Citiraj tinaka prvotno napisa
Maca2, tvoj soc.ginekolog ti ne daje uputnicu za IVF kada ideš na prvi put,već za obični pregled, a ne znam zašto ti to ne bi dala, a ti kasnije ionako sama odlučuješ gdje želiš ići na postupak.
Krivo sam napisala - nije mi htjela dati običnu uputnicu za pregled na VV, iako je znala za dijagnozu MM i kada idemo na postupak u Petrovu. Rekla je da ne mogu ići na VV kad sam se već prijavila u Petrovoj. Ja sam htjela otići tamo na razgovor s nalazima i vidjeti što nam oni kažu i kada bi mogli doći kod njih na VV na red, ali ova moja je rekla da mi je prošli mjesec već pisala jednu uputnicu za pregled i da više ne mogu dobiti!
Poslije sam čula da nije bila u pravu ali tada mi se datum u Petrovoj već opasno približio, ako budem morala opet u postupak i bude mi radila probleme def. mijenjam ginekologa.
:/
Radila mi je probleme i prije par mjeseci kada sam išla privatno na AIH, nije mi htjela napisati preporuku za bolovanje - po njenom nemam pravo ako sam išla privatno! :shock: Nije mi se dalo s njom natezati pa sam objasnila situaciju dr. opće prakse koja mi je bez problema napisala bolovanje na neku drugu šifru ( jer ne može pisati ginekološko bolovanje bez preporuke ginekologa).
Sve u svemu kad razmislim ne znam kog vraga još radim kog nje...