Stranica 4 od 51 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 2527

Tema: POTPOMOGNUTA U PETROVOJ

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Da, rekli su joj, jasno i glasno. Baš sam se sama prije toga pitala, s obzirom na ovu cijelu situaciju oko "Zakona" hoće li biti kakvih promjena glede toga, ali eto, nije.

Strike avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Gosparka prvotno napisa
    Da, rekli su joj, jasno i glasno. Baš sam se sama prije toga pitala, s obzirom na ovu cijelu situaciju oko "Zakona" hoće li biti kakvih promjena glede toga, ali eto, nije.
    Onda mi vjerojatno nisu bili za smrznuti.Da,i ja sam se to prije pitala,pa sam mislila da možda već sada ne smiju smrzavat. Jel ima kakvih novih trudnica u Petrovoj,nisi ništa čula?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Ja sam dobro, ona prejaka napuhnutost mi se čini mi se malo smanjila, a i grudi me drugačije bole. Sada mi je stomak skroz tvrd i baš ga osijetim kad legnem ili ga pokušam uvuči i pojavile su mi se plave vene na stomaku i grudima baš onako se vide, a grudi su mi isto baš popunjene i teške. Inače se osječam ok. više mi se ne vrti toliko u glavi kao iz početka jedino me povremeno štrecne u donjem dijelu trbuha.

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Strike prvotno napisa
    Onda mi vjerojatno nisu bili za smrznuti.Da,i ja sam se to prije pitala,pa sam mislila da možda već sada ne smiju smrzavat. Jel ima kakvih novih trudnica u Petrovoj,nisi ništa čula?

Stvarno nisam ništa čula, a znaš kako je tamo, uvijek neka strka, nemaš kad ni pitat što te zanima. Dok dođem do Dr. već pola zaboravim što mi je bilo na umu A ovaj put sam promijenila pet doktora, tako da...

Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Evo da se i ja javim nakon Rijeke i neuspjelog IVF-a,sad sam u Petrovoj za 9.mjesec.
    Nemam iskustva sa SUPREFACT SPRAYOM,pa ako netko ima molila bih za neke informacije.
    Prethodnu terapiju sam započinjala sa DECAPEPTIL injekcijama.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bok svima!
    Nova sam,ali imam odlicne vijesti! Kao sto pise u potpisu,nakon 1. stimuliranog IVF-a u Petrovoj,postala sam trudna :D Za svo osoblje Petrove imam samo pohvale,svi su mi bili divni!
    Puno hvala i svim forumasicama jer sam skupila puno korisnih informacija u vrijeme iscekivanja bete.Beta mi je 14 dpt bila 545!
    Osijek,ima li sto novo? samo mirno..

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

da li netko zna kako je ime doc.Baldani?

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Zvončice,čestitam :D

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ne stignem sad googlat,ali jednom sam naletjela na popis svih doktora,mislim da na sluzbenim stranicama Petrove..

Svim curama u svim postupcima-SRETNO!

andrejaaa avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Dinka Pavičić-Baldani

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

THANKS

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj mala zvončica prvotno napisa
    Bok svima!
    Nova sam,ali imam odlicne vijesti! Kao sto pise u potpisu,nakon 1. stimuliranog IVF-a u Petrovoj,postala sam trudna :D Za svo osoblje Petrove imam samo pohvale,svi su mi bili divni!
    Puno hvala i svim forumasicama jer sam skupila puno korisnih informacija u vrijeme iscekivanja bete.Beta mi je 14 dpt bila 545!
    Osijek,ima li sto novo? samo mirno..
    sutra je ß, drži fige. Do sada sam bila mirna, ali danas sam malo bezvezna!

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Da se i ovdje pohvalim, ß danas 18 dpt veća od 5000!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

:D :D :D bravoooo, čestitam! Tek sam se neki dan učlanila, ali pratim rodu 4 duuuge godine, posebno Vas cure iz Petrove. Osijek kod koga si u postupku? Moj je dr. K.

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I moj je doc.K

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

:D baš mi je drago. Ja sam njegova pacijentica, prva dva puta mi je on bio u postupku, a treći put (zadnji) je bio skroz negdje odsutan, ja si skroz mislila treća sreća bit će kod njega, kad ono njega nema ni na aspiraciji ni transferu Sad sam u 10/09 u postupku, nadam se da će on biti tamo, baš sam se nekako na njega navikla... (kao drugi muž ). Pošto si sada u postupku bila, jesi li možda načula kada će na GO?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Danas su mi rekli da je na godišnjem mislim tamo do 8. mjeseca

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

osijek :D :D :D :D čestitam od srca !!!!!!!

Ajme, nešto je krenulo opet u Petrovoj :D :D nadam se da ću se i ja pridružiti popisu u ponedjeljak I držim fige za još 4 cure koje su bile sa mnom u sobi na ET-u.

ZAUZETA avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

osijek, baš mi je drago zbog tebe, i zbog dr.K, i ja sam njegova pacijentica i sver najbolje mogu reći o njemu. Suupeeeer :D

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Osijek,cestitam :D :D :D
    Reci mi,molim te,koliko su ti embrija vratili? Kad ides na Uzv?
    Da li su ti ista rekli,koliko bi to moglo biti djece :D
    Ja sam jucer vadila kontrolnu betu,i 21 dpt je beta bila malo preko 5 ooo.
    Doktor mi je na godisnjem,ali su me isprepadali da idem brzo na Uzv,jer da je to visoka beta,da pogledaju da neki embrio nije zapeo u jajovodu i da mi ne izazove vanmatericnu.Imaju li te visoke bete veze s IVF postupkom? Da li je itko imao visoku betu?

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Osijek čestitam !! :D :D :D od srca !

ja sam u 11/09 prvi put u postupku , daj Bože ovakav ishod ....

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

A gdje nam je nestala Osijek :?

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

mislim da je Osijek na jednom od foruma napisala da mora u bolnicu ..

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

ima hiperstimulaciju-u bolnici je.

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

ja ne kužim, pa kako hiperstimulaciju nakon transfera, i toliko dugo vremena? To oko hiperstimulacije mi nije baš jasno :?

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

to se zna dogoditi i nije neubičajeno.Sigurno su je ostavili zbog mjera predostrožnosti jer je ipak trudnica.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja isto lezim u Petrovoj,imam prijeteci hematom i hiperstimulaciju jajnika.
    Ali i jedno malo koje kuca..nadam se najboljem!

TARA M avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Osijek , zvončica , držim fige ! :D :D :D

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

zvončice puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da sve bude u redu!

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Osijek, Zvončica, samo hrabro :D :D :D

Gosparka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

evo da i ovdje prijavim negativnu betu. Svim ostalim curama želim puno sreće u postupcima i da što prije postanu mame

sbonetic avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Gosparka žao mi je!

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Gosparka,žao mi je! Glava gore! bude bolje
    Sbonetic, sretno,vidim da si mlada,na vrijeme si krenula..ja sam 81..

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

osijek i mala zvončica odmrajte i čuvajte svoje

IRENA456 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

odmrajte=odmarajte

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Bok svima!

Dosta dugo pratim ovaj forum a tek sada sam se registrirala. Moj postupak u Petrovoj je tek u sijecnju sljedece godine. To mi je prvi ivf postupak preko hzzo-a. Imali smo jedan postupak u privatnoj klinici u zg-u ali eto zavrsio je sa negativnom betom. Razmisljali smo opet pokusati na jesen ali novi zakon nas je stavio opet na razmisljanje. Mislim da cu sada sacekati sijecanj.
    Ja se osjecam kao da su mi sva vrata zatvorena i stvarno ne znam kako dalje. Tek sam krenula sa svojim postupcima a drzava mi je na put stavila veliki znak stop.
    Svima

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

pimmy,a koliko imas godina? u cemu je problem?

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Imam 34 godine. Kod mene su zacepljeni jajovodi (obavljena laparaskopija u Petrovoj) a kod MM je sve u redu. 5 godina smo u braku. Sve ove godine mi je socijalni ginic govorio da se opustim i da ne cackam previse a ja sam u vise navrata trazila uputnicu za dalje (mislim na Zagreb).
    Svi nalazi sto smo do sada napravili su bili u redu. Isli smo i na ciljane odnose i na folikulometriju (uz klomifene i mjerenje bazalne temp.) Ovo je sve prethodilo laparaskopiji. U Petrovoj mi je preporucen ivf i upisani smo za sijecanj 2010.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Joj pinny,zao mi je,sve su nas malo zeznuli socijalni ginici..moja je meni isto prodavala narodnu medicinu,ali bar mi je dala uputnice,ali to valjda zato jer sam imala operaciju..uglavnom,imas pravo izabrati socijalnog ginica,i bjez od ove ako ti nije bas jer ces kad udes u postupak morat stalno nesto traziti od nje..
    Ja ti jedan jajovod nemam,a drugi isto zacepljen(sve od endometrioze) i adenomiozu u maternici,pa je super ispalo.Sad cuvam trudnocu,jer imam hematom pa strogo mirujem.
    Sad do postupka lijepo uzivaj,odmaraj,radi na imunitetu i nemoj se bojati,nije strasno,mene nije nista boljelo pitaj ako te sto zanima!

Osijek,kako si?

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Evo mene na kratko, izašla sam iz bolnice iako na vlastiti zahtjev jer nisam bila u Petrovoj što mi je sada krivo. Kucaju nam tri srčeka, ali jajnici su nam ogromni i sada sam stalno u brizi zbog toga. Sutra opet idem kod svog gina na uzv da vidimo. Već 2 puta mi se javilo malo krvi i onda prestane i nekoliko dana ništa i onda opet tako da sam sva u brizi skroz, uopče se ne stignem veseliti. Tko ima iskustva sa hiperstimulacijom?

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Zvoncice hvala na podrsci. Ti sada odmaraj kako je u postu iznad napisano.
    Tebi i Osijek saljem veliko i za vase male mrvice.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Osijek,cestitam jos jednom :D
    U kojem si sad tjednu trudnoće?Krvaris li od ,hiperstimulacje ili od neceg drugog?
    Ja imam hiperstimulaciju,ali ne valjda tako jaku jer nemam bolove,niti krvarim,ali imam hematom..pa mirujem u Petrovoj.

Sa mnom u sobi je cura koja je ilmala gadnu hiperstim. i drzali su je 2 tj.Sve ju je bolilo,lose se osjecla i morala je mirovati da se ne zavrnu jajnici jer su bili ogromni. a tu je i zena koja je dosla roditi trojceke koje je prirodno zacela,i super izgleda,nije ogromna,izoblicena ni popucala a i bebice su dobro

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno potpomognuta u petrovoj

bok svima, evo ja danas prvi put na ovom forumu
    malo sam zbunjena, sve mi je novo i ne kužim baš previše. vidim da je svima vama fora, već se donekle i znate pa tješite jedna drugu...super...
    evo ja izabrala ovu temu jer sam u fazi da biram između bolnica preko hzzo i onih privatnih. pa malo da vidim što vi "iskusne" kažete. ja sam na samom samcatom početku i sigurno nisam u zavidnoj poziciji

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno Re: potpomognuta u petrovoj

Citiraj loks prvotno napisa
    bok svima, evo ja danas prvi put na ovom forumu
    malo sam zbunjena, sve mi je novo i ne kužim baš previše. vidim da je svima vama fora, već se donekle i znate pa tješite jedna drugu...super...
    evo ja izabrala ovu temu jer sam u fazi da biram između bolnica preko hzzo i onih privatnih. pa malo da vidim što vi "iskusne" kažete. ja sam na samom samcatom početku i sigurno nisam u zavidnoj poziciji
    Draga loks, ja sam za svoj prvi IVF izabrala Petrovu bolnicu jer kao Dr. Šimunić je stručan, odličan doktor. U početku sam se bila mislila dali ić u polikliniku IVF kod njega ... na kraju ipak odabrala P.bolnicu zbog troškova,... Moram reći da sam bila zadovoljna osobljem, sestrama,..itd ali moram reći i da sam Dr. Šimunića vidila samo na ultrazvuku. Aspiraciju i transfer su radili drugi Doktori.
    Moj savijet je da ako možeš platit privatno ideš privatno. Jer sigurno je da će ti se svi više posvetit, od biologa, sestara i doktora. Ja ću u jesen ić privatno.
    SRETNO

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno potpomognuta u petrovoj

bok bublica3...hvala za informacije...čitajući raznorazne informacije po forumu i saznajući još nekoliko stvari mislim da ću se odlučit za privatno, baš kako i ti kažeš. ako se financijski može, bolje je, mislim to je i za očekivat. bila sam u bolnici državnoj, da tako nazovem, na inseminacijama i stvarno me za ivf koji je puno kompliciraniji postupak ne privlači baš da odradim u takvoj nekoj ustanovi. zainteresirala sam se za kliniku u postojni. prebacim se sad na drugu temu pa ću tamo malo popričat sa curama i njihovim iskustvima, kako ne bi radila zbrku ovdje
    pusa!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

KISS
    SRETNO!!!!

bublica3 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

osijek sretno za tvoje mrvice

osijek avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala svima na ljepim čestitkama i željama, sada držite fige da izdržimo do kraja i sve bude ok!

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Nisam ovdje redovito s vama jer imam doma puuno posla ali želim samo poslati riječi podrške za osijek kao mama jednih trojčeka iz Petrove!
    Trudnoća je bila malo zahtjevna (a kako i ne bi ), ali ishod je krasan i želim ti puno strpljivosti i vjere, te da dočekaš svoja tri zlata. Biti će sve super!
    Samo polako dan po dan, neka rastu...
    Pozdrav od mene i :D :D :D

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

E da, samo sam htjela dodati da sam i ja išla na ISCI (i to prvi put ) i da mi je beta "parala nebo" ali to je sve ok..

Stranica 4 od 51 PrviPrvi ... 2345614 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •