Ja sam bila prošle godine, eto to je malo friškije, ali ipak prije novih zakona. Ja sam 2008. nazvala petrovu rekla zašto bih došla i sestra me naručila kod mog doca. nije me pitala dali želim ovog ili onog nego me naručila kod kog je ona htjela. Ja i MM smo prvi put išli zajedno. Doc. je pogledao nalaz od prethodnog doktora iz os koji me uputio u zg. Rekao je nek dođem ja u ponedjeljak na papa i briseve, a MM nek napravi novi spermiogram u petrovoj u petak i nek dođem ja onda u ponedjeljak sa njegovim nalazom. Tako mi napravili i u ponedjeljak doc. rekao definitivno icsi nećemo vas više nićime mućiti jer problem je M loši spermiogram.Rekao mi neka se upišem na listu za IVF/ICSI kod sestre. To je bilo u 7/2008, a sestra me stavila na listu za 06/2009. U 9/2008 ja došla vidjeti svoj papa i briseve i u 3/2009 došla po protokol te mi doc rekao da napravim opet briseve i papa prije postupka jer ću samam biti kriva ako nešto nije u redu, a krenem u postupak. I eto sve bilo ok i mi krenuli u postupak u 6/2009.
Nadam se da sam pomogla!

!