Cure, ja vas neko vrijeme čitam, iako ne spadam u Petrovu već na VV, ali oni su na godišnjem. Vesele me vaše pozitivne bete, a ostalim čekalicama želim da što prije dobe svoje bebe.
Zrinkič, nemoj očajavati, i mi smo bili jedni od idiopata, prošli i ciljane i dva AIH i ništa. I onda mi je prije 2 mj na lijevom jajniku nađena cista, sumnja na endometriozu i preporuča se laparo. Htjela sam ići ovo ljeto, ali nitko me ne stigne operirati. Odgodila sam to za par mjeseci jer počinjem raditi u 9.mjesecu. Nedavno (prije mj i pol) mm je dobio za rođendan poklon analizu stanja tijela i oba dva smo to prošli. Ispostavilo se da sam iscrpljena i napeta što je bilo točno jer sam se tak osječala i nakon terapije opet smo otišli na kontrolu i bolje je, savjetovano mi je da malo pričekam s operacijom jer bi se moglo dogoditi da se cista povuče. Nisam mu ni rekla u čemu je problem, znao je čim me pregledao! Ne znam koliko vjeruješ u alternativnu medicinu (ja sam po struci zdravstveni radnik i radila sam u bolnici), ali stvarno mislim da je istina da ćeš zatrudniti kad budeš spremna ! Zato glavu gore i nemoj misliti negativno! Mislim da trebamo iskoristiti ljeto i posvetiti se starom dobrom sexu !