mimi 81 što se sexa i plivanja tiče, najbolje da pitaš doktora, ali mišljenja je milion. Ja sam u prošloj trudnoći pitala za odnose i doktorica mi je rekla da naravno da smijete, za plivanje nisam pitala i nisam se uopče kupala ipak nisam htjela sa time riskirati, a tako i ove godine ne idem na kupanja, nekako me toga strah da ne pokupim neku bakteriju po tim zapišanim vodama. Baš sam sada dopisivala se sa kolegicom koja je bila samnom na ivf-u i njoj su u pertovoj na zadnjoj kontroli rekli da ne mora više mirovati, a danas kod njenog gina. joj je rečeno sex ni u ludilu jer on otvara maternicu i uzrokuje gubitak ploda, nema kupanja i strogo mirovanje!?
Ja sam joj rekla da mislim da taj ili ta gin. pretjeruje jer ona kaže da je sve u redu.
Ima tih starijih gin. koji na ivf trudnoće gledaju kao da je to neznam što, a ovi po bolnicama ipak to smatraju normalnom trudnoćom ako je sve ok!
Eto svašta sam ti napričala, a ništa konkretno rekla, ipak pitaj svog gina baš me zanima što će ti reći neki kažu da se nema odnosi dok se stavljaju utrići... ja ću baš Kasuma pitati kad budem išla u petrovu!