla ali još uvijek osjećam grčeve u maternici i jajnicima pa me zanima dal je to normalno nakon stimuliranog postupka? I pecka me u rodnici nakon odnosa pa me sve to brine.
    Cure koje ste imale biokemijsku, da li treba ići nakon nje na neke dodatne pretrage?
    Hvala i pozdrav svima

taca70 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Mimi81, ja nisam isla kod dr. nakon biokemijske, to je premala i prekratka trudnoca da bi ostavljala ikakve posljedice. A na peckanja i ziganja se vec dugo ne obazirem, vec godinama sam stalno pod nekim hormonima tako da bi izludila od osluskivanja.Ako te bas pece onda odi na briseve ili urinokulturu.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo mene doma.
    Napokon sam uspjela susresti svoga doc. K.
    Beba je ok, sada je 5,5 cm, doduše nisam ju vidjela, a ni dobila slikicu, ali dobro idem kod svog primarnog za 2 tj. pa ću onda vidjeti i dobiti slikicu.
    Uzv dakle u redu, pregled cerviks ok, maternica isto. Dogovorili smo se da dođem opet za 4 tj.
    Doc. K sretan i iznenađen da smo opet uspjeli od prve i zadovoljan jer je jedna beba.
    Pitao me jesam sretna što je jedna beba, rekla sam da sam nekako sigurnija, i on kaže na to je i mislio ipak je to lakše. Kaže da iako ne voli pričati ništa u naprijed i u prazno ipak misli da će ovaj puta to biti ok i da neće biti problema. Naručio me za 4 tj. odnosno pitao hoću doći naravno pristala sam.
    Jedino me zbunio s utrogestanima pitao me jel uzimam šta i ja mu kažem da sam jučer završila sa utričima i kaže dobro i kasnije ja gledam na onom listu piše i dalje mirovanje uz utrogestan. Tako da sada ne znam ni što bi, ali mislim da neću nastavljati. Napisao mi je tamo krvnu sliku itd..., a ja to sve već napravila i piše u trudničkoj, ali on to ne ćita pa sada vidjet ću sa mojojm gin.
    Naručena sam 30.08. u 11 h, netko je spominjao taj termin neki dan!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •